Μουντιάλ Βραζιλία Γαλλία ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Το κόστος από το αυτογκόλ στο Βουκουρέστι

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Το αυτογκόλ του Τοροσίδη στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στη Ρουμανία θα έχει κάποιο……

Το κόστος από το αυτογκόλ στο Βουκουρέστι ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στο… τσακ να βρεθεί η Εθνική σε καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA

Το αυτογκόλ του Τοροσίδη στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στη Ρουμανία θα έχει κάποιο κόστος(μικρό βέβαια) τελικά. Ο στόχος επετεύχθη, ηληακ ΒραζιλίαΒραζιλίας, όμως αν είχαμε κρατήσει τη νίκη, θα κερδίζαμε αρκετές θέσεις στο FIFA Ranking του Νοεμβρίου. Το Αντιπροσωπευτικό μας Συγκρότημα αναμένεται να ανέβει στη 12η θέση από την 15η που είναι τώρα, ενώ αν είχαμε επικρατήσει στο Βουκουρέστι θα είχαμε φτάσει στην έκτη θέση παγκοσμίως για πρώτη φορά.

Η καλύτερη που έχουμε πάρει είναι η όγδοη τρεις συνεχόμενους μήνες(Απρίλιο, επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα Μάιο και Ιούνιο) το 2008 και τον Οκτώβριο του 2011. Με τους 1.055 βαθμούς θα βρισκόμαστε για αυτόν τον μήνα πάνω από Αγγλία και Γαλλία, θερμοσιφωνες ηλεκτρικοι τιμες που εξασφάλισε προχθές(19/11) το «εισιτήριο» για Βραζιλία και θα είμαστε όγδοοι μεταξύ των ευρωπαϊκών ομάδων.

Πηγή: sport-fm.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Γαλλία: Διαδηλώσεις για τις ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνοταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό

Η μεταρρύθμιση που προωθεί ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η οποία θα συζητηθεί στο κοινοβούλιο τον επόμενο μήνα έχει ως στόχο να περιοριστεί το ετήσιο έλλειμμα των συνταξιοδοτικών ταμείων

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα σε όλη τη Γαλλία διαμαρτυρόμενοι για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας.

Από τη Μασσαλία μέχρι τη Λιόν κι από τη Νάντη μέχρι την Τουλούζη, μποιλερ ηλιακου τιμεσ εργάτες, δημόσιοι υπάλληλοι και φοιτητές έκαναν πορείες σε ένδειξη διαμαρ τυρίας για την πρόταση της κυβέρνησης περί σταδιακής αύξησης, από τα 41,5 σήμερα στα 43, ηλιακοι θερμοσιφωνες maltezos των ετών εργασίας που απαιτούνται ώστε να δικαιούνται πλήρη σύνταξη.

Τα τέσσερα εργατικά συνδικάτα που οργάνωσαν τις διαδηλώσεις και τις απεργίες σχεδιάζουν μια μεγαλύτερη διαδήλωση, αργότερα σήμερα, ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος στο Παρίσι. Μέχρι στιγμής πάντως οι κινητοποιήσεις και οι στάσεις εργασίας δεν έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στα δρομολόγια των τρένων και των άλλων μέσων μεταφοράς.

Η μεταρρύθμιση που προωθεί ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η οποία θα συζητηθεί στο κοινοβούλιο τον επόμενο μήνα έχει ως στόχο να περιοριστεί το ετήσιο έλλειμμα των συνταξιοδοτικών ταμείων που προβλέπεται ότι, ηλιακοι θερμοσιφωνες maltezos εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση θα εκτοξευτεί στα 20 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2020.

Βασικός στόχος είναι να επεκταθεί η περίοδος καταβολής εισφορών στα 43 χρόνια μέχρι το 2035.

Ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Όλι Ρεν, ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα Λε Φιγκαρό εκφράστηκε θετικά για τη μεταρρύθμιση, προειδοποιώντας ωστόσο ταυτόχρονα τον Ολάντ να φροντίσει να μην αυξηθεί το ήδη υψηλό κόστος εργασίας. “Είναι μια μεταρρύθμιση α-λα γαλλικά που οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση”, είπε χαρακτηριστικά. ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Under για Σλοβακία και Βοσνία

Κρίσιμες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιλαμβάνει η σημερινή αγωνιστική  δράση..

Slova Kia – Bosnia

Η συγκεκριμένη φουρνιά των Βόσνιων είναι ότι καλύτερο έχουν

επιδείξει ποτέ. Στις δύο τελευταίες προκριματικές φάσεις για το Μουντιάλ του

2010 και το Euro 2012 έχουν χάσει στα μπαράζ την πρόκριση, καθώς είχαν την

ατυχία να πέσουν πάνω στην Πορτογαλία. Το ταλέντο περισσεύει στο ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο

Σάφετ Σούσιτς, ωστόσο σαν σύνολο μοιάζουν ικανοί για το καλύτερο αλλά και το

χειρότερο. Αυτό το «χειρότερο» ήρθε στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής,

όπου και γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τους Σλοβάκους (0-1).

Οι Σλοβάκοι από την άλλη, απόδειξαν μέσα στην Βοσνία ότι είναι δυνατοί. Άλλωστε το γεγονός ότι σε κανένα από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του ομίλου δεν

δέχτηκαν πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα δείχνει πόσο σκληρή ομάδα είναι.

Θεωρώ πως η Σλοβακία έχει την ποιότητα να κάνει ακόμα και το διπλόαπέναντι στη Σλοβακία, ωστόσο θα προτιμήσω σαν πιο ασφαλή επιλογή το.. (under 2,5) 

Ukraine – England

Αναμένεται να δούμε ένα

πολύ σκληρό παιχνίδι και με πολλά νεύρα τόσο από τους Ουκρανούς όσο και

από τους Άγγλους. Η Αγγλία θα πάει για το Χ, το οποίο δείχνει να τη βολεύει από

τη στιγμή που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται το Μαυροβούνιο, ηλιακοι θερμοσιφωνες ελκο ενώ και η Ουκρανία δεν περιμένω να ανοιχτεί ιδιαίτερα.. (under 2,5)

Georgia – Finland

Με 5 και 6 under οι ομάδες στα πρώτα παιχνίδια που έδωσαν, ανάλογη συνέχεια περιμένω και σήμερα.. (under 2,5)

Cyprus – Slovenia

Οι Σλοβένοι

κέρδισαν την Παρασκευή τους Αλβανούς και πλέον ανέκτησαν τις ελπίδες τους για

τη δεύτερη θέση. Σήμερα παίζουν στην Κύπρο και μόνο με

νίκη θα εξακολουθήσουν να έχουν ελπίδες,

Δεν θα λυγίσει εύκολα η Κύπρος, για αυτό και θα επιλέξω το σημείο του.. (under 2,5)

Greece – Latvia

Τα

αποτελέσματα της προηγούμενης Παρασκευής έφεραν τα πάνω κάτω, καθώς πλέον

έχουμε πολύ μεγάλες ελπίδες για την πρωτιά, ενώ μπήκε στο κόλπο και η

ξεγραμμένη Σλοβακία.

Την Λετονία εύκολα ή δύσκολα θα την κερδίσουμε, ωστόσο θα προτιμήσω την επιλογή του να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.. (no goal σε απόδοση 1,50+)

Malta – Bulgaria

Δεν τίθεται θέμα νικητή από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και το μόνο που θα με απασχολήσει είναι το.. (no goal σε αποδόσεις 1.65+), καθώς δύσκολα θα σκοράρει η ομάδα της Μάλτας.

Belarus – France

Εντελώς αναξιόπιστη η Εθνική ομάδα της Γαλλίας, έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Γεωργία την Παρασκευή και μας χάλασε και το απόλυτο της στήλης. Σήμερα καίγεται κυριολεκτικά για τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος κινδυνεύει η συμμετοχή της στα μπαράζ.

Η Λευκορωσία στον πάτο της βαθμολογίας, θερμοσιφωνες ηλεκτρικοι τιμες απλά αγωνίζεται για το τυπικό της διοργάνωσης.. (2)

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/mundial-2014/arthro/611268/to-kostos-apo-to-autogol-sto-voukouresti/




ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply