μετρό μετρό εργαζόμενοι ΕΠΙΠΛΑ Παράνομη η στάση εργασίας σε Μετρό και ΗΣΑΠ

ΕΠΙΠΛΑ Ειδήσεις, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, ΕΠΙΠΛΟ ΒΟΛΟΣ Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”

Παράνομη η στάση εργασίας σε Μετρό και ΗΣΑΠ

ΕΠΙΠΛΑ

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε, με δικαστική απόφαση, η αυριανή στάση εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως και τις 3.00 μ.μ. σε Μετρό και ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο Αθηνών.

Οι εργαζόμενοι και στα δυο μέσα μεταφοράς διεκδικούν να αρθεί άμεσα το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης.

ΕΠΙΠΛΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΕΠΙΠΛΑ «Όχι» Μπουτάρη στην κινητικότητα των εργαζομένων στα δημοτι ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησηςΤην αντίθεσή του στο ενδεχόμενο υπ αγωγής των εργαζομένων στα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο καθεστώς κινητικότητας ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα.

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για «ωμή παρέμβαση» στα εσωτερικά τ ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης (TV100, FM100 και FM100,6), υπογράμμισε ότι η διοίκηση του δήμου μέσα σε 30 μήνες πέτυχε τη μείωση του κόστους λειτουργίας κατά 55% (από 8 εκατ. ευρώ το 2009 σε 3,5 εκατ. ευρώ φέτος) και του προσωπικού κατά 43% (καταργήθηκαν 49 θέσεις απασχόλησης με συμβάσεις αορίστου χρόνου και 17 θέσεις απασχόλησης ορισμένου χρόνου ή έργου).

Σήμερα τα δημοτικά ΜΜΕ διαθέτουν 120 εργαζόμενους, οι οποίοι σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, μετά βίας καλύπτουν τις ανάγκες λειτουργίας τους.

Στο μεταξύ, στο ενδεχόμενο ένταξης των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ στο καθεστώς κινητικότητας αντιδρούν και οι συνδικαλιστικές ενώσεις.

Η ΠΟΕΣΥ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση δεν μπορούν να λογίζονται ως «απλοί αριθμοί», που πρέπει απλώς να μειωθούν, σύμφωνα με τις επιταγές τις τρόικας, παραγνωρίζοντας τον κοινωνικό τους ρόλο και τη συμβολή τους στη αντικειμενική ενημέρωση και τη Δημοκρατία».

Από την πλευρά της, η ΕΣΗΕΜ-Θ κάνει λόγο για συντονισμένο σχέδιο επίθεσης στο δικαίωμα των πολιτών σε ελεύθερη και ανεξάρτητη πληροφόρηση. «Για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία-Θράκη, ενδεχόμενο «λουκέτο» των δημοτικών ΜΜΕ, έπειτα και από την βίαιη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, σημαίνει την πλήρη εξαφάνιση της δημόσιας ενημέρωσης, κατάσταση πρωτοφανής για ευρωπαϊκή χώρα», αναφέρει.

ΕΠΙΠΛΑ

source: http://www.nooz.gr/greece/paranomi-i-stasi-ergasias-se-metro-kai-isap

ΕΠΙΠΛΑ…

Leave a Reply