μετοχές Μακρυπούλια μετοχές ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – Media – Στο στόχαστρο του Mega η Ζέτα

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ηλιακοι θερμοσιφωνες gauzer άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – Στο στόχαστρο του Mega η Ζέτα ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της αποχώρησής της από το Dancing.

Η παρουσιάστρια έχει ανεβάσει τις μετοχές της στον τομέα αυτό και έτσι έχει μπει στο στόχαστρο του Mega, τα στελέχη του οποίου καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να την εντάξουν στο δυναμικό του σταθμού, ηλιακοι θεσσαλονικη αναζητώντας ήδη ένα κόνσεπτ για να της κάνουν και την απαραίτητη πρόταση. Με δεδομένο ότι το Mega ψάχνει το ενδεχόμενο να κάνει show, τότε ίσως υπάρξουν εξελίξεις και μάλιστα θετικές στο όλο θέμα.

ΠΗΓΗ: Εspresso

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, τοποθετηση ηλιακου θερμοσιφωνα που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, εγκατασταση ηλιακου βολος κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, romina ηλιακοι τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, nobel ηλιακα η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, ηλιακος το Βέλγιο, επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα η Εσθονία, τιμεσ ηλιακων η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, συνδεση ηλιακου θερμοσιφωνα ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Πειραιώς και Alpha ανεβάζουν το Χρηματιστήριο

Ο Γενικός Δείκτης μετά από μια διόρθωση επανήλθε στις 995 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,44%Oι μετοχές της τράπεζας Πειραιώς και της Alpha Bank – στις οποίες υπάρχει ισχυρή διάθεση για εξάσκηση των warrants στο τέλος του χρόνου- τραβούν το χρηματιστήριο ανοδικά συγκεντρώνοντας τις υψηλότερες συναλλαγές.

Ο Γενικός Δείκτης μετά από μια διόρθωση επανήλθε στις 995 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,44%. Μεγάλος και επίμονος αγοραστής στην Alpha bank στην περιοχή των 59 λεπτών καθώς κινείται με άνοδο 4,56% στα 0,596 λεπτά με συναλλαγές 2,9 εκατ. Τεμαχίων.

Πάνω από 3 εκατ. μετοχές έχουν αλλάξει «χέρια» στην τράπεζα Πειραιώς με τον τίτλο να κερδίζει 2,99% στα 1,38 λεπτά. Με κέρδη 0,84% ο ΟΠΑΠ στα 7,84 ευρώ. Κέρδη 2% στην ΕΥΔΑΠ και πάνω από 1,9% η άνοδος σε Folli- folie και Τιτάνα.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=272428&catID=7

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply