ιδιωτικοι ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ – https://spyro.com.gr/index.asp?Keyword=0000000090.grapheia-ntetektib-times-thessaloniki.html. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ιδιωτικοι ερευνητεσ αθηνα Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – «Ο Αρναούτογλου είναι απέναντι, όχι μαζί μου» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του βραδινού σόου που παρουσιάζει με τίτλο «Νικ Ο Κλοκ», ιδιωτικες ερευνες αθηνα ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV για το ενδεχόμενο να επέστρεφε στην πρωινή ζώνη, για τα καυστικά του σχόλια στο «Δέστε τους», αλλά και για τον πρώην συνεγράτη του, Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ξεκινώντας μια φορτωμένη επαγγελματικά σεζόν, έχοντας δύο τηλεοπτικά projects αλλά και τη νέα του παράσταση στο Θέατρο «Κιβωτός», ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για το τι τον αγχώνει περισσότερο: «Με αγχώνουν πολύ και τα δυο. Το βραδινό είναι κάτι καινούριο για μένα και ως ζώνη και ως σκεπτικό, οπότε έχω αγωνία να βγει ωραίο. Για το θέατρο, αγχώνομαι όπως για κάθε παράσταση που προσπαθώ να είναι λίγο διαφορετική. Κωμωδία, βέβαια, αλλά άλλο στιλ», ενώ σχετικά με την ιδιότητά του θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Προσωπικά θεωρώ ότι ηθοποιός είμαι πρώτα και μετά παρουσιαστής. Παρουσιαστές γινόμαστε όλοι, ποσο κοστιζει η παρακολουθηση ατομου μοντέλα, δημοσιογράφοι, ντετέκτιβ θεσσαλονίκη τραγουδιστές, είναι κάτι φλου. Η ιδιότητά μου είναι ηθοποιός και ασχολούμαι και με την παρουσίαση».
Όσον αφορά τη βραδινή του εκπομπή και τους καλεσμένους που θα φιλοξενεί, ανέφερε: «Το συζητάμε μαζί με την αρχισυντάκτριά μου. Αν, δηλαδή, βγει ένα άτομο που δεν με πάει, για ποιο λόγο να έρθει; Ή αν εγώ νομίζω ότι δεν έχω να πω κάτι μαζί του. Δεν έχει ενδιαφέρον. Δεν είναι μόνο θέμα συμπάθειας και αντιπάθειεας. Θέλω να καλέσω πολύ κόσμο να κουβεντιάσω».
Ωστόοσο για τη σχέση του με τον πρώην συνεργάτη του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, που φέτος παρουσιάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή, στο πλευρό της Μαρίας Μ ΠΕΚΑτώρου και του Δημήτρη Σταρόβα, σχεδόν απέναντι από το «Νικ ο Κλοκ» ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: «Δεν ξέρω αν είναι καρμική η σχέση μας, αλλά θα τον έχω απέναντι. Δεν θα τον έχω μαζί μου! Κάτι λέει και αυτό».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Το Riddick του Vin diesel “σπάει” τα ταμεία
Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, ντετεκτιβ τριπολη στο οποίο ο γνωστός ηθοποιός ταινιών δράσης Vin diesel πρωταγωνιστεί ως διαγαλαξιακός κακοποιός, αναδείχθηκε πρώτη ταινία, ντετεκτιβ καβαλα με εισπράξεις 18,7 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας πίσω του το “Butler“.
Η ταινία Riddick είναι το τρίτο μέρος της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας, μετά το “Pitch Black” με εισπράξεις 11,6 εκατομμύρια δολάρια και το “The Chronicles of Riddick“, με εισπράξεις στα 24,3 εκατομμύρια δολάρια.
Μετά την άρνηση της Universal να χρηματοδοτήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, ο diesel και ο σκηνοθέτης David Twohy πήραν τα δικαιώματα και προχώρησαν στη δική τους παραγωγή.
Η ταινία έχει ήδη πάει καλά σε εισιτήρια και σε άλλες χώρες εκτός των ΗΠΑ, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ προσθέτοντας ακόμη 7,4 εκατομμύρια δολάρια από 22 αγορές, μεταξύ των οποίων η Βρετανία και το Χονγκ Κονγκ.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο κρεβάτι
Φωτογραφίζεται για το…instagram
Αφού ανέβασε τη θερμοκρασία κατακόρυφα το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τις σέξι φωτογραφήσεις της στην παραλία, τώρα μας αποκαλύπ ΤΕΙ το αμακιγιάριστο πρόσωπό της.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράστηκε, με τους διαδικτυακούς της φίλους, Γραφεία Ντετέκτιβ Πρέβεζα μια φωτογραφία της στην οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και δεν έχει ίχνος μακιγιάζ. Η όμορφη ηθοποιός την ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram και απέσπασε πολλά σχόλια. Η Πηνελόπη έχει φυσική ομορφιά το ξέρει, μάλιστα δεν διστάζει να το μοιραστεί με τους φίλους της.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=271734&catID=7
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ…
