μέλλον πλανήτη μέλλον ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Τυφώνας «Σάντι» ένας χρόνος μετά την καταστροφή

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Πέρασε ήδη ένας χρόνος από την πραγματική ισοπέδωση που προκάλεσε ο τυφώνας Σάντι στις ακτές της Νέας Υόρκης και του……

Τυφώνας «Σάντι» ένας χρόνος μετά την καταστροφή ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από την ισοπέδωση των ακτών της Νέας Υόρκης

Πέρασε ήδη ένας χρόνος από την πραγματική ισοπέδωση που προκάλεσε ο τυφώνας Σάντι στις ακτές της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, με συνολικά 285 νεκρούς και 50 δισεκατομμύρια ευρώ ζημιές.

Οι ειδικοί να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την περίπτωση να αυξηθούν στο μέλλον οι πιθανότητες τέτοιων ακραίων καιρικών φαινομένων λόγω της υπερ θέρμανσης του πλανήτη.

Την ώρα που έχουν καταγραφεί ήδη 13 νεκροί από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τη βορειοδυτική ευρώπη ας θυμηθούμε τις εικόνες της καταστροφής του τυφώνα Σάντι που είχε χτυπήσει με ταχύτητες ανέμων που έφτασαν τα 185 χιλιόμετρα, απιστια από την 22α Οκτωβρίου 2012 έως την 31η Οκτωβρίου 2012…

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις σε ΕΑΒ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ

Οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις και πετσόκομμα μισθών, αναφέρει ο Περισσός  Τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών και της ΛΑΡΚΟ σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Το ΚΚΕ αναφέρει πως παρά τις διαφορές τους, απιστια τα σενάρια αυτά οδηγούν σε συρρίκνωση, απιστια μαζικές απολύσεις, πετσόκομμα μισθών και προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

«Η αντίσταση σε οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση χρειάζεται να συμβάλλει στον αγώνα για ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης που θα μπορεί να εξασφαλίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων αυτών των βιομηχανιών για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών», απιστια τονίζει το ΚΚΕ. ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι «οφθαλμαπάτη»

Αντικρούει η Κουμουν Δούρου τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο.

«Το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ κατ’ αρχήν με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντικρούοντας τα στοιχεία του υπουργείου, απιστια η Κουμουν Δούρου υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει:

– 683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις

   

– 800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ).

Την ίδια ώρα, απιστια οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι μικρότερες κατά 1,3 δισ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισ. ευρώ.

   

– Δύο δισ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο.

«Το υπουργείο Οικονομικών δεν έμεινε όμως σε αυτά. Προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών. Φαίνεται ότι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο» παρατηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Διότι στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι “μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ… δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων» προσθέ ΤΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει: «Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης συνεχώς εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για “μικροψυχία”, καθώς δεν αναγνωρίζει την επιτυχία για το πρωτογενές πλεόνασμα. Μόνο που η κυβέρνηση δεν αναζητά ουσιαστικό διάλογο για τα δημοσιονομικά, αλλά μόνο επαίνους. Αν ήθελε το πρώτο, δεν θα θόλωνε την εικόνα των δημοσιονομικών μεγεθών και δεν θα μετέθετε τα προβλήματα στο μέλλον, συνεχίζοντας την καταστροφική πολιτική της μείωσης των επενδυτικών δαπανών και τη μη επιστροφής φόρων».

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/601384/tufonas-sadi-enas-hronos-meta-tin-katastrofi/

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply