λάδι τρόφιμα VOL ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Συγκέντρωση τροφίμων στην εκδήλωση Τμ. Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας | ΘΕΣΣΑΛΙΑ :

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – https://spyro.com.gr/. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Συγκέντρωση τροφίμων στην εκδήλωση Τμ. Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας | ΘΕΣΣΑΛΙΑ :

Συγκέντρωση τροφίμων στην εκδήλωση Τμ. Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας | ΘΕΣΣΑΛΙΑ : ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Τμήμα Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

«Γρηγόρης Λαμπράκης: ο μαραθωνοδρόμος της ειρήνης»

Το πολιτιστικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, με την ευκαιρία των 50 χρόνων από τη δολοφονία του, διοργανώνει εκδήλωση – αφιέρωμα στο Γρηγόρη Λαμπράκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013, και ώρα  7.30 μ. μ., στο «Αχίλλειον».

Ομιλητές:   Πάνος Τριγάζης: «Ο Λαμπράκης και η σχέση του με το κίνημα ειρήνης»

Γιάννης Στρατής: «Η ίδρυση και λειτουργία της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη»

Κωστής Χρονάκης: «Δημοκρατική Νεολαία Λαμπράκη: “Δοκιμή σε πραγματικές        συνθήκες;”»

Απαγγέλει ο ηθοποιός: Γιάννης Τράντας

Πιάνο και τραγούδι: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Λία Κουκοπούλου

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο συντονιστής του Τμήματος Πολιτισμού της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, σ. Σωτήρης Σιώκος.

 

-Γιάννης Ρίτσος, «Επίγραμμα για τον Λαμπράκη»:

«Έπεσε ο μέγας δρυς στη γης, σε μέγα αγώνα –
πουλιά και φύλλα στάθηκαν στον ουρανό
η Ελλάδα τον εκράτησε στα δυο της γόνα,
στο βαθυπόρφυρο του Μάη εσπερινό
κι ενώ από τους πόρους της η οργή της αίμα ιδρώνει,
τινάζεται όλη ανάμεσα στον άγιο λαό,
κι ολόρθη τον υψώνει, μεσιανό καδρόνι,
ψηλά, στο θόλο, στης Ειρήνης το ναό».

 

——————————–

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ωστόσο, όσοι μπορούν, ας φέρνουν και μια τσάντα τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, ρύζι , αλεύρι , ζάχαρη , Λάδι , ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ κονσέρβες κλπ  ) για το Στέκι ” αλληλεγγύη για Όλους” ( Δημοκρατίας 6 Ν. Ιωνία, τηλ ) ως πράξη αλληλεγγύης,  και τιμώντας  με τον τρόπο αυτό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ την μνήμη του αγωνιστή της Ειρήνης ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα  

Σειρά μέτρων για την προστασία των μαθητών και την ασφαλή μετακίνησή τους, ανακοίνωσε η Tροχαία.

ΑστυνομίαΑστυνομίας τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

– Τη διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα.

– Την εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές.

– Την πραγματοποίηση διαλέξεων κυκλοφοριακού περιεχομένου στα σχολεία. – Την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων σε περιπτώσεις εντοπισμού προβλημάτων που σχετίζονται με το οδικό περιβάλλον των σχολείων (οριζόντια και κάθετη σήμανση, προστατευτικά κιγκλιδώματα κλπ), για την αποκατάστασή τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ο ρόλος των γονέων και των δασκάλων στην κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οδική Ασφάλεια των μαθητών, αύριο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλ Λάδια με συμβουλές οδικής Ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και γονείς από αστυνομικούς της Τροχαίας σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής Ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ http://e-volos.gr/el/topika_1/sugkentrosi_trofimon_stin_ekdilosi_tm_politismou_syriza_magnisias.html




ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply