ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Φεύγουν οι βροχές και τα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ χιόνια, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αλλά μένει το τσουχτερό κρύο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Διαβάστε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αναλυτικά την πρόγνωση μέχρι και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ την Τρίτη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ 10 ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Δεκεμβρίου…”

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
Φεύγουν οι βροχές και τα χιόνια, αλλά μένει το τσουχτερό κρύο – Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση μέχρι και την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τα έντονα καιρικά φαινόμενα με κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς ανέμους, τις χιονοπτώσεις και τις καταιγίδες θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι σήμερα το βράδυ, με τους μετεωρολόγους να εκτιμούν ότι η ύφεσή τους θα έρθει από την Πέμπτη και θα συνεχιστεί την Παρασκευή.
Αναλυτικά, για την Πέμπτη:
Μακεδονία, Θράκη:
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία αναμένεται να είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:
Γενικά αίθριος θα είναι καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα Βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη:
Νεφώσεις με νεφώσεις και τοπικές βροχές αναμένουμε την Πέμπτη στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στη Βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Στα Δωδεκάνησα αναμένουμε νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι βόρειων διευθύνσεων θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βόρεια το πρωί θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα Βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Τι καιρό θα κάνει μέχρι και την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου:
Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, αλλά βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς οπού βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Θα πνέουν 3 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου:
Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μικρής διαρκείας. Στην υπόλοιπη χωρά αναμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί 4 με 6 και γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Σε πτώση από Βορρά προς νότο η θερμοκρασία.
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου:
Στην ανατολική και νότια χωρά αναμένουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Στην υπόλοιπη χωρά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου:
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ μονό στην ανατολική και νοτιά χωρά θα εκδηλωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Σε χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία. Παγετός τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου:
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νοτιά με πρόσκαιρες βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά περιμένουμε την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης από το απόγευμα.
Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς
Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της
Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.
Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.
Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
source: http://www.protothema.gr/greece/article/334023/stadiaki-veltiosi-tou-kairou-apo-tin-pebti/
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…
