Κασιδιάρης Χρυσής Αυγής αστυνομία ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Δύο οι νεκροί της επίθεσης στο Ν. Ηράκλειο

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Κατέληξε και ο δεύτερος τραυματίας της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχουν δύο νεκροί……

Δύο οι νεκροί της επίθεσης στο Ν. Ηράκλειο ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Κατέληξε και ο δεύτερος τραυματίας

Κατέληξε και ο δεύτερος τραυματίας της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχουν δύο νεκροί και ένας τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι δύο νεκροί, πλακεσ πεζοδρομιου ηλικίας 20 και 26 ετών, μεταφέρθηκαν στο Αγία Όλγα και, κυβόλιθος τιμές σύμφωνα με τους γιατρούς, έφεραν τραύματα από όπλα στο κεφάλι και την κοιλιά. Ο σοβαρά τραυματίας είναι ηλικίας 23 ετών.

Οι δράστες φορούσαν κράνη και διέφυγαν με μοτοσικλέτα, πετρες δαπεδου ενώ στην περιοχή επικρατε ΑστυνομίαΑστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονται ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς επίσης και άλλοι βουλευτές όπως ο Γιώργος Γερμενής και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, Πλάκες κόκκινες ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πλακες καβαλας πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, Πλάκες κόκκινες σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, πετρα λατομειου τιμη ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, λατομεια πηλιου ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, κυβολιθοι τιμές ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κυβόλιθος τιμές κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: Συκής http://www.newsbeast.gr/society/arthro/603192/katelixe-kai-o-deuteros-traumatias-tis-epithesis-sto-n-irakleio/




ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply