καριέρα άλμπουμ άλμπουμ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν χάρηκα καμιά όμορφη στιγμή»

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Η γνωστή τραγουδίστρια και επένδυση εξωτερικού διακοσμηση με πετρα εξωτερικου χωρου τοίχου πετρινες εξωτερικες σκαλες ραδιοφωνική παραγωγός σκαπιτσαριστη πετρα μίλησε για τις τεχνοτροπιεσ τοιχων δύσκολιες που έχει αντιμετωπίσει πετρες για χτισιμο στην προσωπική της πετρα εξωτερικου δαπεδου ζωή και στην καριέρα της….”

Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν χάρηκα καμιά όμορφη στιγμή» ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

Η γνωστή τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τις δύσκολιες που έχει αντιμετωπίσει στην προσωπική της ζωή και στην καριέρα της.

Η Μαριάντα Πιερίδη σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει μέχρι σήμερα: «Όποτε ερχόταν κάτι καλό, συνέβαινε κάτι άλλο που έκανε τη διαδρομή υπερβολικά δύσκολη. Αυτό με πλήγωνε. Δεν χάρηκα καμιά όμορφη στιγμή. Με το που ξεκίνησα να δουλεύω, με το πρώτο άλμπουμ και την επιτυχία ενός τραγουδιού, οι αναποδιές διαδέχονταν η μία την άλλη. Πάντα κάτι γινόταν ξαφνικά και ανέτρεπε τον κόσμο μου» είπε στο περιοδικό «Εγώ!Weeky»

Στην ερώτηση αν έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της, απάντησε: «Σε όλους τους τομείς. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι κάτι κακό πρέπει να έχω κάνει στην προηγούμενη ζωή μου γιατί δεν μου ήρθε τίποτα εύκολα. Οι γονείς μου είναι πρόσφυγες από την Κύπρο. Μεγάλωσα με πολλές οικονομικές δυσκολίες. Δεν μπορούσα να κάνω σπουδές. Για να πάω στο ωδείο, αναγκαζόμουν να δουλεύω το πρωί και να ασχολούμαι με τα μαθήματα μου το απόγευμα. Πήγαινα στο σχολείο, έπειτα εργαζόμουν σε μια τηλεφωνική εταιρεία, πήγαινα στο ωδείο και το βράδυ επέστρεφα στο σπίτι!».

Όπως αποκάλυψε, η ενασχόληση της με το τραγούδι δεν έδωσε λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε: «Δεν υπήρξα ποτέ η τραγουδίστρια των μεγάλων μπάτζετ και των τεραστίων ποσών του παρελθόντος. Έπρεπε να δουλεύω πάντοτε πιο σκληρά από τους άλλους καλλιτέχνες, γιατί δεν είχα στήριξη από κάποια εταιρεία. Πάλευα και κέρδιζα τα πάντα μόνη μου. Τίποτα δεν μου ήρθε εύκολα. Ό,τι είχα στη ζωή μου το πέτυχα με αίμα».

Διαβάστε περισσότερα στοwww.peoplegreece.com

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.protothema.gr/life-style/article/333312/mariada-pieridi-den-harika-kamia-omorfi-stigmi/




ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply