καυστηρασ πυρηνα – https://kapouranis.eu/index.asp?Keyword=0000000399.%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CF%83%20%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B1.html. ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Ειδήσεις, συνδεση θερμοσιφωνα επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ skroutz ελκο ηλιακοι θερμοσιφωνες Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”
Σαββίδης: “Όχι ξανά ηρωϊκή έξοδο”
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έδωσε τα συγχαρητήριά του σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο για τη νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα, αλλά ζήτησε να μην επαναληφθεί το μπλακ άουτ των πρώτων λεπτών που οδήγησε τον “δικέφαλο” να παίζει με την πλάτη στον τοίχο.
Η δήλωση Σαββίδη στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ
“Θέλω να σας συγχαρώ όλους για αυτή τη νίκη που ήταν τόσο συναισθηματική και σημαντική για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Ευχαριστώ μετατροπη λεβητα πετρελαιου σε αεριου την ομάδα, ηλιακα κενου αλλά θα πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε το στρίμωγμα σε μια τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων γωνία και την ηρωική έξοδο από τη δύσκολη θέση.
Θέλω επίσης να πω και ένα μεγάλο βοθροι απορροφητικοι ευχαριστώ στους φιλάθλους μας! Ήταν το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι εφέτος με τον κόσμο στις κερκίδες και ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε ότι εμείς μπορούμε να στηρίζουμε την ομάδα μας όμορφα και πολιτισμένα.
Είμαι σίγουρος, καυστηρασ πυρηνα ότι αν είχαμε παίξει σε άδειο γήπεδο δε θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ferroli sun p7 ματς. Ευχαριστώ όλους βοθροι απορροφητικοι όσους ήταν σήμερα μαζί μας!”
Διαβάστε ακόμη
- Ανατ ροπή, νίκη και πρωτιά ο ΠΑΟΚ
- Οι σπάνιες κεφαλιές-γκολ του Νίνη (video)
- Το “ευχαριστώ” του Στοχ
- Βίτορ: “Αφιερωμένα στην ομάδα”
- Ατυχία με Λίνο
- Στοχ: “Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας”
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»
Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».
Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».
«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές
Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters
Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.
Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.
Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.
Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.
Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.
Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».
Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
source: http://www.nooz.gr/sports/savvidis-oxi-ksana-iroiki-eksodo
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…
