Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη Χρυσή Αυγή ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Τζιτζικώστας: Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον Μπουτάρη που δέχθηκε χορηγία της ΧΑ

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ «Όλοι ξυλόσομπες ηλιακοι θερμοσιφωνες θεσσαλονικη λέβητας γνωρίζουμε pelletech 25 ότι προτιμά άλλου είδους παρελάσεις, ξυλοσομπεσ λεβητασ τις μαλτεζοσ ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ οποίες υποστηρίζει με ιδιαίτερο μποιλερ ηλιακου τιμεσ ζήλο» αναφέρει με νόημα ηλιακοι θερμοσιφωνες maltezos στην ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος ανακοίνωσή του, θερμοσιφωνες ηλεκτρικοι τιμες υπονοώντας το Gay ηλιακοι θερμοσιφωνες θεσσαλονικη Pride

…”

Τζιτζικώστας: Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον Μπουτάρη που δέχθηκε χορηγία της ΧΑ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

«Όλοι γνωρίζουμε ότι προτιμά άλλου είδους παρελάσεις, τις οποίες υποστηρίζει με ιδιαίτερο ζήλο» αναφέρει με νόημα σ ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος δήλωσε ότι θα το σκεφτεί αν θα παρευρεθεί στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εκφράζοντας τη διαφωνία του με την πρόσκληση εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής.

«Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε καμία περίπτωση δεν δέχεται μαθήματα Δημοκρατίας από τον κύριο Μπουτάρη, ο οποίος πρόσφατα δέχτηκε χορηγία από τη Χρυσή Αυγή για την περιβαλλοντική οργάνωση Αρκτούρος και αναγκάστηκε να την επιστρέψει μόνο όταν έγινε αποδέκτης της κατακραυγής της κοινής γνώμης και των συμ πολιτών μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της περιφέρειας.

Η περιφέρεια υπενθυμίζει τον νόμο «ο οποίος ορίζει ρητά ότι καλούνται όλοι οι βουλευτές όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων».

«Το εάν θα παραβρεθεί ή όχι στην παρέλαση ο κύριος Μπουτάρης αφορά μόνο τον ίδιο και θα κριθεί για αυτή του την απόφαση από τους συμπολίτες μας. Άλλωστε, δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη η επιλογή του, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι προτιμά άλλου είδους παρελάσεις, τις οποίες υποστηρίζει με ιδιαίτερο ζήλο» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, κάνοντας έμμεση αναφορά στη διοργάνωση του Gay Pride.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας λειτουργεί πάντα θεσμικά, εντός του νόμου γιατί αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να λειτουργούν όλοι, στα πλαίσια μιας ευνομούμενης Πολιτείας. Η Δημοκρατία δεν πλήττεται από την τήρηση των νόμων, η Δημοκρατία πλήττεται ανεπανόρθωτα από όσους επιμένουν να τους καταπατούν».

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ «Όχι» Μπουτάρη στην κινητικότητα των εργαζομένων στα δημοτι ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησηςΤην αντίθεσή του στο ενδεχόμενο υπ αγωγής των εργαζομένων στα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο καθεστώς κινητικότητας ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα.

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για «ωμή παρέμβαση» στα εσωτερικά τ ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης (TV100, FM100 και FM100,6), υπογράμμισε ότι η διοίκηση του δήμου μέσα σε 30 μήνες πέτυχε τη μείωση του κόστους λειτουργίας κατά 55% (από 8 εκατ. ευρώ το 2009 σε 3,5 εκατ. ευρώ φέτος) και του προσωπικού κατά 43% (καταργήθηκαν 49 θέσεις απασχόλησης με συμβάσεις αορίστου χρόνου και 17 θέσεις απασχόλησης ορισμένου χρόνου ή έργου).

Σήμερα τα δημοτικά ΜΜΕ διαθέτουν 120 εργαζόμενους, οι οποίοι σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, μετά βίας καλύπτουν τις ανάγκες λειτουργίας τους.

Στο μεταξύ, στο ενδεχόμενο ένταξης των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ στο καθεστώς κινητικότητας αντιδρούν και οι συνδικαλιστικές ενώσεις.

Η ΠΟΕΣΥ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση δεν μπορούν να λογίζονται ως «απλοί αριθμοί», που πρέπει απλώς να μειωθούν, σύμφωνα με τις επιταγές τις τρόικας, παραγνωρίζοντας τον κοινωνικό τους ρόλο και τη συμβολή τους στη αντικειμενική ενημέρωση και τη Δημοκρατία».

Από την πλευρά της, η ΕΣΗΕΜ-Θ κάνει λόγο για συντονισμένο σχέδιο επίθεσης στο δικαίωμα των πολιτών σε ελεύθερη και ανεξάρτητη πληροφόρηση. «Για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία-Θράκη, ενδεχόμενο «λουκέτο» των δημοτικών ΜΜΕ, έπειτα και από την βίαιη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, σημαίνει την πλήρη εξαφάνιση της δημόσιας ενημέρωσης, κατάσταση πρωτοφανής για ευρωπαϊκή χώρα», αναφέρει.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.protothema.gr/politics/article/322831/tzitzikostas-den-dehomaste-mathimata-apo-ton-boutari-pou-dehthike-horigia-tis-ha/

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply