ΕΥΠ Ιερά Σύνοδος ΔΕΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Λίστες από τις Μητροπόλεις για πολίτες που δέχονται βοήθεια

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Καταστάσεις με τους πολίτες που δέχονται βοήθεια από την Εκκλησία θα καταρτίσουν οι Μητροπόλεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η ηλεκτροδότησή τους……

Λίστες από τις Μητροπόλεις για πολίτες που δέχονται βοήθεια ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Στόχος η διασφάλιση της ηλεκτροδότησης

Καταστάσεις με τους πολίτες που δέχονται βοήθεια από την Εκκλησία θα καταρτίσουν οι Μητροπόλεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η ηλεκτροδότησή τους.

Σχετική εγκύκλιο απέσ ΤΕΙλε χθες η Ιερά Σύνοδος, ιδιωτικοι ντετεκτιβ πειραιασ ύστερα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν το Σάββατο σε σύσκεψη υπό τον υπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη για τη διασφάλιση της ηλεκτροδότησης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Παρόμοιες καταστάσεις αναμένονται από τις προνοιακές δομές των δήμων και των περιφερειών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ηλεκτροδότηση των συγκεκριμένων ομάδων. Δηλαδή, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ να μην κόβεται το ρεύμα λόγω χρεών ή να αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση όπου έχει κοπεί.

Οι λίστες θα προωθηθούν στις τετραμελείς επιτροπές που συγκροτούνται σε κάθε δήμο, με συμμετοχή εκπροσώπων της ΔΕΗ, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμες του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής, του δήμου και της περιφέρειας, όπου θα λαμβάνονται οι αποφάσεις για επανασύνδεση ή κατάργηση των εντολών διακοπής.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη, η ΔΕΗ δεν κόβει το ρεύμα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Με άνοδο 1,58% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Αν και ενδοσυνεδριακά η αγορά έπιασε το ψυχολογικό όριο των 1.000 μονάδων, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ στο κλείσιμο η αρχική ανοδική κίνηση ατόνησε. Πάντως η αγορά κινήθηκε ανοδικά για έκτη συνεχή συνεδρίαση με αυξημένη συναλλακτική δραστηριότητα και έκλεισε στα υψηλότερα επίπεδα από της συνεδρίαση της 3ης Ιουνίου 2013.

O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώθηκε στις 992,83 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 1,58%.

Ενδοσυνεδριακά διέσπασε τα επίπεδα των 1.000 μονάδων, για πρώτη φορά μετά τη συνεδρίαση της 3ης Ιουνίου, καταγράφοντας ανώτερη τιμή στις 1.001,97 μονάδες, όταν σημείωνε άνοδο έως και 2,52%.

Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης στη διάρκεια των έξι τελευταίων ανοδικών συνεδριάσεων καταγράφει κέρδη σε ποσοστό 10,41%, ενώ από τα χαμηλά των 800,31 μονάδων, της 15ης Ιουλίου, σημειώνει άνοδο 24,05%.

Η αξία των συναλλαγών παρουσίασε νέα σημαντική αύξηση και ανήλθε στα 136,37 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,45%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,58%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Jumbo (+5,18%), της Εθνικής (+4,38%), της ΜΕΤΚΑ (+2,81%), του ΟΠΑΠ (+2,77%) και της ΔΕΗ (+2,60%)

Αντιθέτως πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ (-0,76%), της Ιντραλότ (-0,62%), ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμες της Ελλάκτωρ (-0,44%) και της Τιτάν (-0,37%).

Από τους επιμέρους δείκτες πτώση σημείωσε μόνο ο δείκτης των Κατασκευών (-0,27%), ενώ τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+4,46%), της υγείας (+2,85%) και των Ταξιδιών (+2,41%).

Ανοδικά κινήθηκαν 86 μετοχές, 48 πτωτικά και 24 παρέμειναν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Πήγασος +19,38%, Μπουτάρης(κ) +18,75%, Καθημερινή +17,44%, Μαθιός Πυρίμαχα +14,89% και Altec +12,82%.

Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Spider -20,00%, PC Systems -18,99%, Παπουτσάνης -18,05%, τιμες ντετεκτιβ Μοτοδυναμική -9,79% και Λεβεντέρης(κ) -9,78%.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ιστορική στιγμή: Η χειραψία Κουτσούμπα με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ξαφνιασμένος και ο Ιερώνυμος από την επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ – Τι έχει αλλάξει στις σχέσεις Εκκλησίας – Αριστεράς τα τελευταία χρόνια

«Πρωτόγνωρο γεγονός» χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος την χθεσινή επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην Αρχιεπισκοπή. Και πράγματι έτσι είναι, καθώς ήταν η πρώτη φορά που γενικός γραμματέας του κόμματος του λαού πέρασε την πύλη του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου.

Οι δύο άνδρες είχαν θερμή χειραψία, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπήρχε αμηχανία λόγω της πρώτης φοράς, αν και ο Ιερώνυμος είχε επικοινωνήσει ξανά με τον κ. Κουτσούμπα για να του ευχηθεί όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Πάντως η χθεσινή συνάντηση ήταν περισσότερο συμβολική και γνωριμίας, αποδεικνύοντας το «άνοιγμα» της Αριστεράς προς την Εκκλησία, που περιλαμβάνει και την καλή σχέση που υπάρχει εδώ και δύο χρόνια ανάμεσα στον Ιερώνυμο και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ανταλλάξαμε σκέψεις για την κατάσταση στη χώρα μας, την κρίση που

βιώνει ο λαός μας, τη φτώχεια, την ανεργία, τα με γάλα προβλήματα που

αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός», ανέφερε μετά την συνάντηση ο Κουτσούμπας, ενώ από την πλευρά του ο Ιερώνυμος τόνισε ότι συζητήθηκαν «οι ανάγκες των συνανθρώπων μας και η υποχρέωση που έχουμε, ο

καθένας από τη δική του σκοπιά, να βοηθήσουμε να ξεπεραστούν αυτά τα

εμπόδια». Οι δυο τους συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοιχτή γραμμή.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

source: γραφεια ντετεκτιβ http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/619067/listes-apo-tis-mitropoleis-gia-polites-pou-dehodai-voitheia/




ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ…

Leave a Reply