Εισαγγελέα βία βία ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Αστυνομικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος & Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν……

Αστυνομικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Συνελήφθησαν συνολικά ένδεκα άτομα

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος & Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν προχθές (16-12-2013) το μεσημέρι, έλεγχοι σε πέντε (5) οίκους ανοχής, με σκοπό τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα εκ των οποίων, επτά αλλοδαπές και δύο ημεδαπές γυναίκες και ένας ημεδαπός άνδρας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αντίστασης, της απλής σωματικής βλάβης, της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, λατομεια πηλιου της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβαση της νομοθεσίας που σχετίζεται με τους αλλοδαπούς και τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Για τέσσερις από τις παραπάνω αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Οι συλληφθέντες εισαγγελέαεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, πετρεσ άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, πετρα λατομειου τιμη θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, πετρα λατομειου τιμη είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, Συκής με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, πετρα τιμες ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, πετρεσ καρυστου για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ «Ξήλωσαν» αυθαίρετες κατασκευές από μαγαζί στο Κολωνάκι

Σε επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας…

Αυθαίρετες κατασκευές από επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, απομάκρυνε το πρωί συνεργείο του δήμου Αθηναίων.

Τα μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (δ/νσεις κα πολεοδομίαπολεοδομίας και Πρασίνου) πραγματοποιούν ελέγχους για πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαίρετες κατασκευές σε επιχειρήσεις της Αθήνας.

Οι έλεγχοι ξεκίνησαν το καλοκαίρι από την πλατεία του Αγ. Θωμά στην περιοχή Γουδή και μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί η πλατεία Βάθη, το Μεταξουργείο, λατομεια πηλιου το Γκάζι, η πλατεία Αγ. Ανδρέα, πλακα καρυστου η Λαμπρινή και η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/622374/astunomikoi-eleghoi-se-oikous-anohis-sto-kedro-tis-athinas/




ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply