Εισαγγελέα αστυνομικών κινητό ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Νεαρός διακινούσε ναρκωτικά στη Λέρο

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ Πέτρες Καρύστου ΛΑΤΟΜΕΙΟ Τα μυστικά δεν μένουν για πετρεσ καρυστου πολύ κρυφά σε ένα μικρό νησί, πλακα καρυστου όπως η Λέρος. Πλάκες Καρύστου Αυτό συνέβη και με λατομεια πηλιου την παράνομη δραστηριότητα ενός νεαρού που διακινούσε ποσότητες λατομεια πηλιου ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης στο νησί και δεν άργησε πετρεσ καρυστου να φτάσει στα αυτιά των ανδρών του…”

Νεαρός διακινούσε ναρκωτικά στη Λέρο ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Τα μυστικά δεν μένουν για πολύ κρυφά σε ένα μικρό νησί, όπως η Λέρος. Αυτό συνέβη και με την παράνομη δραστηριότητα ενός νεαρού που διακινούσε ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης στο νησί και δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Οι αστυνομικοί χτύπησαν μαζί με τον εισαγγελικό λειτουργό την πόρτα του 26χρονου Έλληνα και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου κατέσχεσαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 180 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους 16 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό. Ο διακινητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την εμπορία.

*** Έτοιμο να βρει τους… «πελάτες» του ήταν ένας ζευγάρι που διακινούσε ναρκωτικά  στον Άγιο Νικόλαο, όταν έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών του Τ.Α.Ε. οι οποίοι έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν. Στο όχημα βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 270 γραμμαρίων κι έτσι ο 22χρονος οδηγός και η 23χρονη σύντροφός του συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymailΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»

Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA

Τη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Ειδικότερα, στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/337558/nearos-diakinouse-narkotika-sti-lero/




ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply