διπλωμάτες Σνόουντεν Spiegel ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Έντονη δυσαρέσκεια για τις παρακολουθήσεις της NSA

πλακα πεζοδρομιου τιμη ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ λατομεια πηλιου επενδυση τοιχου ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Το Πλάκες δαπέδου Βερολίνο διακοσμητικη πετρα εξωτερικου χωρου δεν μοιάζει να πείθεται από τις πλακακια εξωτερικου χωρου στοκ διαβεβαιώσεις επενδυση σκαλας πετρινοι διακοσμηση εσωτερικων τοιχων τοιχοι εσωτερικου χωρου εξωτερικου χωρου Ομπάμα, πλακακια εξωτερικου χωρου τιμεσ ενώ η Ισπανία πετρα δαπεδου καλεί τον αμερικανό πρέσβη για διευκρινίσεις”

Έντονη δυσαρέσκεια για τις παρακολουθήσεις της NSA ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

«Ψυχροπολεμικό» είναι το κλίμα στις σχέσεις ΗΠΑ – ΕΕ <stroΑ. ΜέρκελΜέρκελ από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Το Βερολίνο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του και αγανάκτηση μετά τις πληροφορίες  ότι το κινητό της Μέρκελ μπορεί να παρακολουθείτο ήδη από το 2002 (πολύ πριν γίνει καγκελάριος).

Η καγκελαρία μάλιστα δείχνει να μην πείθεται ούτε από τις διαβεβαιώσεις Ομπάμα. Παράλληλα, το Παρίσι επιδιώκει κοινή πρωτοβουλία για νέο πλαίσιο με τις ΗΠΑ μετά τις αναφορές για το «τζίνι» που άκουγε διπλωμάτες. Η Ισπανία καλεί τον αμερικανό πρέσβη για διευκρινίσεις, ενώ η Ιταλία ανησυχεί όχι μόνο από τις αναφορές πως ένας από τους «σταθμούς παρακολουθήσεων» ήταν στη Ρώμη, αλλά και από αναφορές ότι η ομόλογη της NSA στη Βρετανία στόχευε και ιταλικές επιχειρήσεις.

Η Γερμανία αναρωτιέται εάν ο Μπαράκ Ομπάμα ήξερε ή δεν ήξερε ότι το κινητό της Άνγκελα Μέρκελ ήταν υπό παρακολούθηση -την ώρα που, επισήμως, και η ίδια η παρακολούθηση δεν θεωρείται επιβεβαιωμένη. Ενώ η Ουάσινγκτον αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο, η γερμανική κυβέρνηση καταδικάζει σε υψηλούς τόνους τις αναφορές πάντοτε με την επι φύλαξη «εφόσον ευσταθούν».

Το κλίμα που επικρατεί έδωσε ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ, που ουσιαστικά απείλησε ακόμη και με δικαστικές κινήσεις. «Οι παρακολούθησεις είναι παράνομη πράξη και όταν διαπράττονται, οι υπεύθυνοι πρέπει να οδηγούνται προ των ευθυνών τους» είπε.

Οι νέες αναφορές του Spiegel πως οι παρακολουθήσεις γίνονταν, όπως υποστηρίζεται βάσει των εγγράφων που διέρρευσαν μέσω Σνόουντεν, από το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας εντείνουν ακόμη περισσότερο την οργή.

Η καγκελάριος, αν ευσταθεί ΒερολίνοΒερολίνου, δίπλα στην Πύλη του Βραδεμβούργου και μερικά βήματα από το Μπούντεσταγκ και την καγκελαρία -από το κτίριο της πρεσβείας εκείνης στο Βερολίνο που έχει την πιο περίοπτη θέση στην πόλη, ως σύμβολο της σημασίας των σχέσεων των δύο χωρών.

Στo κτίριο της πρεσβείας στο Βερολίνο υποστηρίζεται ότι βρισκόταν ένας από τους συνολικά 80 «σταθμούς παρακολουθήσεων» στη Γηραιά Ήπειρο. Άλλος ένας βρισκόταν στη Ρώμη, υποστηρίζεται -θέτοντας και την ιταλική κυβέρνηση τουλάχιστον σε αμηχανία απέναντι στην Ουάσινγκτον.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/362794/entoni-dysareskeia-gia-tis-parakoloythiseis-tis-nsa




ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply