ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Σομαλία: Φονική έκρηξη αυτοκινήτου-βόμβας στοΜογκαντίσου ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους ένας Σομαλός διπλωμάτης, κι ακόμη 15 τραυματίστηκαν από την έκρηξη ενός αυτοκινήτου-βόμβας έξω από ένα ξενοδοχείο στο Μογκαντίσου, σύμφωνα με τις σομαλικές αρχές, οι οποίες επέρριψαν την ευθύνη για την επίθεση αυτή στους ισλαμιστές αντάρτες της οργάνωσης αλ Σεμπάμπ.
Η Αστυνομία και οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν αμέσως την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο έπειτα από την ισχυρή έκρηξη μπροστά στο πολυτελές ξενοδοχείο Μάκα στην Μουκαράμα.
«Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 έχουν τραυματιστεί», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της σομαλικής κυβέρνησης, ο Ριντουάν Χατζί Αμπντιουάλι.
Ανώτερος Σομαλός κυβερνητικός αξιωματούχος είπε ζητώντας να μην κατονομαστεί ότι η επίθεση αυτή φέρει τα χαρακτηριστικά των ισλαμιστών μαχητών Σεμπάμπ, οι οποίοι ελέγχουν ακόμη τεράστιες περιοχές στις επαρχίες του νότου.
Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο οι νεκροί είναι από τέσσερις ως δώδεκα, περιλαμβανομένων «πολλών αστυνομικών ή ανδρών της Ασφάλ ΑστυνομίαΑστυνομίας είχε κάνει λόγο νωρίτερα για 11 νεκρούς.
Στο νοσοκομείο Μαντίνα του Μογκαντίσου διακομίστηκαν 22 πρόσωπα για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες μετά την επίθεση, ανάμεσά τους τρεις οι οποίοι εξέπνευσαν στην αίθουσα των επειγόντων, σύμφωνα με τον ιατρό Μοχάμεντ Γιούσουφ. Δεν είναι σαφές εάν οι νεκροί για τους οποίους μίλησε ο γιατρός συμπεριλαμβάνονται στον επίσημο απολογισμό.
Ένας από τους σημαντικότερους διπλωμάτες στη χώρα, ο Αμπντουλκαντίρ Αλί Ντουούμπ, πρώην πρεσβευτής της Σομαλίας στο Λονδίνο, είναι ανάμεσα στα θύματα, σύμφωνα με την κυβέρνηση.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ένας άνδρας που ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά συνελήφθη μετά την έκρηξη. «Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο άνδρας αυτός ανακρίνεται», είπε ο Αμπντιουάλι.
Το Μογκαντίσου γίνεται συχνά στόχος επιθέσεων αυτοκτονίας και βομβιστικών επιθέσεων με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικά από την Σεμπάμπ, μια οργάνωση η οποία διατηρεί δεσμούς με την αλ Κάιντα και επιδιώκει να ανατρέψει την υποστηριζόμενη από την Δύση κυβέρνηση.
Στο ξενοδοχείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη συχνάζουν πολλά μέλη της οικονομικής και της πολιτικής ελίτ της Σομαλίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, ακανονιστη πετρα αλβανιας τιμες που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς
Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, πετρα δαπεδου εξωτερικου χωρου ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, πετρα αλβανιας skroutz προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.
Αμέσως, πετρες επενδυσης τιμες σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, επενδυση σκαλας εξωτερικου χωρου του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, πετρες πλακοστρωσης τιμες για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της
Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας
Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.
Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.
Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.
πηγή: dailymail
ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274796&catID=4
ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ…
