διοίκηση ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Χωρίς δικαιολογίες»

Γραφειο ντετεκτιβ – https://detectiv.gr/. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Σαχτέρ Καραγκάντι, ΔΙΑΖΥΓΙΟ 10 πράγματα που κανείς δεν θα σας πει για το διαζύγιο στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League, Γραφεία Ντετέκτιβ Αθήνα όπως τόνισε ο Χουμπ……

«Χωρίς δικαιολογίες» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Χουμπ Στέφενς: Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Σαχτέρ Καραγκάντι, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League, όπως τόνισε ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης, αναφέρθηκε επίσης στο καλό σύνολο των Ουκρανών αλλά και στην «άδεια» Τούμπα.

Κλείνοντας, ο Στέφενς σε ερώτηση σχετικά με την τιμωρία του Έργκους Κάτσε, δήλωσε πως θα έπρεπε να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ απάντησε και για την περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ποιος είναι το φαβορί του ομίλου: «Για εμένα δεν είναι σημαντικό ποιος είναι το φαβορί, για εμένα είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι».

Για τη δύναμη της Σαχτέρ: «Η Σαχτέρ είναι πολύ καλή ομάδα και σωματικά είναι καλά. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βγάλεις την ποιότητα σου στο γήπεδο».

Για το τι έχει διακρίνει από τη Σαχτέρ: «Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια. Παίζει καλό ποδόσφαιρο με γρήγορες και μακρινές μπαλιές. Κι εμείς πρέπει να παίξουμε απέναντι τους καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι στόχος μόνο η πρόκριση ή να παίξουν και άλλοι παίκτες: «Πιστεύω ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Καλύτερα είναι να παίζεις παρά να προπονείσαι. Τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να είμαστε καλύτεροι. Θα πρέπει να περιμένουμε τα παιχνίδια για να δούμε αν θα προκριθούμε».

Για την απουσία του κόσμου για τρίτο συνεχόμενο ματς: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Ακόμη και για τη Σαχτέρ δε θα είναι ωραίο. Τουλάχιστον θα είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι το τελευταίο. Σίγουρα, μαθαίνουμε και από άλλα παιχνίδια, όπως αυτά που προηγήθηκαν».

Για το πόσο καιρό χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να έχει την καλύτερη δυνατή συνοχή: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο. Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι χωρίς δικαιολογίες».

Για το θέμα με τον Κάτσε: «Όπως έχω πει ήδη είναι ένας νέος παίκτης και έχει κάνει ένα λάθος. Είναι θέμα της διοίκησης, αλλά πρέπει να μιλήσω και εγώ μαζί του. Μπορούμε να του δώσουμε μια ευκαιρία, αλλά δεν είναι της παρούσης».

Για τη συμμετοχή του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, όπως και ο Γκαρσία είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος αγαπά τον Γκαρσία, αλλά ο παίκτης πρέπει καθημερινά να μας αποδεικνύει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που παίζουν. Όταν ο Πάμπλο έχει καιρό να παίξει, είχε κάποιους τραυματισμούς και είναι σε αυτήν την ηλικία χρειάζεται σίγουρα περισσότερο χρόνο και πρέπει να το δείχνει ότι μπορεί. Δεν αποφασίζω μόνος μου, είμαστε ένα ολόκληρο τιμ».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, ντεντεκτιβ αθηνα αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, Ιδιωτικοι ντετεκτιβ καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, παντρεμενη απιστια αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/584128/horis-dikaiologies/




ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply