πετρεσ πετρα τιμες ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ πετρεσ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ξέχνα τα στερεότυπα Σκεπή και σκεπές σκέψου την Σκεπή λατομεια Πέτρες πετρα καρυστου Καρύστου πλακα καρυστου πηλιου υγεία και την ευχαρίστησή σου!…”

Ποιες αρρώστιες γλιτώνουμε από την σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση; ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
Ξέχνα τα στερεότυπα και σκέψου την υγεία και την ευχαρίστησή σου!
Δύο αυστραλοί επιστήμονες αποδεικνύουν ότι η σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση κάνει καλό στην υγεία!
Ο δρ Άντονι Σαντέλα, λέκτορας Ανοσολογίας & Λοιμωδών Νοσημάτων και η δρ Σπρινγκ Τσενόα Κούπερ, λέκτορας σεξουαλικής υγείας, από την Αυστραλία, υποστηρίζουν ότι η αυτοϊκανοποίηση μπορεί να ελαττώσει τον κίνδυνο εκδηλώσεως πολλών προβλημάτων υγείας, από την κυστίτιδα και τον διαβήτη έως τον καρκίνο του προστάτη.
Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι η αυτοϊκανοποίηση είναι μια απόλυτα φυσιολογική πράξη στη σεξουαλική ανάπτυξη του ατόμου, που παράλληλα παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία. Όπως μάλιστα αποκαλύπτουν: «ο αυνανισμός ή αυτοάγγιγμα των γεννητικών οργάνων για ευχαρίστηση, είναι κάτι που και τα μωρά κάνουν απ’όταν βρίσκονται στη μήτρα. Αποτελεί ένα φυσικό και φυσιολογικό κομμάτι της υγιούς σεξουαλικής ανάπτυξης».
Ποια είναι τα θετικά οφέλη στην υγεία;
Στις γυναίκες:
-Πρόληψη λοιμώξεων του τραχήλου της μήτρας
-Πρόληψη από ουρολοιμώξεις
-Ελάττωση του κινδύνου εκδηλώσεως τύπου 2 διαβήτη
-Μειωμένη αϋπνία
-Αυξημένη δύναμη των μυών της πυέλου
Στους άντρες:
-Ελάττωση του κίνδυνου καρκίνου του προστάτη
-Βελτίωση στη λειτουργία του ανοσοποιητικού
-Μείωση κατάθλιψης
Διαβάστε περισσότερα από το www.faysbook.gr
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Αμαλιάδα: Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού
Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012
Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.
Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.
Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.
Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.
Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ δήμαρχος Τήλου: Καταγγέλλει «πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα να αποσυρθεί το «Sea Star»
Παρά τις πιέσεις, τα δρομολόγια του ταχύπλοου θα συνεχιστούν κανονικά, λέει η Μαρία Καμμά
«Πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα, προκειμένου να αποσυρθεί το ταχύπλοο «Sea Star», που ανήκει στο δήμο Τήλου και πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς τη Ρόδο, καταγγέλλει πως δέχεται το τελευταίο διάστημα η δήμαρχος του νησιού, Μαρία Καμμά.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Καμμά επισημαίνει πάντως πως παρά τις πιέσεις, το πλοίο θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγιά του, ενώ σημειώνει ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση.
Επίσης, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει εκ μέρους του δήμου την είσπραξη του 50% των εισιτηρίων από τον χειμώνα, που το πλοίο επιδοτείται με τρία δρομολόγια την εβδομάδα.
Όπως ανέφερε η δήμαρχος, η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου για πλειστηριασμό του Sea Star μετά από προσφυγή τεχνικής εταιρείας για οφειλόμενα ποσά, αναβλήθηκε για το 2016, καθώς ο δήμος έχει προσφύγει δικαστικά εναντίον της συγκεκριμένης τεχνικής εταιρείας για πλημμελή επισκευή, η οποία – όπως τόνισε – ακινητοποίησε το πλοίο, πέρυσι το καλοκαίρι, για ενάμιση μήνα, μέσα στην υψηλή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου.
Η δήμαρχος Τήλου ζητά ισονομία και ισο Πολιτεία και καταγγέλλει πως «υπάρχουν εκπρόσωποι φορέων, επιχειρήσεων και πολιτικοί που δεν στηρίζουν ένα πλοίο το οποίο αποδεδειγμένα έδωσε φτερά ανάπτυξης στο νησί».
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
source: http://www.protothema.gr/ugeia/article/338537/poies-arrosties-glitonoume-apo-tin-sexoualiki-autoikanopoiisi/
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…
