γυναίκα mail mail ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Τι συμβαίνει όταν οι γυναίκες έχουν τον τελευταίο λόγο

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ερευνητές από τη Νέα Ζηλανδία υποστηρίζουν ότι οι άντρες που συμφωνούν πάντα με όσα λέει η γυναίκα τους, είναι πιο δυστυχισμένοι……

Τι συμβαίνει όταν οι γυναίκες έχουν τον τελευταίο λόγο ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Πιο δυστυχισμένοι οι άντρες που συμφωνούν πάντα με τη σύζυγό τους

Ερευνητές από τη Νέα Ζηλανδία υποστηρίζουν ότι οι άντρες που συμφωνούν πάντα με όσα λέει η γυναίκα τους, είναι πιο δυστυχισμένοι. Μάλιστα, οι επιστήμονες αναγκάστηκαν να… σταματήσουν το πείραμα που έκαναν, καθώς οι άντρες-εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτό έγιναν πολύ δυστυχείς.

Κάτι που δεν ίσχυε βέβαια για τις συζύγους τους, πετρεσ καρυστου οι οποίες ήταν μεν πιο χαρούμενες, αλλά όχι με σημαντική διαφορά.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal, πετρα λατομειου τιμη μια ομάδα αντρών-συζύγων έπρεπε να συμφωνεί με κάθε άποψη και απαίτηση εξέφραζε η γυναίκα τους, χωρίς να παραπονιούνται καθόλου, ακόμη κι αν πίστευαν ότι ήταν λάθος εκείνη σε κάτι.

Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, παρατήρησαν ότι η ποιότητα ζωής των ανδρών μειώθηκε μέσα σε 12 μόλις μέρες, πετρα λατομειου τιμη αξιολογούμενη από 7 στα δέκα σε 3 στα δέκα πριν συμπληρωθούν δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, η επίδραση του πειράματος ήταν τόσο καταλυτική, που αναγκάστηκαν να το σταματήσουν.

Αντίθετα, σε ό,τι αφορά τις γυναίκες τους, ανέφεραν μικρή βελτίωση στα ποσοστά ευτυχίας τους από 8 σε 8,5.

«Το να έχει κανείς δίκιο είναι αιτία που προκαλεί το αίσθημα ευτυχίας και το να συμφωνεί κανείς με κάτι στο οποίο διαφωνεί προκαλεί σίγουρα δυστυχία. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έδειξαν ότι το να είναι κανείς σε θέση να ασκεί ανεξέλεγκτη εξουσία, Πλάκες Καρύστου επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της ζωής των αποδεκτών αυτής. Το πείραμα έπρεπε να σταματήσει στις 12 ημέρες, καθώς οι άντρες συμμετέχοντες πίστευαν ότι οι γυναίκες έγιναν υπερβολικά κριτικές σε οτιδήποτε κι αν έκαναν» ανέφεραν οι ερευνητές σύμφωνα με τη Daily Mail.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Η Helen Flanagan σε συσκευασία «δώρου»

Μπήκε σε χαρτόκουτο, φορώντας μόνο τα δαντελωτά εσώρουχά τηςΕίναι σίγουρα μία γυναίκα που δεν μπαίνει σε… καλούπι, αλλά από ότι έδειξε η ίδια σε πρόσφατη φωτογραφία της που ανέβασε σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μπαίνει σίγουρα σε κουτιά!

 

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Coronation Street αποφάσισε να μπει φορώντας μόνο τα σέξι εσώρουχά της μέσα σε ένα χάρτινο κουτί. Που το βρήκε το κουτί θα απορήσουν κάποιοι, πετρα λατομειου τιμη αλλά δεν ήταν δύσκολο. Πριν από λίγες εβδομάδες μετακόμισε από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον πρώην αγαπημένο της, πλακεσ καρυστου Scott Sinclair και μάλλον θέλησε να του δείξει ότι θα πάρει μαζί της και όλο το σέξι… στοιχείο του σπιτιού!

 

Την εν λόγω φωτογραφία ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια των followers της «έπεσαν» βροχή, μιας και η 23χρονη κατάφερε να κάνει μακράν την πιο σέξι μετακόμιση!

 

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/622605/ti-sumvainei-otan-oi-gunaikes-ehoun-ton-teleutaio-logo/

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply