ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – «Πολύ εποικοδομητικές» οι συνομιλίες Ιράν και ΙΑΕΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) και το Ιράν χαρακτήρισαν τις συνομιλίες τους που πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα και σήμερα «πολύ εποικοδομητικές» και συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά στις 11 Νοεμβρίου στην Τεχεράνη.
«Οι αντιπροσωπείες της ΙΑΕΑ και της Δημοκρατίας του Ιράν είχαν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση» τη Δευτέρα και την Τρίτη, αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι δύο πλευρές έπειτα από τη δωδέκατη συνάντηση αυτού του τύπου και μόλις την δεύτερη που πραγματοποιήθηκε με τη νέα ομάδα διπλωματών που ορίστηκε από τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί.
«Έπειτα από ουσιαστικές συνομιλίες αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια νέα συνάντηση στις 11 Νοεμβρίου στην Τεχεράνη για να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή», σημείωσαν οι δύο πλευρές.
Το Ιράν παρουσίασε μια νέα πρόταση που χαρακτηρίστηκε «εποικοδομητική» από την ΙΑΕΑ και η οποία έχει στόχο «να ενισχυθεί η συνεργασία και ο διάλογος ενόψει της μελλοντικής επίλυσης όλων των εκκρεμών ζητημάτων», δήλωσαν ο νέος επικεφαλής των επιθεωρητών της υπηρεσίας, ο Φινλανδός Τέρο Βαρτζοράντα, και ο πρεσβευτής του Ιράν στην ΙΑΕΑ Ρεζά Νατζαφί μετά τις σημερινές συνομιλίες.
«Πιστεύω ότι με την υποβολή της νέας αυτής πρότασης μπορέσαμε να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στη συνεργασία» μεταξύ του Ιράν και της ΙΑΕΑ, δήλωσε ο Νατζαφί.
Το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα συζητηθεί επίσης στις 7 και 8 Νοεμβρίου στη Γενεύη με την Ομάδα 5+1 ( ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία).
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!
Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!
Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.
Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.
Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, απιστια πήγαν για να καπνίσουν.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!


Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.
Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.
Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

Τζον Κέρι: απιστια «Αν δεν απαντήσουν οι ΗΠΑ θα σταλεί μήνυμα αδυναμίας στο Ιράν»
«Πρέπει να δείξουμε στη Συρία, τη Ρωσία και τον κόσμο ότι δεν κοροϊδευόμαστε από τακτικές, αλλά απαιτούμε μία σαφή πρόταση», διεμήνυσε ο υπουργός Εξωτερικών
Την ώρα που η Συρία έκανε αποδεκτή την πρόταση της Ρωσίας να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της και ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος, απιστια Μπαράκ Ομπάμα, διαμηνύει πως αν τελικά ο Μπασάρ αλ-Ασαντ προχωρήσει στην καταστροφή των χημικών όπλων δε θα εξαπολύσει στρατιωτικό χτύπημα, ο υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, εξακολουθεί να εξηγεί το «γιατί» μιας απάντησης των ΗΠΑ.
Απαντώντας σε ερωτήσεις στο Κογκρέσο σχετικά με την κρίση στη Συρία ο Κέρι δήλωσε πως ο πρόεδρος «δεν ξύπνησε μία ημέρα και είπε να κάνει επίθεση στη Συρία. Δεν το επέλεξε εκείνος, απιστια δεν το επιλέξαμε εμείς».
Εξήγησε πως τα πλάνα για στρατιωτική επέμβαση προέκυψαν γιατί ο Σύρος πρόεδρος «αποφάσισε να κάνει χρήση όπλων σε αθώους πολίτες και αθώα παιδιά».
Τόνισε πως ο Ασαντ έκανε την επιλογή του και επομένως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει άλλη επιλογή από το να απαντήσει.
Προσπαθώντας να προβλέψει την επόμενη ημέρα αν οι ΗΠΑ δεν δώσουν μία απάντηση, δήλωσε πως η Συρία μπορεί να απειλήσει το Ισραήλ και τον Λίβανο, την ώρα που «η σταθερότητα είναι μία από τις προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής μας».
Απευθυνόμενος δε, απιστια στα μέλη του Κογκρέσου είπε: «Γιατί να το ψηφίσετε ακόμα και αν δε θέλετε να πάμε σε πόλεμο; Γιατί θέλετε να προστατεύσετε τις ΗΠΑ».
Προειδοποίησε μάλιστα, πως το Ιράν παραμονεύει με το πυρηνικό πρόγραμμά του και αν δεν απαντήσει ο Αμερικανός πρόεδρος τότε «θα στείλουμε ένα μήνυμα αδυναμίας στο Ιράν».
Στέλνοντας ένα μήνυμα στην Ρωσία και τη Συρία τόνισε πως θα περιμένουν μία σαφή πρόταση, ωστόσο «δε θα περιμένουμε πολύ».
Όπως είπε η πρόταση παράδοσης χημικών, δεν πρέπει να είναι τακτική για να κερδίσει η Συρία χρόνο, καθώς «πρέπει να δείξουμε στη Συρία, τη Ρωσία και τον κόσμο ότι δεν κοροϊδευόμαστε από τακτικές, απιστια αλλά απαιτούμε μία σαφή πρόταση».
Όπως είχε πει και ο Αμερικανός πρόεδρος, ο Κέρι υποστήριξε πως η Αμερική δε θα πάει σε πόλεμο, φράση που επανέλαβε τρεις φορές, επισημαίνοντας πως δε θα σημειωθεί χερσαία επίθεση στην Συρία.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=272048&catID=4
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…
