ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ειδήσεις, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ επικαιρότητα και ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ ΣΙΑΡΡΑΣ τα τελευταία ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ νέα της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”
Παράταση 2 ετών του χρόνου παραγραφής για τον έλεγχο υποθέσεων τύπου Λίστας Λαγκάρντ
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ
Παρατείνεται για δύο χρόνια η λήξη του χρόνου παραγραφής φορολογικών υποθέσεων που ερευνώνται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, με βάση στοιχεία που έχουν δοθεί στη χώρα μας από το εξωτερικό.
Σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την ολοκλήρωση των ελέγχων.
Αναμένεται να κατατεθεί διάταξη στη Βουλή.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για υποθέσεις μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ κ.α.
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο
Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.
DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>
<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>
<span itemprop=”description” content=””></span>
<span itemprop=”duration” content=””></span>
<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>
<span itemprop=”width” content=”640″></span>
<span itemprop=”height” content=”480″></span>
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης
Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.
Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ
source: http://www.nooz.gr/economy/paratasi-2-eton-tou-xronou-paragrafis-gia-ton-elegxo-upo8eseon-tipou-listas-lagkarnt
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…
