αστυνομικοί γυναίκα τσάντα Η ΑΘΗΝΑ Σέρρες: Ανήλικη τραυμάτισε και λήστεψε ηλικιωμένη!

Η ΑΘΗΝΑ H 16χρονη κατάφερε να διαφύγει ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ με τη λεία της, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ όμως ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ δεν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ έμεινε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ για πολύ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ασύλληπτη…”

Σέρρες: Ανήλικη τραυμάτισε και λήστεψε ηλικιωμένη! Η ΑΘΗΝΑ

H 16χρονη κατάφερε να διαφύγει με τη λεία της, όμως δεν έμεινε για πολύ ασύλληπτη

Με πρωτοφανή αγριότητα επιτέθηκε σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που περπατούσε ανυποψίαστη σε ένα δρόμο στην Ηράκλεια Σερρών, ένα κορίτσι μόλις 16 χρόνων που είχε στόχο την τσάντα της. Μάλιστα, την έσυρε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η 78χρονη πεζή αιφνιδιάστηκε όταν η ανήλικη Ελληνίδα άρπαξε την τσάντα που περιείχε 570 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα, αλλά προσπάθησε να τη συγκρατήσει.

Όμως, η ανήλικη δράστιδα ήταν αποφασισμένη και εξακολουθούσε να τραβά το λουρί με δύναμη, με αποτέλεσμα η γριούλα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο πρόσωπο.

Τελικά, η 16χρονη κατάφερε να διαφύγει με τη λεία της, όμως δεν έμεινε για πολύ ασύλληπτη, καθώς άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος την εντόπισαν και τη συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Η ανήλικη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς της που θα κατηγορηθούν για την πλημμελή εποπτεία της.

Η ΑΘΗΝΑ Η ΑΘΗΝΑ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymailΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η Helen Flanagan σε συσκευασία «δώρου»

Μπήκε σε χαρτόκουτο, φορώντας μόνο τα δαντελωτά εσώρουχά της

Είναι σίγουρα μία γυναίκα που δεν μπαίνει σε… καλούπι, αλλά από ότι έδειξε η ίδια σε πρόσφατη φωτογραφία της που ανέβασε σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μπαίνει σίγουρα σε κουτιά!

 

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Coronation Street αποφάσισε να μπει φορώντας μόνο τα σέξι εσώρουχά της μέσα σε ένα χάρτινο κουτί. Που το βρήκε το κουτί θα απορήσουν κάποιοι, αλλά δεν ήταν δύσκολο. Πριν από λίγες εβδομάδες μετακόμισε από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον πρώην αγαπημένο της, Scott Sinclair και μάλλον θέλησε να του δείξει ότι θα πάρει μαζί της και όλο το σέξι… στοιχείο του σπιτιού!

 

Την εν λόγω φωτογραφία ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια των followers της «έπεσαν» βροχή, μιας και η 23χρονη κατάφερε να κάνει μακράν την πιο σέξι μετακόμιση!

 

Η ΑΘΗΝΑ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/325000/-serres-aniliki-traumatise-kai-listepse-ilikiomeni/




Η ΑΘΗΝΑ…

Leave a Reply