αστυνομία αστυνομία ΟΗΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τρομοκράτες με προϋπολογισμό 4.800 ευρώ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η τρομοκρατική επίθεση στην κεντρική πλατεία του Πεκίνου Τιενανμέν πραγματοποιήθηκε με την κινητοποίηση οκτώ τρομοκρατών που……

Τρομοκράτες με προϋπολογισμό 4.800 ευρώ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μαχαίρια και όπλα στην κατοχή τους στην επίθεση στο Πεκίνο

Η τρομοκρατική επίθεση στην κεντρική πλατεία του Πεκίνου Τιενανμέν πραγματοποιήθηκε με την κινητοποίηση οκτώ τρομοκρατών που είχαν προϋπολογισμό περίπου 4.800 ευρώ για την εκτέλεσή της, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Κίνας.

Την ίδια ώρα μία οργάνωση Ουϊγούρων μουσουλμάνων κάνει λόγο για περίπου 50 συλλήψεις σε σχέση με το κτύπημα αυτό, για το οποίο ουδείς έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη.

Σύμφωνα με την κινεζική Αστυνομία, τρεις Ουϊγούροι από την κυρίως κατοικούμενη από μουσουλμάνους επαρχία της Ζινγκζιάνγκ οδήγησαν το αυτοκίνητό τους, που ήταν φορτωμένο με δοχεία βενζίνης, εναντίον στόχου στην Απαγορευμένη Πόλη, σε μία επίθεση αυτοκτονίας που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε περίπου 40 άλλους.

Η ομάδα των οκτώ «τρομοκρατών» διέθετε όπλα, μεταξύ άλλων και θιβετιανές μάχαιρες και δοχεία βενζίνης, και είχε διαμείνει σε ξενοδοχεία στα δυτικά του Πεκίνου, παρακολουθηση κινητου χωρις φυσικη προσβαση προτού πέντε εξ αυτών να επιστρέψουν στο Ουρούμκι, την πρωτεύουσα της Ζινγκζιάνγκ. Οι τρεις Ουϊγούροι που παρέμειναν στο Πεκίνο για να εκτελέσουν την επίθεση χρησιμοποίησαν ένα όχημα 4Χ4 Μερσέντες.

Επιπλέον, παρακολουθηση κινητου iphone πάνω από 50 άνθρωποι συνελήφθησαν στη Ζινγκζιάνγκ, περιοχή όπου κατοικούν εκατομμύρια μουσουλμάνοι, στη διάρκεια εκτεταμ ΑστυνομίαΑστυνομίας στην περιοχή τις δύο τελευταίες ημέρες, παρακολουθηση κινητου χωρις φυσικη προσβαση όπως ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ουϊγούρων.

Η ισλαμιστική οργάνωση Ετίμ, που έχει χαρακτηρισθεί τρομοκρατική από τον ΟΗΕ, φέρεται να έχει προσφέρει «υποστήριξη» στην επίθεση στην Τιενανμέν, επεσήμανε την εβδομάδα αυτή ο επικεφαλής των κινεζικών υπηρεσιών ασφαλείας Μενγκ Ζιανζού. Μία δήλωση την οποία απορρίπτουν όμως οι ειδικοί, διαπιστώνοντας σε αυτήν ένα χτύπημα μάλλον αυτοσχέδιο, ενώ επισημαίνουν και την έλλειψη στην Κίνα οργανώσεων φανατικών μουσουλμάνων.

Χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στην Ετίμ, παρακολουθηση κινητου iphone η CCTV πρόσθεσε πως οι οκτώ δράστες της επίθεσης στην Τιενανμέν είχαν «αποφασίσει να συστήσουν τρομοκρατική οργάνωση» τον περασμένο Σεπτέμβριο.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ασία: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, παρακολουθηση κινητου απο αποσταση εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Γερμανία: Συνελήφθη ακροδεξιός που σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις

Έρευνες στα σπίτια κι άλλων υπόπτων που εμπλέκονται σε επιθέσεις εναντίον αντιεξουσιαστώνΣτη σύλληψη ενός 23χρονου δεξιού εξτρεμιστή, που φέρεται να σχεδίαζε επίθεση εναντίον πολιτικών του αντιπάλων, πυροδοτώντας μία βόμβα που θα ήταν κατασκευασμένη από αεροπλανάκι-μινιατούρα, ζωσμένο με εκρηκτικά, προχώρησε η γερμανική Αστυνομία.

Ο συλληφθείς κατηγορείται πως υποκίνησε έναν άλλον άνδρα, 42 ετών, να κατασκευάσει τον εκρηκτικό μηχανισμό, όπως ανακοίνωσαν η Αστυνομία και η εισαγγελία της Στουτγάρδης. Ο άνδρας που συνελήφθη είχε συμμετάσχει στη διαδήλωση της αντιμεταναστευτικής ομάδας Die Rechte στις 31 Αυγούστου, παρακολουθηση κινητου δωρεαν κατά την διάρκεια της οποίας είχε πετάξει κροτίδες εναντίον ομάδας αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσαν αντιδιαδήλωση, προκαλώντας τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες σε βάρος δύο ακόμη υπόπτων, 22 και 24 ετών, που φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση. Έρευνες έχουν γίνει στα σπίτια τους, που βρίσκονται στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρ Τεμβέργης.

Εξάλλου η Αστυνομία βρήκε εκρηκτικά υλικά, παρακολουθηση κινητου παιδιου χημικά προϊόντα και πολλά αεροπλάνα μινιατούρες στο σπίτι του 42χρονου άνδρα, που είναι γνωστός στον χώρο της άκρας δεξιάς. Ο άνδρας αυτός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/603350/tromokrates-me-proupologismo-4800-euro/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply