απιστία απιστία απιστία ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ – Υγεία – Υπάρχουν τρόποι να προλάβεις μια απιστία;

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, πετρες δαπεδου Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Υγεία – Υπάρχουν τρόποι να προλάβεις μια απιστία; ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Η απιστία έχει να κάνει με μια βαθιά πεποίθηση ότι μας έχουν επιλέξει ότι είμαστε οι καλύτεροι για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και δεν είμαστε διατεθειμένοι να σκεφτούμε ότι ίσως μπορεί απλά σε μια σχέση μπορεί να βολεύουμε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, Συκής κανείς δεν το σκέφτεται αυτό για τον εαυτό του. Είναι καλό να έχουμε αυτοεκτίμηση αλλά το να είναι κάποιος τόσο σίγουρος για τον εαυτό του και να μην κοιτά ενδεχόμενα λάθη που μπορεί να κάνει στη σχέση, αυτό είναι το άλλο άκρο.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Φοροδιαφυγή δεκάδων εκατ. ευρώ από τον Όμιλο Καρούζου

Συγκεκριμένα η δίωξη αφορά στα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της άμεσης συνέργειας σε αυτήν καθώς και της έκδοσης εικονικών τιμολογίων τα οποία στρέφονται στον στενό πυρήνα της οικογένειας και του λογιστή του Γιάννη Καρούζου καθώς και εκπρόσωπων εταιρειών που ενεπλάκησαν στην αγοραπωλησία ακινήτων.

Ακόμη το κατηγορητήριο περιλαμβάνει το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας για τις εγκριτικές επιτροπές δανείων 4 τραπεζών με ηθικούς αυτουργούς τον επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου, ήδη προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό και την πρώην σύζυγο του Ρεβέκκα Σκαφτούρα η οποία συνελήφθη σήμερα έξω από το σχολείο των παιδιών της. Επιπλέον περιλαμβάνεται και το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα μαύρου χρήματος) το οποίο αποδίδεται στον επιχειρηματία και σε συνεργάτες του στο πλαίσιο δράσης εγκληματικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της έρευνας η φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ και ο δανεισμός ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ. Το σύνολο της δικογραφίας ανατέθηκε στον ανακριτή Γ. Ανδρεάδη ενώπιον του οποίου Χειροπέδες και στη πρώην γυναίκαγυναίκα του Καρούζου για συνέργεια

<a href="http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/263965/synelifthi-o-giannis-Στις φυλακές Χαλκίδας< εισαγγελέαεισαγγελέα​ς για τα 300 εκατ. ευρώ του Καρούζου

 

Υπόθεση Καρούζου: Έξι κακουργηματικές κατηγορίες

Έξι αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος περιλαμβάνει η δικογραφία που χειρίζεται ο ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης για την υπόθεση του ομίλου εταιρειών με αντικείμενο κατασκευές και αγοραπωλησίες ακινήτων του Γ. Καρούζου.

Η υπόθεση αφορά φοροδιαφυγή που φαίνεται να ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ, αλλά και τραπεζικά δάνεια θεωρούμενα ως επισφαλή, πετρα λατομειου τιμη πάνω από 300 εκατ. ευρώ, κρασπεδα πεζοδρομιου τιμες που χορήγησαν σε εταιρείες τού ομίλου τέσσερις τράπεζες.

Για την υπόθεση διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή καταγγελίες πρώην συνεργάτη του κ. Καρούζου που συνελήφθη πέρυσι, η οποία κατέληξε στην απαγγελία κατηγοριών σε βάρος στελεχών του Ομίλου, αλλά και εναντίον αρμοδίων στελεχών των εμπλεκομένων τραπεζών, μέλη εγκριτικών επιτροπών δανείων, που θα εντοπιστούν από τον ανακριτή.

Η δίωξη κατά στελεχών του Ομίλου αφορά τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της άμεσης συνέργειας σε αυτήν, της έκδοσης εικονικού φορολογικού στοιχείου, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, πλακεσ πεζοδρομιου κατηγορία που αποδίδεται και στα στελέχη των τεσσάρων τραπεζών.

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, το οποίο κοινοποιήθηκε και στην εισαγγελέα διαφθοράς λόγω της εμπλοκής των τραπεζών, τα αδικήματα φέρονται να έχουν διαπραχθεί από το 2004 έως σήμερα.

Για την υπόθεση συνελήφθη σήμερα η σύζυγος του επιχειρηματία μετά από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος της ο ανακριτής καθώς την έκρινε ύποπτη φυγής.

Συνελήφθη για ξέπλυμα χρήματος η σύζυγος του Καρούζου

Η σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου, ο οποίος είχε συλληφθεί πέρυσι τον Δεκέμβριο κατηγουρούμενος για το σκάνδαλο ξεπλύματος χρήματος με αγοραπωλησίες ακινήτων πολύ μεγάλης αξίας -υπόθεση στην οποία είχαν εμπλακεί τότε και τα ονόματα του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη και των πρώην υπουργών Γιώργου Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη- συνελήφθη στην Κηφισιά, πλακεσ πεζοδρομιου από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για την Ρεβέκα Σκαφτούρα, 45 ετών, εις βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, πλακεσ πεζοδρομιου τιμη για τα αδικήματα της άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή στο εισόδημα κατ’ εξακολούθηση, της ηθικής αυτουργίας σε απιστία και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Από την εισαγγελική έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, κυβόλιθος τιμές δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει το σκέλος των καταγγελιών κατά των πρώην υπουργών.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=273140&catID=19

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply