ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Υγεία – Όταν τα παιδιά ζητούν δώρα και εμείς δεν έχουμε χρήματα…. ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Στις περιπτώσεις που η κατάσταση είναι δύσκολη χρηματικά πρέπει να επενδύουμε πολύ στις ανθρώπινες σχέσεις. Δηλαδή καλούμε ανθρώπους στο σπίτι, φτιάχνουμε όλοι μαζί πράγματα οικονομικά και ο καθένας φέρνει ότι έχει να προσφέρει, βάζουμε όλη την καλή μας διάθεση και ανακαλύπτουμε αυτό που λέμε «ισχύς εν τη ενώση».
Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Τι κάνει σήμερα ο Ιάκωβος Μυλωνάς;
Η πρόταση που έκανε για εκπομπή με κωμικά σκιτσάκια και η απάντηση που περιμένει
Ο Ιάκωβος Μυλωνάς ανήκει στους ηθοποιούς που σκηνοθετούν και μπορούν να γράψουν θεατρικά έργα που βγαίνουν από την κοινωνία μας και μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική από το παιδικό θέατρο. Στη συνέχεια σπούδασε με υποτροφία στο θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν και συνέχισε στη Νέα Υόρκη με σπουδές για μάρκετινγκ ηθοποιών. Ασχολήθηκε ακόμη με την κιθάρα, το χορό και παράλληλα έκανε μαθήματα φωνητικής ενώ δίδασκε και σε δραματική σχολή. Συμμετείχε σε κινηματογραφικές παραγωγές και σε διάφορα τηλεοπτικά σήριαλ. Έχει γράψει πέντε θεατρικά έργα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει παραστάσεις τύπου stand up comedy με τη συμμετοχή του κόσμου.
Η σκηνοθεσία μπήκε στη ζωή του όταν δίδασκε σε μια σχολή στην Αθήνα. Όπως έχει πει, αυτό ήταν κάτι που δεν επεδίωκε όμως αποφάσισε να το κάνει. Τότε ανακάλυψε ότι του άρεσε πολύ όλη η διαδικασία της σκηνοθεσίας και κάπως έτσι άρχισε να γράφει και διάφορα έργα.
Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, όπως λέει μιλώντας στο newsbeast.gr, αυτή την περίοδο δεν μετέχει σε κάποια παράσταση. Όμως, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη λόγω προσωπικών ζητημάτων και έτσι κατάφερε να κλείσει συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αφού θα συμμετάσχει στην παράσταση «Ραφτάδικο» που θα ανέβει (ημέρα πρεμιέρας) στις 18 Οκτωβρίου.
Ο ηθοποιός μπορεί να γράφει και τις δικές του δουλειές, όμως, αυτή τη στιγμή δεν ετοιμάζει κάτι αφού έχει δρομολογήσει μια σειρά πραγμάτων (εάν γίνουν) από τον Ιανουάριο.
Όταν τον ρωτούν για το εάν θα παρότρυνε τους νέους να ασχοληθούν με την υποκριτική, απαντά κατευθείαν «φυσικά». Αφού λέει: «ποτέ δεν θα σταματήσω κανέναν να κάνει αυτό που αγαπάει. Όποιο επάγγελμα κι αν κάνει, αν το αγαπάει, αυτό μετρά».
Ο Ιάκωβος Μυλωνάς που πέρασε και από σχολές υποκριτικής ως Δάσκαλος, πετρες τώρα, δεν διδάσκει. Πιστεύει ότι το θέμα όλων ήταν «να ρίξουν τους μισθούς. Όλη η ιστορία ήταν να πέσουν τα μεροκάματα στην τηλεόραση. Τώρα, ξεκίνησαν κάποια σήριαλ», είπε. Και επειδή είναι αισιόδοξος, πιστεύει ότι όλο θα πάνε πάρα πολύ καλά.
Ο Ιάκωβος Μυλωνάς στον ελεύθερό του χρόνο παίζει ερασιτεχνικά κιθάρα και πηγαίνει και για μπάσκετ με φίλους του.
Ο ηθοποιός πάντως πέραν των ταλέντων του στην υποκριτική, έχει κάνει πρόταση για εκπομπή με κωμικά σκετσάκια, πετρες η οποία είναι υπό συζήτηση.
Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ένα ζευγάρι που ζει «κάτω από τη σκάλα»
Πρωταγωνιστούν Αντωνόπουλος- Καφετζόπουλος
Το πολύ ιδιαίτερο, ανθρώπινο και ταυτόχρονα τρυφερό και αστείο έργο «Κάτω Από τη Σκάλα» του Τσαρλς Ντάιερ ανεβαίνει από αρχές Νοέμβρη στο Θέατρο «Ζίνα», Σκεπή σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαλακόπουλου και πρωταγωνιστές τους Άγγελο Αντωνόπουλο και Αντώνη Καφετζόπουλο.
Ο Τσάρλς και ο Χάρρυ είναι πολλά χρόνια ζευγάρι. Εργάζονται στο κουρείο του Χάρρυ και συγκατοικούν. Οι δυο τους είναι «οικογένεια» και βιώνουν όλες τις μικρές χαρές, αλλά και όλες τις μικρές φθορές της κοινής καθημερινότητας. Μόνο που πρέπει να ζουν «κάτω από την σκάλα» και να κρύβουν την σχέση τους από το κοινωνικό τους περιβάλλον.
Το δέσιμό τους είναι μεγαλύτερο επειδή πρέπει να κρύβονται, όμως, πετρες όπως σε όλα τα ζευγάρια που έχουν ζήσει χρόνια μαζί, η φθορά είναι αναπόφευκτη. Οι ακκισμοί μεταξύ τους είναι πολύ σκληροί. Αλλά και πολύ αστείοι….
«Κάτω από τη σκάλα» οι ανθρώπινες σχέσεις διακρίνονται σαν μέσα από ένα περίεργο φακό. Ο Τσάρλυ και ο Χάρρυ, οι δυο ηλικιωμένοι, αποτυχημένοι επαγγελματίες, βαθιά μοναχικοί και κοινωνικά περιθωριοποιημένοι άνθρωποι, δείχνουν ώρες ώρες να μισιούνται. Όμως στην πραγματικότητα, πετρες έχουν ανάγκη, φροντίζουν κι αγαπούν ο ένας τον άλλο.
Το έργο γράφτηκε το 1966 Στην Αγγλία. Στην Ελλάδα ανέβηκε στο Θέατρο Μουσούρη το 1997, σε σκηνοθεσία Μίνου Βολανάκη, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μοσχίδη και Γιώργο Μιχαλακόπουλο, πετρες που φέτος ανέλαβε να το σκηνοθετήσει.
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=284376&catID=19
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…
