αγροτικό αγροτικό αγροτικό ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ «Aνάσα» για 680.000 δικαιούχους στον αγροτικό κόσμο σήμερα

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ πετρα τιμες Πλάκες Καρύστου ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Εξόφληση ενιαίας ενίσχυσης    

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, πετρεσ καρυστου πετρες καρυστου διαβιβάστηκε το σχετικό αρχείο πληρωμής εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης 2013 για 680.000 δικαιούχους, Πλάκες Καρύστου μεταξύ πλακες καρυστου των οποίων βρίσκονται και δικαιούχοι”

«Aνάσα» για 680.000 δικαιούχους στον αγροτικό κόσμο σήμερα ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

 «Aνάσα» για 680.000 δικαιούχους στον αγροτικό κόσμο σήμερα

Εξόφληση ενιαίας ενίσχυσης    

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, διαβιβάστηκε το σχετικό αρχείο πληρωμής εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης 2013 για 680.000 δικαιούχους, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και δικαιούχοι από τη Μαγνησία, με ποσό πληρωμής 1,046 δσ. ευρώ.

Η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων έγινε χθες το απόγευμα από τη συνεργαζόμενη τράπεζα Πειραιώς – ΑΤΕ και τα χρηματικά ποσά θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από σήμερα Παρασκευή.

Επισημαίνεται ότι στην πληρωμή της εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης καταβάλλονται περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από την προκαταβολή, εκ των οποίων 47 εκατομμύρια ευρώ αποτελούν βελτίωση της πληρωμής των κτηνοτρόφων, λόγω διόρθωσης σφαλμάτων και διευθέτησης προβλημάτων που είχαν σχέση με την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων.

 

 

 

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Πειραιώς και Alpha ανεβάζουν το Χρηματιστήριο

Ο Γενικός Δείκτης μετά από μια διόρθωση επανήλθε στις 995 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,44%

Oι μετοχές της τράπεζας Πειραιώς και της Alpha Bank – στις οποίες υπάρχει ισχυρή διάθεση για εξάσκηση των warrants στο τέλος του χρόνου- τραβούν το χρηματιστήριο ανοδικά συγκεντρώνοντας τις υψηλότερες συναλλαγές.

Ο Γενικός Δείκτης μετά από μια διόρθωση επανήλθε στις 995 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,44%. Μεγάλος και επίμονος αγοραστής στην Alpha bank στην περιοχή των 59 λεπτών καθώς κινείται με άνοδο 4,56% στα 0,596 λεπτά με συναλλαγές 2,9 εκατ. Τεμαχίων.

Πάνω από 3 εκατ. μετοχές έχουν αλλάξει «χέρια» στην τράπεζα Πειραιώς με τον τίτλο να κερδίζει 2,99% στα 1,38 λεπτά. Με κέρδη 0,84% ο ΟΠΑΠ στα 7,84 ευρώ. Κέρδη 2% στην ΕΥΔΑΠ και πάνω από 1,9% η άνοδος σε Folli- folie και Τιτάνα.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://taxydromos.gr/article.php?id=103285&cat=1




ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply