έρωτα έρωτα παιδί ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ «Συμβόλαιο» για… σεξ με την γραμματέα του είχε 53χρονος πολιτικός!

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Το γύρο του κόσμου κάνει η αποκάλυψη της ιταλικής εφημερίδας “Λα Ρεπούμπλικα” αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της, λατομεια πηλιου ο περιφερειακός σύμβουλος και αρμόδιος για θέματα πολιτισμού στην περιοχή Αμπρούτσο Λουίτζι Ντε Φάνις υπέγραψε συμβόλαιο με την 32χρονη γραμματέα του, πετρεσ πλακες καρυστου καρυστου στους όρους του οποίου αναγράφεται μεταξύ άλλων πλακες καρυστου η συνεύρεση μαζί του μια φορά την εβδομάδα!”

«Συμβόλαιο» για… σεξ με την γραμματέα του είχε 53χρονος πολιτικός! ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Ο μισθός της κυρίας τόσο για τις ιδιαίτερες περιποιήσεις που θα παρέχει στον 53χρονο όσο και για την γραμμα ΤΕΙακή της υποστήριξη ανέρχεται στα 3.000 ευρώ. Το συμφωνητικό ανέφερε τα εξής: “Ο κεντροδεξιός περιφερειακός σύμβουλος και η 32χρονη Πέτρες Καρύστου γραμματέας του θα κάνουν έρωτα τουλάχιστο τέσσερις φορές το μήνα με συνολική μεικτή αμοιβή 36.000 ευρώ το χρόνο”!

“Ο σύμβουλος είχε εμμονή μαζί μου, πετρες με εξανάγκασε να το υπογράψω. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Φοβόμουν. Τώρα η ζωή μου καταστράφηκε, πετρα τιμες έγινα δακτυλοδεικτούμενη σε μια μικρή κοινωνία. Έχω και μικρό παιδί“, είπε η γραμματέας.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ο… πλατωνικός έρωτας του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Η εξομολόγηση του τέως επικεφαλής του Eurogroup για τον… Έλληνα σκύλο του, που ακούει στο όνομα «Πλάτωνας»!Ο μακροβιότερος πρωθυπουργός χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τέως πρόεδρος του Eurogroup, λαλίστατος σε θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής, φημίζεται -μεταξύ πολλών άλλων- για την επιλογή του να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία τον περασμένο Ιούλιο, εξαιτίας ενός σκανδάλου υποκλοπών, οδηγώντας το Μεγάλο Δουκάτο σε πρόωρες εκλογές, αποφάσισε να «σπάσει» την παράδοση και να προβεί σε εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή.

Σε μια σπάνια στιγμή, μίλησε για τον πατέρα του, τη σύζυγό του, καθώς και για τον… «πλατωνικό» του έρωτα, τον οποίο συνάντησε στη Σάμο.

Είτε εξαιτίας των επερχόμενων εκλογών στο Λουξεμβούργο, είτε λόγω της επιθυμίας του να αναλάβει μια θέση σε κάποιο ευρωπαϊκό όργανο, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Doc του Λουξεμβούργου, αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι ο… «Πλάτωνας».

Παρόλο που η αγάπη του για τη φιλοσοφία είναι επίσης γνωστή, δεν εννοούσε τον αρχαίο φιλόσοφο, αλλά τον πιστό του σκύλο, που ακούει στο όνομα «Πλάτων».

«Ο σκύλος μου ονομάζεται Πλάτων και τον είχα πάρει κουτάβι από το νησί της Σάμου. Τον έχω εκπαιδεύσει να κάνει πάρα πολλά πράγματα, αλλά κάποιες φορές εξακολουθεί να κάνει σφάλματα. Είναι επίσης ένας αληθινός Έλληνας και εγώ αγαπώ τους Έλληνες» εξομολογήθηκε ο κ. Γιούνκερ στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο τέως πρόεδρος του Eurogroup υποστήριξε ακόμα πως στις ελεύθερες ώρες του αποφεύγει να ασχολείται με την πολιτική και προτιμά να βγάζει βόλτα τον «Πλάτωνα».

Μίλησε επίσης για τη σύζυγό του, η οποία, όπως υποστήριξε, είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο στο σπίτι, εκτός από το ζήτημα επιλογής… γραβάτας, ένα ζήτημα που συχνά τους οδηγεί σε καυγάδες.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύζυγό του, όταν σπούδαζε Νομική στο Στρασβούργο, στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αναφέρθηκε επίσης στα παιδικά του χρόνια και στον πατέρα του, ένα μεταλλωρύχο και συνδικαλιστή, ο οποίος του ενέπνευσε την αγάπη για την πολιτική, καθώς και τη συνήθεια ανάγνωσης εφημερίδων.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/384238/symvolaio-gia-sex-me-tin-grammatea-toy-eihe-53hronos-politikos

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply