ΔΙΑΖΥΓΙΟ Σε ένα ακόμη παιχνίδι των Γκρίζλις έλαμψε το άστρο του Κώστα Κουφού. Ο Έλληνας σέντερ είχε 17 πόντους (7/9 βολές, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ 5/12 δίποντα), 9 ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και ένα λάθος σε 30:27 λεπτά συμμετοχής……

«Οργίασε» ο Κουφός, αλλά δεν έφτασε αυτό ΔΙΑΖΥΓΙΟ Οι Γκρίζλις ηττήθηκαν με 101-81 από τους Κλίπερς μέσα στο Μέμφις
Σε ένα ακόμη παιχνίδι των Γκρίζλις έλαμψε το άστρο του Κώστα Κουφού. Ο Έλληνας σέντερ είχε 17 πόντους (7/9 βολές, 5/12 δίποντα), 9 ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και ένα λάθος σε 30:27 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο, η ομάδα του Μέμφις γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 101-81 από τους Κλίπερς.
Από την άλλη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο Νικ Καλάθης αγωνίστηκε 14:26 λεπτά, έχοντας 2 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και μάλιστα οι Γκρίζλις είχαν προβάδισμα με βραχεία κεφαλή (42-40). Στην επανάληψη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όμως, και κυρίως στο τρίτο δωδεκάλεπτο, οι Κλίπερς με όπλο την καλή τους άμυνα, κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να φτάσουν εύκολα στη νίκη.
Για τους νικητές, τρεις παίκτες μοιράστηκαν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καθώς Πολ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κρόφορντ και Κόλισον πέτυχαν από 15 πόντους. Για τους ηττημένους, πλην του Κουφού, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα, διακρίθηκε ο Κόνλεϊ, που πέτυχε 16.
Μέμφις Γκρίζλις – Λος Άντζελες Κλίπερς 81-101
Ράντολφ 12, Κουφός 17, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κόνλεϊ 16, Ποντέξτερ 15 – Γκρίφιν 14, Τζόρνταν 10, Πολ 15, Κρόφορντ 15, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κόλισον 15, Τζέιμισον 11
Πηγή: sport-fm.gr
ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Σέρρες: Εμπρηστής έβαλε φωτιά σε καφετέρια
Ο 39χρονος δράστης που συνελήφθη, είχε, όπως αποδείχθηκε διαφορές με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας
Απρόσεκτος αποδείχθηκε ο εμπρηστής που πυρπόλησε μια καφετέρια στη Νιγρίτα Σερρών προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές με σκοπό να βλάψει τον ιδιοκτήτη της. Τα ίχνη που άφησε οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα.
Η πυρκαγιά που ξέσπασε στο κατάστημα κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ οι άνδρες της οποίας διαπίστωσαν ότι είχε προκληθεί με την χρήση μείγματος λαδιού και βενζίνης το οποίο είχε ρίξει ο δράστης στο εσωτερικό. Οι αστυνομικοί της σήμανσης που κλήθηκαν στο μαγαζί, βρήκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του.
Τα δακτυλικά αποτυπώματα του εμπρηστή και η εικόνα του που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας άλλων καταστημάτων, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αποκάλυψαν τα στοιχεία του. Ο 39χρονος Έλληνας συνελήφθη λίγες ώρες μετά την πυρκαγιά που προκάλεσε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ η Ασφάλεια Σερρών διερευνά τα κίνητρά του.Τον έπιασαν με 19 κιλά λαθραίου καπνού
62χρονος Έλληνας επιχείρησε να μεταφέρει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ 19 κιλά λαθραίου καπνού στο Ηράκλειο της Κρήτης προκειμένου να τα διακινήσει σε αγοραστές στο Ηράκλειο της Κρήτης
Με ασυνόδευτα δέματα που μεταφέρονταν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ γινόταν η παράδοση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίου καπνού σε έναν 62χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε αναλάβει να τον διακινήσει σε αγοραστές του Ηρακλείου όπου κατοικεί.
Η χωρίς ενδείξεις χάρτινη κούτα η οποία είχε απομείνει στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων του σταθμού λεωφορείων στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κίνησε τις υποψίες των ανδρών του γραφείου Ασφαλείας του Λιμενικού που έκαναν ελέγχους για διακίνηση ναρκωτικών. Το κουτί τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, ώστε να εντοπιστεί όποιος πήγαινε να το παραλάβει. Όταν εμφανίστηκε ο 62χρονος παραλήπτης και ζήτησε από το προσωπικό του σταθμού να παραλάβει το δέμα, συνελήφθη.
Μέσα στην κούτα βρέθηκαν 19 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστο καπνό συνολικού βάρους 19 κιλών, χωρίς τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα. Η ποσότητα κατασχέθηκε και παραδόθηκε στο τελωνείο Ηρακλείου για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ ο 62χρονος παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστεί ο αποστολέας του λαθραίου καπνού.
ΔΙΑΖΥΓΙΟ
source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/617587/orgiase-o-koufos-alla-den-eftase-auto/
ΔΙΑΖΥΓΙΟ…
