άντρας παιδιά άντρας ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Λίγο πριν την πρεμιέρα για τη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω»

πλάκες πεζοδρομίου – http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000362.%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82.html. ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της Δευτέρας, πλάκες πεζοδρομίου τι θα δούμε…εν τάχει στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου……

Λίγο πριν την πρεμιέρα για τη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ξεκαρδιστικές εξελίξεις από το πρώτο επεισόδιο

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της Δευτέρας, τι θα δούμε…εν τάχει στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς «Με τα παντελόνια κάτω» στο Mega; Όλα είναι έτοιμα για τον πολυπόθητο γάμο της Αλίκης και του Αντώνη. Όμως η Αλίκη, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, πλακεσ πεζοδρομιου τιμη φαίνεται ότι δεν έχει πει την τελευταία της λέξη…

Όπως αναφέρ ΤΕΙ το tvzapping.gr, ο Άγγελος και η Σάντρα ζουν τον έρωτά τους. Ο Γιώργος δεν ενθουσιάζεται από αυτή την εξέλιξη και συμμαχεί με τις κόρες της Σάντρας για να κάνει δύσκολη τη ζωή του ζευγαριού.

Και ενώ η Βάσω και ο Κώστας ετοιμάζονται να παντρευτούν, ένα τυχαίο γεγονός φέρνει τη Βάσω στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Κώστας νιώθει παραμελημένος και ξυπνά η ζήλεια του.

Η έλξη που ενώνει τον Γιώργο με τη Νέλλη αποδεικνύεται ακατανίκητη, μέχρι τη στιγμή που κάνει και πάλι την εμφάνισή της η Νίκη, η τρελή καψούρα του Γιώργου.

Ο Χρύσανθος είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα στο κάμπινγκ και να το μετατρέψει σε luxurycampresort με επίσημη γλώσσα τα γερμανικά. Όλοι είναι απελπισμένοι όταν ξαφνικά όλα ανατρέπονται για μία ακόμη φορά.

Tελος, κυβόλιθος τιμές ο Ζαν Πιέρ είναι ευτυχισμένος με την Ειρήνη. Η Λίλα όμως έχει άλλα σχέδια: πλακεσ πεζοδρομιου τιμες φοβούμενη ότι τα παιδιά θα μετακομίσουν στη Γαλλία κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να το εμποδίσει…

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην “Αποστολή”

Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος

              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.

             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, πλακεσ πεζοδρομιου τιμη εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, Πλάκες κόκκινες τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.

              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, πλακεσ πεζοδρομιου τιμη «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, πετρες δαπεδου το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».

Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.

              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».

 

           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: Πλάκες κόκκινες 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli

   

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ο… πλατωνικός έρωτας του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Η εξομολόγηση του τέως επικεφαλής του Eurogroup για τον… Έλληνα σκύλο του, που ακούει στο όνομα «Πλάτωνας»!

Ο μακροβιότερος πρωθυπουργός χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τέως πρόεδρος του Eurogroup, λαλίστατος σε θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής, φημίζεται -μεταξύ πολλών άλλων- για την επιλογή του να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία τον περασμένο Ιούλιο, εξαιτίας ενός σκανδάλου υποκλοπών, οδηγώντας το Μεγάλο Δουκάτο σε πρόωρες εκλογές, αποφάσισε να «σπάσει» την παράδοση και να προβεί σε εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή.

Σε μια σπάνια στιγμή, μίλησε για τον πατέρα του, τη σύζυγό του, καθώς και για τον… «πλατωνικό» του έρωτα, τον οποίο συνάντησε στη Σάμο.

Είτε εξαιτίας των επερχόμενων εκλογών στο Λουξεμβούργο, είτε λόγω της επιθυμίας του να αναλάβει μια θέση σε κάποιο ευρωπαϊκό όργανο, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Doc του Λουξεμβούργου, αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι ο… «Πλάτωνας».

Παρόλο που η αγάπη του για τη φιλοσοφία είναι επίσης γνωστή, δεν εννοούσε τον αρχαίο φιλόσοφο, αλλά τον πιστό του σκύλο, που ακούει στο όνομα «Πλάτων».

«Ο σκύλος μου ονομάζεται Πλάτων και τον είχα πάρει κουτάβι από το νησί της Σάμου. Τον έχω εκπαιδεύσει να κάνει πάρα πολλά πράγματα, αλλά κάποιες φορές εξακολουθεί να κάνει σφάλματα. Είναι επίσης ένας αληθινός Έλληνας και εγώ αγαπώ τους Έλληνες» εξομολογήθηκε ο κ. Γιούνκερ στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο τέως πρόεδρος του Eurogroup υποστήριξε ακόμα πως στις ελεύθερες ώρες του αποφεύγει να ασχολείται με την πολιτική και προτιμά να βγάζει βόλτα τον «Πλάτωνα».

Μίλησε επίσης για τη σύζυγό του, η οποία, όπως υποστήριξε, είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο στο σπίτι, εκτός από το ζήτημα επιλογής… γραβάτας, ένα ζήτημα που συχνά τους οδηγεί σε καυγάδες.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύζυγό του, όταν σπούδαζε Νομική στο Στρασβούργο, στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αναφέρθηκε επίσης στα παιδικά του χρόνια και στον πατέρα του, ένα μεταλλωρύχο και συνδικαλιστή, ο οποίος του ενέπνευσε την αγάπη για την πολιτική, καθώς και τη συνήθεια ανάγνωσης εφημερίδων.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: ακανονιστη πετρα http://www.newsbeast.gr/media/arthro/602806/ligo-prin-tin-premiera-gia-ti-seira-me-ta-padelonia-kato/




ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply