Windows Phone RFA Πάρο κατασκευή eshop Βολος Η αποχώρηση Μπάλμερ «αποζημιώνει» τη Microsoft με 1,7 δισ.

κατασκευή eshop Βολος «Ο μετασχηματισμός  από μια εταιρεία λογισμικού σε κατασκευαστή και πάροχο υπηρεσιών είναι μια  πολυετής προσπάθεια. Πρέπει να επανεφεύρουμε τους εαυτούς μας, κατασκευη eshop μπροστά σε αυτό κατασκευη eshop που κατασκευη κατασκευη eshop eshop κατασκευη eshop ο κόσμος αναζητά. Θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για όλους», κατασκευη eshop λέει στο…”

Η αποχώρηση Μπάλμερ «αποζημιώνει» τη Microsoft με 1,7 δισ. κατασκευή eshop Βολος

«Ο μετασχηματισμός  από μια εταιρεία λογισμικού σε κατασκευαστή και πάροχο υπηρεσιών είναι μια  πολυετής προσπάθεια. Πρέπει να επανεφεύρουμε τους εαυτούς μας, μπροστά σε αυτό που ο κόσμος αναζητά. Θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για όλους», λέει στο protothema.gr o Φρανκ Σο, επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της MicrosoftΣτα υψηλότερα επίπεδα  των τελευταίων 13 ετών, δηλαδή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια τη θητείας του Στιβ Μπάλμερ στη θέση του CEO, έφτασε τις τελευταίες ημέρες η μετοχή της Microsoft, κινούμενη πάνω από τα 37 δολάρια.

Τα καλύτερα από τα αναμενόμενα  οικονομικά αποτελέσματα στο τρίμηνο, η αύξηση των μερισμάτων, το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών –ύψους 40 δισ. δολαρίων και η ισχυρή ζήτηση στο κομμάτι των επιχειρηματικών λύσεων λογισμικού θεωρείται ότι συνετέλεσαν σε αυτή την αθόρυβη, αλλά διαρκώς ανοδική πορεία των τελευταίων μηνών.

Ωστόσο, κάποιοι επιμένουν ότι  ο ουσιαστικός λόγος βρίσκεται πίσω από την ανακοίνωση αποχώρησης του Στιβ Μπάλμερ από το τιμόνι της εταιρείας της οποίας υπήρξε συνιδρυτής μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς. Την ίδια στιγμή το όνομα του Αλαν Μουλάλι (της Ford) παραμένει στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους διαδόχους, δημιουργώντας όπως φαίνεται θετικό κλίμα μεταξύ των επενδυτών. Κυρίως λόγω της φιλικής μεταστροφής του προς τους μετόχους της αυτοκινητοβιομηχανίας και παρά την παραδοχή ότι ένας αεροναυπηγός ίσως θα έχει πολλά να μάθει στον διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο της τεχνολογίας.

Από τις 23 Αυγούστου, οπότε  ο Στιβ Μπάλμερ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, η μετοχή της Microsoft καταγράφει 16% κέρδη, τα οποία αντιστοιχούν σε 1,7 δισ. δολάρια.

«Η απόφαση του Στιβ είναι ένα μεγάλο θέμα και μάλιστα αν αναλογιστούμε ότι στη μέχρι σήμερα πορεία της Microsoft είχαμε μόλις δυο CEOs, τον Μπιλ Γκέιτς και τον Στιβ Μπάλμερ. Ο Στιβ πιστεύει ότι ήταν η καλύτερη στιγμή για να αποσυρθεί. Ο μετασχηματισμός της Microsoft, από μια εταιρεία λογισμικού σε κατασκευαστή και πάροχο υπηρεσιών, δεν είναι θέμα ενός τριμήνου ή ενός έτους. Είναι μια πολυετής προσπάθεια. Πρέπει να επανεφεύρουμε τους εαυτούς μας, μπροστά σε αυτό που ο κόσμος αναζητά. Θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για όλους μας», σχολίασε στο protothema.gr o Φρανκ Σο, επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της Microsoft.

«Υπάρχουν αρκετές φιλόδοξες εταιρείες τεχνολογίας. Κάποιες που είναι καλές στο λογισμικό, κάποιες άλλες που είναι καλές στο hardware ή στο ντιζάιν. Ετσι καταφέρνουν να διαφοροποιηθούν και τα πηγαίνουν αρκετά καλά σε αυτό.

Ομως, καθώς ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε την τεχνολογία αλλάζει, η ίδια η τεχνολογία αλλάζει, πρέπει να αλλάξουμε και εμείς για να είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίζουμε να δίνουμε στα δισεκατομμύρια των καταναλωτών τη διαφορετική εμπειρία χρήσης που αναζητούν καθημερινά. Αυτό μας ωθεί σε αυτή την αλλαγή», απαντά o Φρανκ Σο, καθώς πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν η εταιρεία που έφερε την επανάσταση με τα Windows και ουσιαστικά δημιούργησε την τεράστια αγορά των προσωπικών υπολογιστών επικρίθηκε γιατί παρέμενε θεατής μπροστά στην επέλαση των φορητών συσκευών και των social media.

«Πριν από δυο χρόνια ξεκινήσαμε να συζητάμε για το πώς θα αλλάξουμε  ως εταιρεία, βλέποντας τι συνέβαινε  σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Ο Στιβ (Μπάλμερ) άρχισε να μιλά για αυτή την αλλαγή. Δηλαδή, το πως μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας αντί για μια εταιρεία λογισμικού, ως μια εταιρεία συσκευών και υπηρεσιών. Το λογισμικό φυσικά είναι πάντα εδώ, στον πυρήνα της δουλειάς μας, πίσω από κάθε υπηρεσία και κάθε συσκευή. Και θα συνεχίσουμε να το αναπτύσσουμε. Πριν από έναν χρόνο απευθυνθήκαμε στους μετόχους μας και τους ενημερώσαμε για αυτή τη διαδικασία μετασχηματισμού. Τον Ιούλιο επικοινωνήσαμε εσωτερικά αυτή τη νέα στρατηγική μας. Σε αυτήν την επικοινωνία τονίσαμε ότι οι υπηρεσίες και οι συσκευές θα πρέπει να δίνουν στους καταναλωτές μια υψηλής αξίας εμπειρία χρήσης», εξηγεί ο επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της Microsoft. Από τα αποτελέσματα προκύπ ΤΕΙ ότι η αντίδραση των επενδυτών σε αυτόν την επιχειρούμενη αλλαγή φιλοσοφίας είναι μέχρι σήμερα θετική.

«Εχουμε πολλά νέα προϊόντα στην αγορά και πίσω από αυτά ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι κάνουμε ως εταιρεία, προκειμένου να συνεχίσουμε να είμαστε πιστοί στους καταναλωτές μας και να μην χάσουμε την αντίληψη ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, αν συνεχίσουμε να κάνουμε εξίσου καλά τη δουλειά μας», λέει ο Φρανκ Σο.

Σχολιάζοντας τις πιθανές επιπλοκές που ίσως προκαλεί στις σχέσεις της Microsoft με άλλους κατασκευαστές ο προσανατολισμός της στη δημιουργία συσκευών (μετά και την εξαγορά του τομέα φορητών συσκευών της No Kia), παραδέχτηκε ότι «αυτός ο μετασχηματισμός επηρεάζει τις σχέσεις μας με άλλους κατασκευαστές, με τους οποίους συνεργαζόμαστε για χρόνια. Οταν φτιάξαμε το Surface είχαμε ένα ανοικτό διάλογο με πολλούς άλλους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, σχετικά με το γιατί αποφασίσαμε να το κάνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι κανείς τους ήταν εξαιρετικά χαρούμενος από αυτή μας την επιλογή. Ομως όλοι κατάλαβαν ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα που κάποιες φορές θα αφορούν εμάς και κάποιες άλλες και όλους τους άλλους. Ο στόχος μας είναι κοινός και αφορά στην επέκταση του οικοσυστήματος. Με το Surface κάναμε κάτι που μέχρι τότε κανείς άλλους δεν έκανε τόσο καλά».

Τέλος, μιλώντας ειδικότερα για την εξαγορά της No Kia, την περιέγραψε ως «ακόμη ένα βήμα που ήρθε την κατάλληλη στιγμή». Παραδέχτηκε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δυο εταιρειών, αλλά αυτή τη στιγμή η No Kia αντιπροσωπεύει το 85% των πωλήσεων Windows Phone σε ολόκληρο τον κόσμο. «Η πρόκληση, όπως και σε όλες τις μεγάλες εξαγορές, είναι να φέρουμε σε κοινή τροχιά δυο διαφορετικές κουλτούρες. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε κάποια πλεονεκτήματα. Συνεργαζόμαστε με τη No Kia τα τελευταία τρία χρόνια. Φτιάχνουμε μαζί συσκευές, εξελίσσουμε προϊόντα, κάνουμε κοινούς σχεδιασμούς, με τον τρόπο που γίνεται με ένα πολύ στενό συνεργάτη. Πιστεύω ότι σήμερα και οι δυο εταιρείες έχουν μια πολύ καλύτερη κατανόηση της κουλτούρας που η κάθε μια κουβαλάει, συγκριτικά με τρία χρόνια πριν».

 

 

 

 

 

 

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

κατασκευή eshop Βολος Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.protothema.gr/technology/article/328106/i-apohorisi-balmer-apozimionei-ti-microsoft-me-17-dis/

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply