URL Eurogroup Γερμανία κατασκευή eshop Βολος Βενιζέλος: «Η Γερμανία αποφασίζει και οι 16 ακολουθούν»

κατασκευή eshop κατασκευη eshop Βολος Επιμένει στην αντιγερμανική ρητορική ο υπουργός Εξωτερικών – κατασκευη eshop «Δεν τηρούνται τα κατασκευη eshop θεσμικά προσχήματα, κατασκευη eshop ούτε καν του κατασκευη κατασκευη eshop eshop Eurogroup», κατασκευη eshop κατασκευη κατασκευη eshop eshop είπε…”

Βενιζέλος: «Η Γερμανία αποφασίζει και οι 16 ακολουθούν» κατασκευή eshop Βολος

Επιμένει στην αντιγερμανική ρητορική ο υπουργός Εξωτερικών – «Δεν τηρούνται τα θεσμικά προσχήματα, ούτε καν του Eurogroup», είπεΣκληρή κριτική στην Γερμανία ασκεί ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή κατά την οποία οι Ευρωπαίοι φαίνεται ότι στήνουν προσχώματα για την ομαλή πορεία του ελληνικού προγράμματος.

Πέραν αυτού ,ο κ. Βενιζέλος αναφορικά με την διαπραγμάτευση ξεκαθάρισε ότι «δεν ζητάμε πολιτική διαπραγμάτευση, αλλά έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές για οικονομική διαπραγμάτευση. Συνομιλητές που καταλαβαίνουν τα πραγματικά δεδομένα και την δυναμική των αριθμών. Να δώσουμε νόημα σε μια συζήτηση που αυτή την ώρα υπονομεύει την προσπάθεια της χώρας για έξοδο στις αγορές. Θεωρούμε, πάντως, ότι σύντομα θα γίνει».

Ειδικότερα, ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημερώνοντας τα μέλη των επιτροπών Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κατήγγειλε τον τρόπο λειτουργίας της Ε.Ε και της ευρωζώνης λέγοντας πως «δεν τηρούνται τα θεσμικά προσχήματα, ούτε καν του Eurogroup. Η Γερμανία αποφασίζει και οι 16 ακολουθούν».

Εξήγησε δε ότι «το ΔΝΤ δεν εγκαταστάθηκε στην καρδιά της ευρώπης γιατί το ήθελε η Ελλάδα ή για την Ελλάδα, αλλά γιατί το ήθελε η Γερμανία προκειμένου να εκδηλώσει την απαρέσκεια και την δυσπιστία για την λειτουργία της ΕΕ».

Πρόσθεσε, δε,  πως «όπως το ΝΑΤΟ υπάρχει στην ευρώπη μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο προκειμένου να διασφαλίσει την Ασφάλεια, έτσι και το ΔΝΤ καλείται να διασφαλίσει την νομισματική και οικονομική Ασφάλεια της ευρωζώνης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ευρωζώνη και ευρώπη».

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος

source: http://www.protothema.gr/politics/article/328098/venizelos-i-germania-apofasizei-kai-oi-16-akolouthoun/

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply