PSI Ρόδο Εμπιστοσύνη ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Βίντεο: Τα «άκουσε» ο υπουργός Υγείας από τους γιατρούς του Πειραιά

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σε δύσκολη θέση βρέθηκε μαλτεζοσ ηλιακοι θερμοσιφωνεσ ηληακη θερμοσηφονεσ τιμεσ ο υπουργός Υγείας, ηλιακοι θερμοσιφωνες skroutz κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ηληακη θερμοσηφονεσ στην έκτακτη συγκέντρωση των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, τιμές ηλιακών θερμοσίφωνων pelletech το βράδυ της Τετάρτης”

Βίντεο: Τα «άκουσε» ο υπουργός Υγείας από τους γιατρούς του Πειραιά ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΟΛΠ, ο υπουργός υγείας αντιμετώπισε τις αποδοκιμασίες των γιατρών του Πειραιά, με αφορμή τα όσα δραματικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της υγείας.

Η στιγμή που «άναψαν τα αίματα» ήταν όταν ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδα υγείας του Καζακστάν. Έντονη ήταν η αντίδραση των γιατρών, με την πρόεδρο του ΙΣΠ, κ. Βαρβάρα Ανεμοδουρά, να ρωτά τον υπουργό υγείας «τι μέσο όρο ζωής» έχει το Καζακστάν.

Ο κ. Γεωργιάδης αποχώρησε από την αίθουσα του ΟΛΠ ξανά εν μέσω αποδοκιμασιών, ενώ γιατροί σχολίαζαν «ο υπουργός εξακολουθεί να προκαλεί και μάλιστα επιδεικτικά. Αυτή τη φορά δε θα του περάσει. Εδώ παίζονται ανθρώπινες ζωές!».

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/GNJQK1vdEQQ?rel=0″ frameborder=”0″ width=”560″ height=”315″ allowfullscreen=”true”>

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας την παρέμβαση του Πρωθυπουργού:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά κρίνει αναγκαία την παρέμβαση του Πρωθυπουργού, διότι ο Υπουργός υγείας στην τοποθέτησή του, την Τετάρτη 20-11-2013 στην έκτακτη συγκέντρωση του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά στο Μέγαρο του ΟΛΠ, έδειξε εμφανώς ότι δεν έχει γνώση των διεθνών επιστημονικών δεδομένων, σχετικά με την Περίθαλψη των πολιτών και των αναγκών της. Επίσης μετά παρρησίας δήλωσε ότι «ασκεί την πολιτική της κυβέρνησης» και ότι ο ίδιος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.

Εκτός των άλλων, επιγραμματικά τόνισε :

• Την απόλυση χιλιάδων ιατρών από την ΠΦΥ

• Την απομάκρυνση χιλιάδων ιατρικών ειδικοτήτων από την ΠΦΥ

• Την εκχώρηση πακέτων εργαστηριακών εξετάσεων σε ιδιωτικά συμφέροντα κατόπιν συμφωνιών

• Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Καζακστάν, επικαλέστηκε την Διακήρυξη της Διεθνούς Διάσκεψης για την ΠΦΥ που έλαβε χώρα το 1978 στην Άλμα-Άτα, η οποία όμως αναφερόταν σε χώρες του τρίτου κόσμου που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν υποτυπώδη πρόληψη και περίθαλψη για τους πολίτες τους χωρίς να διαθέτουν ιατρούς και μέσα

• Απέρριψε σχεδόν στο σύνολό της την αναγκαιότητα εξέτασης των πολιτών στην ΠΦΥ από ιατρούς ειδικοτήτων, τόσο στις δομές της Δημόσιας υγείας, όσο και των συμβεβλημένων ιατρών

• Κατέστησε σαφές, ότι δεν είναι μείζονος σημασίας η επάρκεια και η Ασφάλεια της φαρμακευτικής αγωγής, αλλά το κόστος της στον Κρατικό προϋπολογισμό

• Θέλει να θεσμοθετήσει την Αντιποίηση της Ιατρικής Ειδικότητος, ισχυριζόμενος ότι η οφθαλμολογική εξέταση μπορεί να γίνει από Γενικό Ιατρό ή Παθολόγο

Η εφαρμογή των θέσεων αυτών θέ ΤΕΙ σε άμεσο κίνδυνο την υγεία του Ελληνικού Λαού και όχι μόνο. Κανένα σύστημα υγείας δεν μπορεί να είναι ασφαλές και επαρκές όταν ο Υπουργός δεν μπορεί να αιτιολογήσει, γιατί ο ασφαλισμένος πολίτης εν έ ΤΕΙ 2013 αντί να απολαμβάνει ειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, να του παρέχονται υπηρεσίες «μειωμένης επιστημονικής εγκυρότητας» από άλλες ιατρικές ειδικότητες αντί αυτών που χρειάζεται. Η αποδόμηση μέσω «ανθρωποθυσίας» και της «εκατόμβης» χιλιάδων ιατρών και εργαζόμενων στην ΠΦΥ θέ ΤΕΙ σε κίνδυνο και ανεπάρκεια κυρίως την Περίθαλψη των πολιτών.

Μετά τα ανωτέρω καλούμε τον Πρωθυπουργό να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία, προκειμένου να αναστείλει τα σχέδια διάλυσης της Περίθαλψης του Ελληνικού Λαού και κυρίως την επικίνδυνη υποβάθμιση της ΠΦΥ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Α. Ξανθός: Εθνική Πολιτική για τα φάρμακα των πολιτών

προϋπολογισμός για γερά νεύρα στην υγεία

Φάρμακα: Ας δούμε επιτέλους την Ασφάλεια και όχι μόνο το κόστος

ΟΟΣΑ: Καταδικασμένοι οι Έλληνες από τις περικοπές στην υγεία

Τροπολογία «δώρο» σε ξένες φαρμακοβιομηχανίες

Χωρίς παιδιατρική κάλυψη η Θεσσαλία

ΣΟΚ – Πέθαναν από καρκίνο επειδή δεν είχαν χρήματα για τη θεραπεία

Θεοδοσιάδης: Κόβουν τα φάρμακά τους γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν

Μ. Βλασταράκος: Οι αριθμοί δεν έχουν αξία όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν

Δραματικές ελλείψεις σε φάρμακα και υλικά στο ΕΣΥ

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbomb.gr/fakelos-ygeia/story/373233/vinteo-ta-akoyse-o-ypoyrgos-ygeias-apo-toys-giatroys-toy-peiraia
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply