PSI Κρεμλίνο PSI ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ανακλήθηκε άδεια ιστοσελίδας επειδή ανήρτησε βιντεοκλίπ των Pussy Riot

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Tην περασμένη εβδομάδα ο δημοσιογραφικός ιστότοπος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 10.000 ρουβλιών (περίπου 300 ευρώ) επειδή ηλιακη ενεργεια εργασια ηλιακοι θερμοσιφωνες ηλιοακμη ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ μετέδωσε βιντεοκλίπ όπου ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος ακούγονταν "βλασφημίες"….”

Ανακλήθηκε άδεια ιστοσελίδας επειδή ανήρτησε βιντεοκλίπ των Pussy Riot ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Tην περασμένη εβδομάδα ο δημοσιογραφικός ιστότοπος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 10.000 ρουβλιών (περίπου 300 ευρώ) επειδή μετέδωσε βιντεοκλίπ όπου ακούγονταν “βλασφημίες”.Το δικαστήριο της Μόσχας δικαίωσε με την απόφασή του την υπηρεσία επιτήρησης των επικοινωνιών Ροσκομνατζόρ που είχε ζητήσει να ανακληθεί η άδεια του Rosbalt, σύμφωνα με το πρακτορείο Rapsi.

Την περασμένη εβδομάδα ο δημοσιογραφικός ιστότοπος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 10.000 ρουβλιών (περίπου 300 ευρώ) επειδή μετέδωσε βιντεοκλίπ όπου ακούγονταν “βλασφημίες”. Το ένα αφορούσε το καινούριο τραγούδι των Pussy Riot, δύο τραγουδίστριες των οποίων εκτίουν ήδη ποινή φυλάκισης επειδή τραγούδησαν μια πανκ “προσευχή” σε βάρος του Βλαντιμίρ Πούτιν μέσα στον καθεδρικό του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα.

Το νέο τραγούδι έχει ως θέμα του τον Ιγκόρ Σέτσιν, τον ισχυρό πρόεδρο του πετρελαϊκού ομίλου Rosneft και εκ των στενών συνεργατών του προέδρου Πούτιν, όπως είπε η αναπληρώτρια αρχισυντάκτρια του Rosbalt, Γιάνα Μοροζόβα. “Μετά την προειδοποίηση της Ροσκομνατζόρ, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ μαλτεζοσ αφαιρέσαμε τα βιντεοκλίπ από τον ιστότοπο. Λίγο αργότερα όμως κληθήκαμε να απολογηθούμε στο δικαστήριο“, είπε σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο Ηχώ της Μόσχας.

“Η δική μας θέση ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ skroutz δεν ενδιέφερε το δικαστήριο (…). Η δικαστής ηλιακοσ θερμοσιφωνασ τιμεσ άκουσε τη θέση της Ροσκομνατζόρ και έλαβε την απόφασή της”, είπε από την πλευρά του ο αρχισυντάκτης Νικολάι Ουλιάνοφ. “Η ταχύτητα με την Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-ανοξείδωτοι οποία ελήφθη η απόφαση αφήνει υπόνοιες” για πολιτικά κίνητρα, πρόσθεσε.

Ερωτώμενος για το θέμα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σημείωσε ότι “δεν είναι σωστό να λέμε ότι το βαση ηλιακου θερμοσιφωνα κράτος ασκεί πιέσεις” στον συγκεκριμένο ιστότοπο, όμως “θα έπρεπε να ασκεί πιέσεις στα μέσα skroutz ηλιακοι θερμοσιφωνες ενημέρωσης που παραβιάζουν τη νομοθεσία, ελκο ηλιακοι θερμοσιφωνες sole ηλιακοι θερμοσιφωνεσ χρησιμοποιούν αισχρή γλώσσα ή κάνουν προπαγάνδα”, τόνισε.

Από την πλευρά της, η οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα κατήγγειλε τη δικαστική απόφαση κρίνοντας ότι συνιστά “ένα άκρως επικίνδυνο προηγούμενο για την ελευθερία της πληροφόρησης στη Ρωσία”.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!

Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνοΗ Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με το BBC.

Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, τα μεταδίδει η καρδιά»).

Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.

Στη συνέχεια, όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.

Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.

Αυτή την εβδομάδα, της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».

Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».

Όπως διευκρινίζεται, «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/324356/anaklithike-adeia-istoselidas-epeidi-anirtise-videoklip-ton-pussy-riot/

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply