Kickboxing Kickboxing Kickboxing ΔΙΑΖΥΓΙΟ Δίπλα στον Γιάννη Στοφορίδη ενόψει Superkombat

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – https://detectiv.gr/. ΔΙΑΖΥΓΙΟ Δίπλα στον Γιάννη Στοφορίδη ενόψει Superkombat

Δίπλα στον Γιάννη Στοφορίδη ενόψει Superkombat ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Ο οδοντίατρος κ. Δαβιτίδης Κωνταντίνος (playsafe) και ο φυσικοθεραπευτής κ. Χαριτίδης Θεόδωρος στάθηκαν αρωγοί στην αποκατάσταση του Γιάννη Στοφορίδη μετά το ματς του Best Fighter. Όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο ο «Hercules» θα αντιμετωπίσει στις 21 Δεκεμβρίου στο Superkombat τον δις πρωταθλητή της WAKO PRO Redouan Cairo και οι γιατροί μας ενημέρωσαν πως θα είναι πανέτοιμος για την μάχη του.

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Καλό ταξίδι Ορέστη…

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης

Η προσωπική μου γνωριμία με τον Ορέστη Κουγκάι έγινε πριν αρκετά χρόνια όταν αυτός λάμβανε από τον Νίκο Ποτουρίδη τη μαύρη ζώνη στο kickboxing κι εγώ μόλις ξεκινούσα…

Εξαιρετικός αθλητής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ εκρηκτικός, δουλευταράς είχε αυτό που λέμε… άστρο! Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε η στιγμή ο Ορέστης να κάνει το βήμα παραπάνω κι έτσι μπήκε στην ομάδα του Γιώργου Γιδάκου και τους Spartan Warriors.

Όλοι όσοι μείναμε πίσω πραγματικά ελπίζαμε στο ταλέντο του «Λευκού Καρχαρία» μας… Άγρια χρόνια τότε το Ίντερνετ και τα Μέσα να ενημερωθούμε για πολεμικές τέχνες ήταν ανύπαρκτα.

Ευτυχώς η Καλλιθέα ήταν και παραμένει μία γειτονία και από στόμα σε στόμα μαθαίναμε ότι ο Ορέστης τα πάει εκπληκτικά… Έτσι, όμως όπως μαθαίναμε τα κατορθώματα του, κάπως έτσι ενημερωθήκαμε και για την ασθένεια που άδικα ήρθε και τον βρήκε.

Η αλήθεια είναι πως από τότε έπαψα να μαθαίνω νέα… Τον ξέχασαν; Αναρωτιόμουν… Στον τρίτο και τελευταίο χρόνο όταν πια άνοιξε το fightsports.gr στο μυαλό μου φάνταζε αδιανόητο να μην καλέσουμε τον Ορέστη.

Το κάναμε… Κι αυτός μας τίμησε με την παρουσία του διότι εκτός από μαχητής και χαρισματικός αθλητής είχε και εξαιρετικά ευγενικό χαρακτήρα.

Αυτά τα λίγα από μένα για τον Ορέστη Κουγκάι ο οποίος σίγουρα από εκεί που βρίσκεται θα μας διδάσκει για πολλά χρόνια ακόμη τον ορισμό του πραγματικού μαχητή της ζωής.

Καλό Παράδεισο «Λευκέ Καρχαρία»

ΔΙΑΖΥΓΙΟ «Ηράκλειος» σύλλογος για τζούντο και αυτοάμυνα

«Ως αθλήτρια των πολεμικών τεχνών είχα –και έχω- την τύχη να διαπλάθω το χαρακτήρα μου και να ζω ιδιαίτερες εμπειρίες και συγκινήσεις. Από τη θέση του δασκάλου ενδιαφέρομαι να…

μεταδώσω τις εμπειρίες και τις γνώσεις αυτές διδάσκοντας τις αρχές και τα μυστικά του judo στα παιδιά και στους μεγάλους», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μας λέει η πολυτάλαντη Άννα Τζατζαμία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ από την θέση της προπονήτριας-εκπαιδεύτριας τζούντο και αυτοάμυνας…

Η 28χρονη fighter από την Γεωργία, 2ο dan από ΕΟ Τζούντο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ 1ο dan Shotokan karate, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ και με αγώνες kickboxing, grappling και mixed martial arts στο βιογραφικό της, έκανε το επόμενο βήμα και ανέλαβε την θέση chief instructor ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στον “Ηράκλειο Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο”, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τον οποίο επανεκκίνησε πριν λίγες ημέρες.

Το εν λόγω σωματείο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ το οποίο ιδρύθηκε προ ετών από τον εκπαιδευτή ninjutsu και judo, Γιώργο Γεωργίου, βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, κοντά στον σταθμού metro Αγ. Δημήτριος. 

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: http://www.fightsports.gr/kickboxing/%ce%b4%ce%af%cf%80%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%cf%8c%cf%88%ce%b5%ce%b9-superkombat/
ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply