Katy Perry Katy Perry Katy Perry ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ποια διάσημη χαρακτήρισε τον στυλίστα της Miley Cyrus «άχρηστο»;

Σκεπή πετρα καβαλας λατομειο – http://lithorama.com.gr/Index.asp?Code=000553.%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%82.html. ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ πράσινα δάπεδα ΔΑΠΕΔΑ Το rock icon των 90’s βάζει πλακες για πλακακια επενδυση σκαλας εξωτερικου χωρου εξωτερικου πετρινοι τοιχοι εξωτερικου χωρου χωρου στοκ κηπο στο στόχαστρο την πολυσυζητημένη σταρ…”

Ποια διάσημη χαρακτήρισε τον στυλίστα της Miley Cyrus «άχρηστο»; ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

Στην ρωσική έκδοση του περιοδικού Interview μίλησε η εν λόγω σταρ για το grunge, τις δικές της fashion επιρροές αλλά και τις Miley Cyrus και Katy Perry. Ο λόγος για την Courtney Love, η οποία είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια της, και λέει πάντα αυτό που πιστεύει.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Russell Brand: Τα «έβαλε» με τον Hugo Boss και τον πέταξαν έξω

Την ώρα που ανέβηκε στην σκηνή των βραβείων «GQ Man of The Year Awards» ο εκκεντρικός κωμικός αποφάσισε να κάνει ένα αρκετά χοντροκομμένο αστείο για τον σπόνσορα της βραδιάς Hugo Boss. Δείτε το video!

Ο Russell Brand, πρώην σύζυγος της Katy Perry και εκκεντρικός κωμικός, κατάφερε για μία ακόμα φορά να τραβήξει την προσοχή με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Russell ασ ΤΕΙεύτηκε για το γεγονός ότι ο Hugo Boss έβγαλε πάρα πολλά λεφτά με το να σχεδιάζει τις στολές των ναζί. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν κάποιος γνωρίζει από ιστορία και μόδα, ξέρει ότι ο Hugo Boss έφτιαχνε τις στολές των ναζί» και συνέχισε: «Αλλά ήταν φανταστικοί, ας το παραδεχτούμε, καθώς σκότωναν κόσμο για την θρησκεία του και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις».

Φυσικά μετά από αυτές τις δηλώσεις ο Russell Brand έφυγε δια της βίας από την αίθουσα από τον εκδότη του περιοδικού, Dylan Jones. O Russell Brand έγραψε στο twitter ότι όταν ο εκδότης του GQ του είπε ότι ήταν πολύ επιθετικός και προσβλητικός απέναντι στον Hugo Boss ο Russell του απάντησε: «Αυτό που έκανε ο Hugo Boss ήταν πολύ προσβλητικό για τους Εβραίους».

Δείτε την ομιλιά του Russell Brand στα GQ Man of The Year Awards

<iframe width="675" height="480" src="//www. YouTube.com/embed/vyixT8TKm8M?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen=””>

 Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ – περιβάλλον – Βιολογικός κίνδυνος το CD της Katy Perry

Πιθανός βιολογικός κίνδυνος χαρακτηρίστηκε από τις αυστραλιανές Αρχές το τελευταίο άλμπουμ της δημοφιλούς τραγουδίστριας Katy Perry.

Η συσκευασία της πολυτελούς έκδοσης του άλμπουμ «Prism» αποτελείται από χαρτί που περιέχει σπόρους, τους οποίους οι θαυμαστές καλούνται να φυτέψουν.

Η έκδοση που πωλείται στα καταστήματα της Αυστραλίας περιέχει σπόρους του ενδημικού ανθοφόρου φυτού Brachyscome και δεν συνιστά κίνδυνο για τη βιοποικιλότητα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το υπουργείο Γεωργίας της Αυστραλίας η πολυτελής έκδοση του άλμπουμ που θα αποσταλεί στη χώρα από άλλες περιοχές κατόπιν παραγγελίας μέσω διαδικτύου ενδέχεται να περιέχει σπόρους ξενικών φυτών ή βιολογικούς επιμολυντές.

«Σπόροι ή φυτικό υλικό διεθνούς προέλευσης ενδέχεται να συνιστούν ζιζάνια που δεν υπάρχουν στην Αυστραλία ή να αποτελούν ξενιστές φυτικών παθογόνων οργανισμών που εγείρουν ζητήματα βιολογικής Ασφάλειας», δήλωσε στην Εφημερίδα Sydney Morning Herald εκπρόσωπος του υπουργείου.

«Η κυβέρνηση της Αυστραλίας διαθέ ΤΕΙ ισχυρό σύστημα για την ανίχνευση και τη διαχείριση υλικών που απειλούν τη βιολογική Ασφάλεια. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο της αλληλογραφίας, των φορτίων και των αποσκευών», προσέθεσε.

Πάντως η ανησυχία των αυστραλιανών Αρχών δεν επηρέασε τις πωλήσεις του άλμπουμ της δημοφιλούς τραγουδίστριας, αφού ως τα τέλη Οκτώβρη το «Prism» αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του Μπίλμπορντ.

Πηγή: econews.gr

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.newsbomb.gr/gossip/story/363105/poia-diasimi-haraktirise-ton-stylista-tis-miley-cyrus-ahristo
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply