iOS μπάσκετ μπάσκετ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ «Καλύτερος φέτος ο Ολυμπιακός»

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Η Μπάγερν είναι η ανερχόμενη δύναμη του γερμανικού μπάσκετ. Φέτος μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στο εγχώριο πρωτάθλημα……

«Καλύτερος φέτος ο Ολυμπιακός» ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Πέσιτς: Κορυφαίος ο Σπανούλης

Η Μπάγερν είναι η ανερχόμενη δύναμη του γερμανικού μπάσκετ. Φέτος μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στο εγχώριο πρωτάθλημα και δύο στα δύο στην Ευρωλίγκα, απιστια αλλά την Πέμπτη θα έχει πολύ δύσκολο έργο στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο προπονητής των Βαυαρών, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Ο Ολυμπιακός είναι ακόμη πιο ισχυρός σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Αυτή τη στιγμή ο Σπανούλης είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ευρώπη», τόνισε ο πολύπειρος προπονητής. «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μου να αντιμετωπίζει μία τόσο αναγνωρισμένη, απιστια ισχυρή και έμπειρη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι για μας πολύ δύσκολο. Αυτό που περιμένω από τους παίκτες μου είναι να εφαρμόσουν το πλάνο μας στο παρκέ», πρόσθεσε.

Ο Πέσιτς έχει κι έναν αγωνιστικό πονοκέφαλο. «Ο Ντιόν Τόμπσον δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Θα του δώσουμε το χρόνο που χρειάζεται για να αποθεραπευτεί», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», απιστια τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Βήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» τουΈτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, απιστια είναι το Μονακό.

Ωστόσο, το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, απιστια ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, απιστια Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, απιστια για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, απιστια την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/601389/kaluteros-fetos-o-olubiakos/

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply