DNA έλεγχο Εισαγγελέας κατασκευή eshop Βολος Εν αναμονή των εξετάσεων DNA για παιδιά σε οικισμούς Ρομά

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Τα αποτέλεσμα των εξετάσεων DNA σε άλλες επτά περιπτώσεις που κρίθηκαν ως ‘ύποπτες αναμένει η εισαγγελία πρωτοδικών……

Εν αναμονή των εξετάσεων DNA για παιδιά σε οικισμούς Ρομά κατασκευή eshop Βολος Εξετάζονται επτά περιπτώσεις

Τα αποτέλεσμα των εξετάσεων DNA σε άλλες επτά π ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν παρόμοιες υποθέσεις με αυτήν την 4χρονης Χριστίνας που αποκαλύφθηκε σε οικισμό ρομά στην περιοχή των Διαβατών, κατασκευη eshop όπου, οι βιολογικοί γονείς της ανήλικης διαπιστώθηκε ότι είναι άλλοι απ’ αυτούς που δήλωσαν τη γέννησή της.

Ήδη στις παραπάνω περιπτώσεις έχουν ληφθεί δείγματα γενετικού υλικού από τους φερόμενους ως γονείς -κάτι που προηγήθηκε και στην περίπτωση της 4χρονης- τα οποία θα συγκριθούν με αυτά των αντίστοιχων παιδιών, προκειμένου να πιστοποιηθεί εάν τα τελευταία είναι των ζευγαριών με τα οποία ζουν.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται στην πλειονότητά τους για ζευγάρια ρομά, κατασκευη eshop ενώ οι περιπτώσεις τους κίνησαν τις υποψίες της εισαγγελίας, κατασκευη eshop επειδή οι δηλώσεις γέννησης των παιδιών απέχουν μόλις έξι με επτά μήνες από άλλες δηλώσεις προηγούμενων γεννήσεων. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε έπειτα από παραγγελία που είχε δώσει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη σε όλες τις εισαγγελίες Πλημμελειοδικών της χώρας, κατασκευη eshop λίγες μόλις μέρες αφού έγινε γνωστή η υπόθεση της μικρής ‘Μαρίας’ από τα Φάρσαλα. Στη Θεσσαλονίκη έγιναν έλεγχοι σε 3.000 φακέλους που συντάχθηκαν κατά την τελευταία 5ετία στα 47 ληξιαρχεία του νομού.

Στο μεταξύ, σε ξενώνα του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπως η ‘Μαρία’, κατασκευη eshop φιλοξενείται η 4χρονη από την Θεσσαλονίκη, η περίπτωση της οποίας αποκαλύφθηκε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, ονομάζεται Χριστίνα, κατασκευη eshop ενώ η κατάσταση της υγείας της είναι καλή. Η εισαγγελέας <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης Σύρμω Κακάλη ήδη άσκησε Ποινική δίωξη εναντίον των υποτιθέμενων γονιών της για αρπαγή ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Το ζευγάρι των ρομά που εμφανιζόταν ως γονείς της είναι έγκλειστοι στις φυλακές για άλλη υπόθεση και για αυτό η ανήλικη ζούσε με την υποτιθέμενη γιαγιά της. Από το περιβάλλον της οικογενείας υποστηρίχθηκε ότι το παιδί το άφησε στον οικισμό των Διαβατών μία γυναίκα από την Βουλγαρία που δεν εμφανίστηκε ξανά.

κατασκευή eshop Βολος Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, κατασκευη eshop ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/608115/en-anamoni-ton-exetaseon-dna-gia-paidia-se-oikismous-roma/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply