όραση γυμναστική γυμναστική Η ΑΘΗΝΑ Γωγώ Μαστροκώστα: «Είμαι στο “Dancing”, γιατί μ’ αρέσει ο φιλανθρωπικός σκοπός»

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ «Έχω ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ φάει ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ πολλές ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ σφαλιάρες στο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ χώρο της τηλεόρασης»

…”

Γωγώ Μαστροκώστα: «Είμαι στο “Dancing”, γιατί μ’ αρέσει ο φιλανθρωπικός σκοπός» Η ΑΘΗΝΑ

«Έχω φάει πολλές σφαλιάρες στο χώρο της τηλεόρασης»Για τη συμμετοχή της στο «Dancing With the Stars 4», την πρώτη της «επαφή» με τον χορό, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση μίλησε σε τηλεοπτικό περιοδικό η Γωγώ Μαστροκώστα. 

«Είναι ένα πολύ χαρούμενο show και ένιωσα την ανάγκη ως άνθρωπος να κάνω κάτι που να είναι πιο ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Νομίζω ότι ήταν ο κατάλληλος χρόνος για μένα. Ένιωσα ότι θέλω να το κάνω και είπα θα το κάνω», είπε η ξανθιά πρώην παρουσιάστρια σχετικά με το πώς αισθάνεται που συμμετέχει στο show χορού του ΑΝΤ1.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την πρώτη της επαφή με τους ballroom χορούς, είπε: «Ήταν λίγο πολύ όπως το περίμενα. Έχω μια ευκολία στο να μάθω τη χορογραφία λόγω της επαφής μου με τη γυμναστική, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Θέλει πολλή δουλειά για να βγει το σωστό αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως ο πρώτος λόγος που επέλεξα να το κάνω είναι αυτός: η δουλειά που γίνεται πίσω και δεν φαίνεται».

 

Τέλος, αναφέρθηκε στην πορεία της στον τηλεοπτικό χώρο, αλλά και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Είμαι πολύ χορτάτος άνθρωπος σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά και γενικότερα στο χώρο, θα έλεγα κι επειδή έχει τύχει να έχω φάει και πολλές “σφαλιάρες” στο χώρο, δεν είμαι άνθρωπος που προγραμματίζω κάτι τέτοιο. Εμένα με ενδιαφέρει η καθημερινότητά μου, να είμαι καλά, να περνάω καλά, να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπώ. Αυτά με ενδιαφέρουν. Δεν ξεκινάω τώρα για να έχω κάποιο σκοπό. Έχω μια πορεία, έχω περάσει αρκετά χρόνια στο χώρο, που σημαίνει ότι δεν κάνω αυτό για να κάνω κάτι άλλο. Είμαι στο “Dancing”, γιατί μ’ αρέσει ο φιλανθρωπικός σκοπός», ξεκαθάρισε η Γωγώ Μαστροκώστα στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ».

Η ΑΘΗΝΑ Δούκισσα Νομικού: Θα παρουσιάσει το DWTS;

Στον νέο κύκλο του Dancing With The Stars δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς δεν τις το επιτρέπουν οι θεατρικές της υποχρεώσεις. Τα σενάρια για το ποια θα την αντικαταστήσει στην παρουσίαση του show διαδέχονται το ένα το άλλο. Ποια θα πάρει τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια στο βραδινό show χορού;  Αν και τις προηγούμενες ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα της Φαίης Σκορδά, το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να έχει αλλάξει ρότα.

Οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν πως η Δούκισσα Νομικού μοιάζει με τη Ζέτα Μακρυπούλια και οι δύο ξανθιές έχουν πολλά  κοινά στοιχεία. Ενώ η Δούκισσα Νομικού μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία στο να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές, τα στελέχη του ANT1 θεωρούν πως μπορούν να την  «εκπαιδεύσουν» κατά κάποιο τρόπο.

Διαάστε περιοσσότερα στο www.peoplegreece.com

Η ΑΘΗΝΑ Μέχρι την επόμενη Δευτέρα τα μηχανογραφικά των υποψηφίων της κατηγορίας 5%

Οι εν λόγω υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να εισαχθούν σε όποια τμήματα επιθυμούν καθώς κάθε χρόνο με ΦΕΚ το Υπουργείο καθορίζει σε ποια τμήματα έχουν δικαίωμα εισ αγωγήςΟλοκληρώνεται στις 16 Σεπ Τεμβρίου η διαδικασία της υποβολής μηχανογραφικού δελτίου για τους υποψηφίους που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και εισάγονται σε ποσοστό 5% επιπλέον από τις θέσεις των εισακτέων.

Οι εν λόγω υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να εισαχθούν σε όποια τμήματα επιθυμούν καθώς κάθε χρόνο με ΦΕΚ το Υπουργείο καθορίζει σε ποια τμήματα έχουν δικαίωμα εισ αγωγής. Στο φετινό ΦΕΚ περιλαμβάνονται 437 τμήματα.

Πρόκειται για 268 τμήματα των Πανεπιστημίων και 169 τμήματα των ΤΕΙ. Ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να δουν τις αποκλειόμενες παθήσεις που ορίζει το κάθε τμήμα. Για παράδειγμα στο τμήμα Αρχιτεκτόνων μηχανικών του ΑΠΘ αποκλείονται όσοι έχουν προβλήματα όρασης ενώ στο τμήμα Τοπογράφων Μηχανικών εκτός από αυτούς αποκλείονται και όσοι έχουν κινητικά προβλήματα.

Οι ίδ ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης. Αντίθετα τα δυο αυτά προβλήματα υγείας δεν αποτελούν τροχοπέδη για την εισαγωγή στο μαθηματικό της Αθήνας.

Η ΑΘΗΝΑ

source: http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/325050/gogo-mastrokosta-eimai-sto-dancing-giati-m-aresei-o-filanthropikos-skopos/

Η ΑΘΗΝΑ…

Leave a Reply