φόρο ακινήτων Στουρνάρας ενιαίο φόρο ακινήτων κατασκευή eshop Βολος Ο φόρος ακινήτων προκαλεί ρωγμές στην κυβέρνηση

κατασκευή eshop κατασκευη eshop Βολος Η κατασκευη κατασκευη κατασκευη eshop eshop eshop κατάσταση είναι στο κόκκινο με τα αρμόδια επιτελεία να αναζητούν κατασκευη eshop μία κατασκευη eshop χρυσή τομή…”

Ο φόρος ακινήτων προκαλεί ρωγμές στην κυβέρνηση κατασκευή eshop Βολος

Η κατάσταση είναι στο κόκκινο με τα αρμόδια επιτελεία να αναζητούν μία χρυσή τομή

Μπορεί η κυβέρνηση να κέρδισε τη μάχη στη Βουλή, ξεπερνώντας την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο μίας γενικευμένης εξέγερσης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εάν επιμείνει στο αρχικό σχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων εξακολουθούν να υπάρχουν ισχυροί θύλακες, με τουλάχιστον 10-15 βουλευτές που διαμηνύουν ότι εάν ο Γιάννης Στουρνάρας δεν αλλάξει σημαντικά τις ρυθμίσεις του υπό συζήτηση σχεδίου δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν.

Η κατάσταση είναι στο κόκκινο με τα αρμόδια επιτελεία (σε Μαξίμου, υπουργείο Οικονομικών και Χαριλάου Τρικούπη) να αναζητούν μία χρυσή τομή, μέσα από συνεχείς διαβουλεύσεις, καθώς εκτιμούν άπαντες ότι αρκετοί βουλευτές θα πάνε την αμφισβήτηση μέχρι τέλους. «Ας πέσει η κυβέρνηση» ήταν η ξερή απάντηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή όταν ρωτήθηκε εάν θα θέσει σε κίνδυνο το κυβερνητικό σχήμα επιμένοντας στις διαφωνίες του. Ανάλογες διαθέσεις έχουν κι άλλοι στο ΠΑΣΟΚ, ενώ φόβοι υπάρχουν και για βουλευτές της ΝΔ.

Για το ΠΑΣΟΚ, όπου το κλίμα αγριεύει μέρα με τη μέρα, οι πιθανοί αντάρτες ξεπερνούν τους επτά με οκτώ, με τους Θάνο Μωραΐτη, Χρήστο Γκόγκα και άλλους -πέραν του κ. Κασσή- να τραβούν το σχοινί.

Αλλά και στη ΝΔ παραμένει η αναστάτωση, με ένα σημαντικό τμήμα της ΚΟ να έχει αντιρρήσεις και μία ομάδα πέντε βουλευτών(Γιώργος Καρασμάνης, Γώργος Κωνσταντόπουλος, Κωνσταντίνος Τσιάρας, Θεόφιλος Λεονταρίδης και Αλέξανδρος Κοντός) να αντιδρά δυναμικά και να προκαλεί εκνευρισμό στην κυβέρνηση.

Σε σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Χρύσανθο Λαζαρίδη και τη συμμετοχή αντιπροσωπειών της ΝΔ (Α. Παναγόπουλος, Φ. Πατριανάκου) και του  ΠΑΣΟΚ (Α. Μακρυπίδης, Γ. Κουτσούκος) συμφωνήθηκε να βελτιωθεί το σχέδιο και να αλλάξει η φιλοσοφία του, ώστε να προστατευθούν οι πλέον αδύναμοι.

Δεν είναι όμως διόλου βέβαιο ότι οι αλλαγές που θέλει να προωθήσει το υπουργείο Οικονομικών θα ικανοποιήσει τους βουλευτές.

Είναι δε δεδομένο ότι τουλάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για το νέο φόρο στα ακίνητα, όπερ σημαίνει ότι οποιαδήποτε διαφοροποίηση στις τάξεις της συμπολίτευσης θα καταγραφεί και θα παράξει σημαντικό πολιτικό αποτέλεσμα.

 

κατασκευή eshop Βολος Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=” κατασκευη eshop Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.protothema.gr/politics/article/327947/o-foros-akiniton-prokalei-rogmes-stin-kuvernisi/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply