φωτογραφίες Κρίση ΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μια καρφίτσα μόνο για πλούσιους

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΙΝΗΤΟΥ Δεν έχει ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καμία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ απολύτως αξία αλλά πωλείται προς 5.000 δολάρια έκαστη – Μόνη χρησιμότητα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η επίδειξη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ πλούτου…”

Μια καρφίτσα μόνο για πλούσιους ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Δεν έχει καμία απολύτως αξία αλλά πωλείται προς 5.000 δολάρια έκαστη – Μόνη χρησιμότητα η επίδειξη πλούτουΗ ανθρώπινη ματαιοδοξία – κατά πολλούς η βλακεία – δεν έχει όρια. Ακόμα και σε εποχές μεγάλης κρίσης υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν παρά μόνο να επιδεικνύουν τα λεφτά τους. Και παράλληλα υπάρχουν αρκετοί που πάντα βρίσκουν τρόπους να πλουτίσουν εκμεταλλευόμενοι τα πάθη των συνανθρώπων τους.

Στην προκειμένη περίπτωση οι ιθύνοντες του site WealthBadge.com λανσάρουν μέσω της σελίδας τους μια καρφίτσα! Μια διακοσμητική καρφίτσα για το πέτο, μηδαμινής αξίας, που όμως θα βγει σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό Τεμαχίων – μόλις 100 – και θα πωλείται προς 5.000 δολάρια έκαστη.

Στο ερώτημα γιατί κάποιος να πληρώσει τόσα πολλά για να αγοράσει κάτι που δεν αξίζει τίποτε, η απάντηση είναι που κάνει τη διαφορά και μετατρέπει μια ιδέα σε… μανία: αυτός που θα αγοράσει την καρφίτσα θα το κάνει απλώς και μόνο γιατί… μπορεί!!!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο WealthBadge.com, το ζήτημα δεν είναι η αξία της καρφίτσας αλλά το γεγονός πως το 98,6% των ανθρώπων δεν μπορεί να την αγοράσει. Έτσι, η καρφίτσα γίνεται απόδειξη του πλούτου αυτού που την έχει. Μάλιστα πάνω στην καρφίτσα αναγράφεται και η αιτία που κάποιος μπορεί να σπαταλήσει ανούσια τόσα λεφτά: Because I Can! (Επειδή μπορώ!)

Μάλιστα, όσοι προμηθεύονται την καρφίτσα λαμβάνουν έναν κωδικό ο οποίος τους δίνει πρόσβαση στις φωτογραφίες που οι ίδιοι οι πελάτες, φορώντας το wealth badge, έσ ΤΕΙλαν στο σάιτ. Για να αποδεικνύουν σε εαυτούς και αλλήλους ότι… μπορούν!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.protothema.gr/world/article/335380/mia-karfitsa-mono-gia-plousious/

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply