υπουργός URL υπουργός ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Συγκέντρωση στα Προπύλαια κατά της διαθεσιμότητας στα ΑΕΙ

ΓΡΑΦΕΙΑ τιμεσ ηλιακων ξυλόσομπες λέβητας θερμοσιφωνων ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Από μαλτεζοσ ηλιακοι θερμοσιφωνεσ ηλιακοι θερμοσιφωνες ελκο τιμεσ διοικητικούς ηλιακα κενου υπαλλήλους αλλά και pelletech 25 μαλτεζοσ ηλιακα φοιτητικούς συλλόγους…”

Συγκέντρωση στα Προπύλαια κατά της διαθεσιμότητας στα ΑΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Από διοικητικούς υπαλλήλους αλλά και φοιτητικούς συλλόγους Σε εξέλιξη είναι από τις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση κατά της διαθεσιμότητας στα ΑΕΙ στα Προπύλαια από διοικητικούς υπαλλήλους αλλά και φοιτητικούς συλλόγους.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο προχωρούν σε 48ωρη απεργία σήμερα, Πέμπτη, και αύριο, Παρασκευή, οπότε και θα συνεδριάσουν για να εισηγηθούν στην Ομοσπονδία τους νέα 48ωρη απεργία για την ερχόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος επιμένει ότι κάποιοι επιθυμούν τη μετατ ροπή του χώρου της Παιδείας σε πεδίο πολιτική αποσταθεροποίησης.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ της ηλιακοι θερμοσιφωνες maltezos επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/330320/sugedrosi-sta-propulaia-kata-tis-diathesimotitas-sta-aei/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply