υπουργός Κυριακή Κυριακή ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η ΑΝΑΣΑ, συμμετέχει στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η ΑΝΑΣΑ, συμμετέχει στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με την υποστήριξη της WIND……

Η ΑΝΑΣΑ, συμμετέχει στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Στόχος να στείλει μήνυμα για ένα υγιές πρότυπο ζωής

Η ΑΝΑΣΑ, συμμετέχει στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, σερβις ηλιακου θερμοσιφωνα με την υποστήριξη της WIND, με στόχο να στείλει μήνυμα για ένα υγιές πρότυπο ζωής, ηλιακοι θερμοσιφωνες eurostar βασισμένο στις αξίες της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικής προσφοράς.

Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε κι εσύ Σύμμαχος στον Μαραθώνιο Αγώνα κατά των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής» γιόρτασε τη φετινή συμμετοχή της, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στο Pasaji στο City Link στο Σύνταγμα, με εκδήλωση που παρέθεσε για τους φίλους και υποστηρικτές του έργου της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γνωστές προσωπικότητες όπως οι: Ευσταθία – Τραγουδίστρια -Μουσικός –Συγγραφέας, o Κώστας Κόκλας – ηθοποιός, η Παναγιώτα Βλαντή – ηθοποιός, η Χριστίνα Αλεξανιάν – ηθοποιός, ηλιακη θερμανση τιμεσ ο Μάκης Τσέλιος – Σχεδιαστής Μόδας, η Έμυ Λιβανίου – Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια, η Ματθίλδη Μαγγίρα – ηθοποιός – Παρουσιάστρια, ο Τάσος Παπαλαζάρου – Διατροφολόγος, η Ιρένε Μουρτζούχου – Επιχειρηματίας, η Ανίτα Ναθαναήλ – Επιχειρηματίας, η Σόφη Πασχάλη – Γυμνάστρια, η Άννα Κούμπα – Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού, ο Σωτήρης Κυρανάκος – Υπ. Κοινωνικής Ευθύνης ΣΕΓΑΣ, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος – Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και δικτύων και πολλοί άλλοι.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σύμβολο της συμμετοχής της ΑΝΑΣΑ στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, τοποθετηση ηλιακου θερμοσιφωνα αλλά και της συνεργασίας της με την WIND. Πρόκειται για ένα γλυπτό γυναικείας μορφής σε κίνηση, που φιλοτέχνησε ο Στέλιος Παναγιωτόπουλος του οποίου η έμπνευση προήλθε από τα πρόσωπα όλων των γυναικών που βγήκαν νικήτριες στον αγώνα κατά της νευρικής ανορεξίας καθώς και στη μορφή και κίνηση της αρχαίας Ελληνικής θεότητας της Νίκης.

Οι φίλοι και υποστηρικτές της ΑΝΑΣΑ ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Προέδρου της κυρίας Ζέτας Δούκα και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου περισσότεροι από 50 δρομείς θα τρέξουν με τη φανέλα της «ΑΝΑΣΑ» για να στηρίξουν τον σκοπό της οργάνωσης. Ανάμεσά τους οι: Ζέτα Δούκα : ηθοποιός– Προεδρος ΜΚΟ ΑΝΑΣΑ, Αγγελική Χονδροματίδου – Γενική Γραμματέας ΑΝΑΣΑ, Ανίτα Ναθαναήλ – Επιχειρηματίας, Σόφη Πασχάλη – Γυμνάστρια, Κατερίνα Σάπαρη – Αθλήτρια – Υπεύθυνη Social Media ΑΝΑΣΑ, Γιάννης Κορδόνης , Μιχάλης Χατζαντωνάς – Γυμναστής, Μάνθος Σωτηρίου , Αλέξανδρος Σωτηρίου, Μαρία Ροδίτη, Άννα Πρέλεβιτς, ελκο ηλιακοι θερμοσιφωνες Κωνσταντίνος Σκαμαγκούλης, Ηλίας Χιντιπάς – Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Γιώργος Χιντιπάς, Ηλίας Αραχωβίτης – Dj, ηλιακοι θερμοσιφωνες gauzer Γεωργία Κούτσαρη.

Η ΑΝΑΣΑ, είναι η μοναδική Α.Μ.Κ.Ε στη χώρα μας για την αντιμετώπιση του σύγχρονου ψυχοπαθολογικού προβλήματος των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής (Ψυχογενής Ανορεξία, Ψυχογενής Βουλιμία, Ψυχαναγκαστική Πολυφαγία).

Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής εταιρικών σχέσεων Wind, Ζέτα Δούκα, Μιχάλης Παπαδόπουλος, υφυπουργός υποδομών μεταφορών και δικτύων, Αγγελική Χονδροματίδου

Ιλεάνα Κιρκιλη, Μάκης Τσέλιος

Κώστας Κόκλας, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής εταιρικών σχέσεων Wind

Παναγιώτα Βλαντή

Ματθίλδη Μαγγίρα

Αννίτα Ναθαναήλ

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, ηλιακοι θερμοσιφωνες λαρισα σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: συνδεση ηλιακου θερμοσιφωνα «Συγγνώμη, ηλιακοι θεσσαλονικη δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ κενου για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/602615/i-anasa-summetehei-ston-31o-klasiko-marathonio-tis-athinas/
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply