υποκλοπών Spiegel ιστοσελίδα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ WSJ: «Οι παρακολουθήσεις σταμάτησαν το καλοκαίρι»

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Σύμφωνα με Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Καρδιτσα αμερικανούς αξιωματούχους, ντετεκτιβ θηβα τους οποίους επικαλείται το ρεπορτάζ της WSJ, ιδιωτικά γραφεία ερευνών ο πρόεδρος Ομπάμα έλαβε γνώση των επίμαχων παρακολουθήσεων ντετεκτιβ μυτιληνη ιδιωτικοσ ντετεκτιβ βολοσ ύστερα από εσωτερική έρευνα της αμερικανικής κυβέρνησης μόλις το καλοκαίρι του 2013…”

WSJ: «Οι παρακολουθήσεις σταμάτησαν το καλοκαίρι» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ

Σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους, τους οποίους επικαλείται το ρεπορτάζ της WSJ, ο πρόεδρος Ομπάμα έλαβε γνώση των επίμαχων παρακολουθήσεων ύστερα από εσωτερική έρευνα της αμερικανικής κυβέρνησης μόλις το καλοκαίρι του 2013

 «O Λευκός Οίκος δεν γνώριζε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι τίποτα για τις παρακολουθήσεις 35 κορυφαίων πολιτικών ηγετών ανά τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίος συγκαταλέγεται και η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ». Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Wall Street Journal, στο οποίο κάνει εκτενή αναφορά σήμερα η ιστοσελίδα spiegel-online.

Σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους, τους οποίους επικαλείται το ρεπορτάζ της WSJ, ο πρόεδρος Ομπάμα έλαβε γνώση των επίμαχων παρακολουθήσεων ύστερα από εσωτερική έρευνα της αμερικανικής κυβέρνησης μόλις το καλοκαίρι του 2013. Τότε ακριβώς φέρεται να πληροφορήθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα ειδικότερα και για τις παρακολουθήσεις του τηλεφώνου της Άγκελα Μέρκελ. Η WSJ επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, αναφέρει πως αμέσως μετά την πληροφόρηση του Λευκού Οίκου για το σκάνδαλο, δόθηκε άμεσα εντολή να σταματήσει οποιαδήποτε παρακολούθηση λάμβανε μέχρι τότε χώρα.

«Δεν μπορούσε να ξέρει τα πάντα ο Ομπάμα»

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο αμερικανός πρόεδρος δεν είχε γνώση των παρακολουθήσεων αυτών, κατά τα τελευταία πέντε χρόνια της θητείας του στον Λευκό Οίκο. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι δήλωσαν στην WSJ πως τα προγράμματα υποκλοπών της NSA λειτουργούν αυτόνομα και παράλληλα προς τη δράση της κεντρικής κυβέρνησης καθώς και ότι δεν ήταν πρακτικά δυνατό να γνωρίζει τα πάντα ο Μπαράκ Ομπάμα, αν και πρόσθεσαν πως οι γενικές, κατευθυντήριες γραμμές στο κομμάτι της συλλογής πληροφοριών (από τις μυστικές υπηρεσίες) δίνονται από τον αρχηγό του Κράτους. Από εκεί και πέρα ειδικότεροι στόχοι μπορούν να τεθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως συνέβη και στην περίπτωση της NSA.

Συγκεκριμένα για την περίπτωση των υποκλοπών του τηλεφώνου της Άγκελα Μέρκελ, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων που έκαναν λόγο για μακροχρόνιες παρακολουθήιδιωτικοι ντεντεκτιβ τιμεσ Ιδιωτικοί Ερευνητές Εξειδικευμένοι σεις σε βάρος της, ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωσή ανέφερε σχετικά: «Ο πρόεδρος Ομπάμα διαβεβαίωσε τη γερμανίδα καγκελάριο ότι δεν παρακολουθείται και δεν θα παρακολουθείται». Παραμένει ωστόσο ασαφές εάν αντίστοιχες παρακολουθήσεις έχουν γίνει στο παρελθόν.

Στο μεταξύ, τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται στις ΗΠΑ κλιμάκιο γερμανών κυβερνητικών αξιωματούχων με στόχο να ζητήσει διευκρινίσεις από την Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με απόρρητα αμερικανικά έγγραφα, τα οποία επικαλείται το περιοδικό SPIEGEL, υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι το κινητό της Άγκελα Μέρκελ έχει αποτελέσει αντικείμενο παρακολουθήσεων για πάνω από δέκα χρόνια. Το ίδιο περιοδικό υποστηρίζει μάλιστα στη σημερινή του έκδοση ότι τα ειδικά μηχανήματα καθώς και το προσωπικό για τις παρακολουθήσεις στη γερμανική πρωτεύουσα στεγάζονται στο κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας, κοντά στην Πύλη του Βρανδεμβούργου και 800 μόλις μέτρα από το γραφείο της γερμανίδας καγκελαρίου.

Πηγή: DW

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Εμίλια Αράτα: Η γυμνή… ακροβάτης της Μέρκελ

Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόου

Η γυναίκα – λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.

Μόλις 23 ετών, η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.

Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.

Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.

Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του “Sky One”, “Cιrque de Celebrite”.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ

source: http://www.protothema.gr/world/article/323159/wsj-oi-parakolouthiseis-stamatisan-to-kalokairi/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ…

Leave a Reply