τρόφιμα ερευνητές ζευγάρι ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Κερδίστε την εμπιστοσύνη των άλλων με… τηγανητά αβγά και κέικ σοκολάτας!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ απιστια Μια νέα επιστημονική απιστια έρευνα αποδεικνύει ότι το αμινοξύ «τρυπτοφάνη», απιστια που απιστια εμπεριέχεται στα αβγά, απιστια απιστια στη σοκολάτα, απιστια στη γαλοπούλα, απιστια στο κόκκινο κρέας και στον τόνο, απιστια συνδέεται άμεσα με το συναίσθημα της εμπιστοσύνης…”

Κερδίστε την εμπιστοσύνη των άλλων με… τηγανητά αβγά και κέικ σοκολάτας! ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

Μια νέα επιστημονική έρευνα αποδεικνύει ότι το αμινοξύ «τρυπτοφάνη», που εμπεριέχεται στα αβγά, στη σοκολάτα, στη γαλοπούλα, στο κόκκινο κρέας και στον τόνο, συνδέεται άμεσα με το συναίσθημα της εμπιστοσύνηςΝέα επιστημονική έρευνα, που δημοσιεύεται στο περιοδικό Psychological Science, αποδεικνύει ότι το αμινοξύ «τρυπτοφάνη», που εμπεριέχεται στα αβγά, στη σοκολάτα, στη γαλοπούλα, στο κόκκινο κρέας και στον τόνο, συνδέεται άμεσα με το συναίσθημα της εμπιστοσύνης.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Λάιντεν στην Ολλανδία κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα, κάνοντας ένα πείραμα ανάμεσα σε διαφορετικά ζευγάρια, που έπαιξαν μεταξύ τους ένα παιχνίδι… εμπιστοσύνης.

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού, οι επιστήμονες δίνουν στο πρώτο μέλος του κάθε ζευγαριού κάποια χρήματα, καθώς και την επιλογή να δώσει εκείνο κάποια από αυτά τα χρήματα στο άλλο μέλος του ζευγαριού. Στη συνέχεια, το χρηματικό ποσό τριπλασιάζεται και το δεύτερο μέλος του ζευγαριού μπορεί να δώσει κάποια από τα χρήματα πίσω στο πρώτο μέλος.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι ερευνητές έδωσαν στους μισούς παίκτες τρόφιμα που περιείχαν το αμινοξύ «τρυπτοφάνη» και αποδείχθηκε ότι αυτοί έδειξαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο αντίπαλο ζευγάρι και έδωσαν περισσότερα χρήματα στο μέλος του άλλου ζευγαριού, με το οποίο έπαιζαν το παιχνίδι.

Οι Ολλανδοί επιστήμονες με το πείραμά τους θέλησαν να αποδείξουν ότι επηρεαζόμαστε άμεσα από τις τροφές που τρώμε και ότι η κατανάλωση τροφών με τρυπτοφάνη αυξάνει την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπό μας.

Μια μερίδα τηγανητά αβγά και ένα κέικ σοκολάτας για επιδόρπιο είναι ίσως η καλύτερη λύση να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης με κάποιον, που η εμπιστοσύνη μεταξύ μας έχει κλονιστεί!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Φαίνεστε νεότεροι; Θα ζήσετε περισσότερο!

Δανοί ερευνητές διαπιστώνουν ότι από την εμφάνιση και μόνο μπορούν να προβλέψουν το προσδόκιμο ζωής, μετά από έρευνα 387 ζευγαριών διδύμων. Οι ερευνητές ζήτησαν από νοσοκόμες και εκπαιδευόμενους γιατρούς να μαντέψουν την ηλικία δείχνοντάς τους τις φωτογραφίες των διδύμων.

Όσοι αξιολογήθηκαν ως νεότεροι σε σχέση με την πραγματική τους ηλικία ζούσαν περισσότερα χρόνια σε σχέση με τα αδέρφια τους που φαινόντουσαν μεγαλύτεροι.

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal, διαπιστώνει ότι υπάρχει βιολογική εξήγηση στα αποτελέσματά τους.

Τα τελομερή, τα οποία δείχνουν την ικανότητα των κυττάρων να αναπαράγονται, συνδέονται επίσης με το πόσο νέο δείχνει ένα άτομο. Τα τελομερή μικρού μήκους υποδηλώνει πιο γρήγορη γήρανση και συνδέεται με ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών.

Στην έρευνα, οι άνθρωποι που φαινόντουσαν πιο νέοι είχαν μακρύτερα τελομερή. Όλοι οι δίδυμοι φωτογραφήθηκαν τις δεκαετίες του 70, του 80 και του 90.

Ο επικεφαλής της έρευνας, η οποία διήρκεσε επτά έτη, καθηγητής Kaare Christensen από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Δανίας, διαπίστωσε πως όσο μεγαλύτερη φαινόταν η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα δίδυμα αδέρφια, τόσο πιο πιθανό ήταν να φύγει από τη ζωή πρώτα ο μεγαλύτερος αδερφός. Η ηλικία, το φύλο και το επαγγελματικό background δεν φάνηκε να επηρεάζουν τα συμπεράσματα της έρευνας.

Ο βρετανός καθηγητής Tim Spector που έκανε τη δική του έρευνα πάνω στα δίδυμα αδέρφια δήλωσε: «Βρήκαμε και αυτό στην έρευνά μας. Είναι πιθανό, ένας συνδυασμός γονιδίων μαζί με το περιβάλλον να παίζουν σημαντικό ρόλο» και πρόσθεσε: «Αν ένας ασθενής φαίνεται μεγαλύτερος από την ηλικία του, τότε ίσως θα έπρεπε να ανησυχεί περισσότερο».

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.protothema.gr/ugeia/article/323552/kerdiste-tin-ebistosuni-ton-allon-me-tiganita-avga-kai-keik-sokolatas/

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply