τουρισμό φορολογία ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Τσίπρας: Έρχεται κούρεμα καταθέσεων όπως στην Κύπρο

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Καταψηφίζει τον «προϋπολογισμό ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ του χθες» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ διαβεβαιώνει ότι η αναθεώρηση του προϋπολογισμού θα έρθει ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα διώξει την τρόικα – «Δούρειος Ίππος οι πλειστηριασμοί ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ για την πλήρη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ υποταγή ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ της χώρας»…”

Τσίπρας: Έρχεται κούρεμα καταθέσεων όπως στην Κύπρο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Καταψηφίζει τον « προϋπολογισμό του χθες» και διαβεβαιώνει ότι η αναθεώρηση του προϋπολογισμού θα έρθει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα διώξει την τρόικα – «Δούρειος Ίππος οι πλειστηριασμοί για την πλήρη υποταγή της χώρας»«Η τελευταία πράξη του «ελληνικού δράματος  για την ολοκλήρωση του κύκλου εσωτερικής υποτίμησης» είπε ότι εξελίσσεται αυτή την περίοδο στην χώρα ο κ. Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας ότι «οι πλειστηριασμοί είναι ο Δούρειος Ίππος της πλήρους υποταγής, το μέσο για να αλλάξει χέρια η χώρα».

Είπε ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει τον « προϋπολογισμό του χθες» και διαβεβαίωσε ότι «η αναθεώρηση του προϋπολογισμού δεν θα έρθει από την τρόικα σε 6 μήνες με νέα σκληρά μέτρα αλλά από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα διώξει την τρόικα».

Χαρακτήρισε το 2014 ως «έτος μηδέν» και παρουσίασε τους τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας που έχει συντάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Θα καταργήσουμε τα Μνημόνια και θα διαπραγματευτούμε βιώσιμη λύση για το χρέος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Διεκδικούμε την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και άκουσα και τον κ. Στουρνάρα να το λέει. Καλώς ήρθατε κ. Στουρνάρα στον ρεαλισμό» καθώς επίσης και ότι «χωρίς εθνική βιομηχανία δεν μπορεί να νοηθεί εθνική οικονομία… προτείνουμε χαμηλό ενεργειακό κόστος και φορολογία στα κέρδη και όχι στην παραγωγή».

Οι πλειστηριασμοί θα ξυπνήσουν τον εφιάλτη της Κύπρου

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παίζει κρυφτούλι με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς και τις μαζικές απολύσεις… Αυτό που έχουμε μπροστά μας δεν είναι συνηθισμένη αντιδικία αλλά η τελευταία πράξη του δράματος για την ολοκλήρωση του κύκλου εσωτερικής υποτίμησης. Οι πλειστηριασμοί εξυπηρετούν μέρος του σχεδίου της τρόικας για την ολοκλήρωση της εσωτερικής υποτίμησης. Δεν θα πλήξουν μόνο πολίτες θα καταστρέψουν ολοσχερώς την οικονομία. Θα καταστρέψετε τις τράπεζες και θα καταστρέψετε τις καταθέσεις των ελλήνων πολιτών» και πρόσθεσε «Η διενέργεια πλειστηριασμών ακόμα και με την πρόφαση ότι δεν αφορά το σύνολο  των πολιτών αλλά μόνο τους μπαταχτσήδες θα υποτιμήσει τα ακίνητα και η αναπροσαρμογή των τιμών θα αναγκάσει τις τράπεζες να ξεπουλήσουν τα κόκκινα δάνεια στα κοράκια και θα σπεύσουν να βρουν κεφάλαια από την κατακόρυφη πτώση κεφαλαίων τους. Που θα βρείτε τα λεφτά για τις τράπεζες; Και τότε θα ξυπνήσει ο εφιάλτης της Κύπρου».

Εξήγησε ότι «Οι χρεοκοπημένες τράπεζες θα εξαγοραστούν φθηνά – σαν πουκάμισα αδειανά  – από ξένα funds τα οποία σήμερα συνομιλούν με την τρόικα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μαζί με αυτές θα εξαγοραστούν πακέτο τα ενέχυρα. Δεν θα αλλάξουν χέρια τα ακίνητα αλλά το σύνολο της εθνικής οικονομίας με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο. Αυτοί που θα τα πάρουν θα εκβιάζουν τις κυβερνήσεις και τον λαό».

Εκτίμησε ότι «Θα σβήσει οριστικά η μεσαία τάξη» και τόνισε ότι «Για εμάς οι πλειστηριασμοί και οι ομαδικές απολύσεις είναι κόκκινη γραμμή. Η ανατίναξη της οικονομίας μετά την διάλυσή της. Σταματήστε κάθε σκέψη για πλειστηριασμούς. Έχουμε καταθέσει τροπολογία με δύο σκέλη για παράταση απαγόρευσης πλειστηριασμών και προστασία κόκκινων δανείων και σας καλούμε να την στηρίξετε» ενώ είπε ότι σε περιόδους κρίσης «οι τράπεζες πρέπει να εθνικοποιούνται. Οι διοικήσεις τους θα πρέπει να τις αποχαιρετήσουν πριν περάσουν οι τράπεζες σε χέρια ξένων λόμπι».

Σημείωσε ότι « Έρχεται η κρισιμότερη χρονιά. Έτος μηδέν για τον τόπο. Αφήνουμε πίσω μια καταστροφική περίοδο που ανήκει σε εσάς. Η 5ετία που θα έρθει μετά το έτος μηδέν θα είναι της ανάκαμψης και της επούλωσης των πληγών. Η 5ετίας της Αριστεράς και συμμάχων της. Θέλουμε να ενώσουμε τον λαό που εσείς διαιρείτε» ενώ υποστήριξε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπόσχεται εύκολη επιστροφή στις καλές παλιές εποχές. Δεσμεύεται για να παλέψει για την ισοτιμία της χώρας μέσα στην ΕΕ.

Να παλέψει την δυσκολότερη διαπραγμάτευση. Δεν θα είμαστε μόνοι αλλά μαζί με προοδευτικές δυνάμεις και τις χώρες του Νότου. Θα καταργήσουμε τα Μνημόνια και θα διαπραγματευτούμε βιώσιμη λύση για το χρέος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους» ενώ απευθυνόμενος προς τον κ. Στουρνάρα είπε «σας άκουσα που το είπατε και εσείς σε συνέντευξη σας. Καλώς ήρθατε στον ρεαλισμό γιατί αυτό που είπατε είναι επιστροφή στον ρεαλισμό».

Χαρακτήρισε ρεαλιστική την «λύση διαγραφής χρέους με παράλληλη ρήτρα ανάπτυξης». Είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον επόμενο προϋπολογισμό  «που θα αναθεωρηθεί θα εγγράψει και τα χρέη των τρίτων αυτά του κατοχικού δανείου. Μας χρωστάνε και στο τραπέζι ΕλλάδαΕλλάδας προς εταίρους αλλά και αυτά των εταίρων προς την Ελλάδα».

Σημείωσε ότι έχουν επεξεργαστεί εθνικό σχέδιο για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας και την βιώσιμη ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας που θα στηρίζεται σε 3 πυλώνες. Εξήγησε ότι ο 1ος πυλώνας αφορά την δημιουργία δίκαιου πρωτογενούς πλεονάσματος «όχι με μέτρα βίαιης προσαρμογής. Αυτό που μας παρουσιάζετε είναι Αρμαγεδδώνας και όχι πλεόνασμα».

Απάντησε για το «λεφτά υπάρχουν» και δεσμεύτηκε για δωρεάν «ρεύμα, νερό και στέγη»

Αναφορικά με την κριτική υφίσταται το τελευταίο διάστημα ως προς το «λεφτά υπάρχουν» είπε «υπάρχει άλλος τρόπος για αύξηση εσόδων απαιτεί όμως ρήξη με τα συμφέροντα που εσείς εκπροσωπείτε».

Υποστήριξε ότι θα φέρει «Προστασία πρώτης κατοικίας με στόχο η τοκοχρεολυτική δόση να μην υπερβαίνει το 30% του εισοδήματος. Ανακούφιση από φορολογία και εξασφάλιση στέγασης, νερού θέρμανσης ηλεκτρικού ρεύματος κ.α.» είπε ότι «Καμία οικογένεια δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα είναι δέσμευση για εμάς. Έχουμε επεξεργαστεί ολοκληρωμένο σχέδιο για παροχή 300 κιλοβατώρες το μήνα σε ευπαθείς οικογένειες με άνεργα μέλη και επεξεργαζόμαστε αντίστοιχη ρύθμιση για παροχή νερού. Θα εφαρμόσουμε σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους ανεξάρτητα από οφειλές προς ΟΑΕΕ. Θα κεφαλαιοποιήσουμε ληξιπρόθεσμες οφειλές ώστε να πληρώνουν μόνο μηνιαίες δόσεις».

Αναφορικά με τον τρίτο πυλώνα είπε ότι θα αφορά «την ανασυγκρότηση της παραγωγικής <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9% τουρισμότουρισμός, εναλλακτική γεωργία και μορφές ενέργειας. Στήριξη μικρομεσαίων με δημόσια τράπεζα και δημιουργία συνεταιρισμών. Αξιοποίηση της μη καλλιεργήσιμης εκκλησιαστικής ή μοναστηριακής γης» κ.α.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=” ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.protothema.gr/politics/article/335073/tsipras-oi-pleistiriasmoi-o-doureios-ippos-gia-tin-pliri-upotagi-tis-horas/

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply