τζίρο τζίρο τζίρο ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ «Φλερτάρει» με τις 1.200 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Τελευταία συνεδρίαση του Οκτωβρίου ήταν η σημερινή με το……

«Φλερτάρει» με τις 1.200 μονάδες ο Γενικός Δείκτης ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Συνεχίζει ανοδικά το Χ.Α.

Τελευταία συνεδρίαση του Οκτωβρίου ήταν η σημερινή με το μήνα να αποδεικνύεται ένας από τους καλύτερους των τελευταίων ετών, Σκεπή με αυξημένους τζίρους, πλάκες πεζοδρομίου τιμή πακέτα, χτισιμο εξωτερικου τοιχου placement και ενίσχυση του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Η εικόνα της χρηματιστηριακής αγορά παρά τις διακυμάνσεις και τις εναλλαγές προσήμου βελτιώθηκε με την πλειονότητα των blue chips να κλείνουν σε θετικό έδαφος.

Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.188,17 μονάδες σημειώνοντας με άνοδο +1,27%. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 122,5 εκατ. ευρώ.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Διακυμάνσεις εκατέρωθεν των 990 μονάδων

Σε χαμηλά επίπεδα ο τζίρος

Το κλίμα παραμένει θετικό στην εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά και οι προσδοκίες διατηρούνται.

Για τρίτη συνεχή συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης «σκόνταψε» σήμερα στο ψυχολογικό φράγμα των 1.000 μονάδων, πετρινοι τοιχοι εξωτερικου χωρου αφήνοντας ερωτηματικά για τη συνέχεια. Επιφυλακτικοί οι αναλυτές, Πλάκες δαπέδου προβλέπουν ότι η μεταβλητότητα θα αυξηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 997 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +0,82%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 46,09 εκατ. ευρώ.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Στο τραπέζι μόνιμη εισφορά υπέρ του ΟΑΕΕ

Η τρόικα ζητά την εφαρμογή της σχετικής ρύθμισης

Την παρακράτηση της εισφοράς ποσοστού 2 τοις χιλίοις επί του τζίρου των επιχειρήσεων υπέρ του Ταμείου των ελεύθερων επαγγελματιών επαναφέρει η τρόικα, λατομεια πηλιου ζητώντας την εφαρμογή της σχετικής ρύθμισης που είχε ψηφιστεί με τον νόμο 3986/2011 στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δημοσιονομικής πολιτικής.

Το θέμα έχει ήδη τεθεί από τα τεχνικά κλιμάκια με τα οποία είχε και χθες συνάντηση το υπουργείο Εργασίας, διακοσμηση κηπων φωτο αλλά αναμένεται να αποσαφηνιστεί κατά τη συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Εργασίας με τα υψηλόβαθμα στελέχη της τρόικας το πρωί. Η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει την επιβολή αυτής της έκτακτης εισφοράς στις επιχειρήσεις και αναζητεί εναλλακτικό τρόπο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στον ΟΑΕΕ.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: στοκ πλακακια http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/602591/flertarei-me-tis-1200-monades-o-genikos-deiktis-/

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply