σύγκρουση σύγκρουση σύγκρουση ΜΕΙΚ ΑΠ – Κοινωνία – Σύγκρουση πλοίων στο Ηράκλειο

ΜΕΙΚ ΑΠ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Σύγκρουση πλοίων στο Ηράκλειο ΜΕΙΚ ΑΠ Χωρίς να προκληθούν ζημιές, ένα φορτηγό πλοίο συγκρούστηκε με μικρό τουριστικό σκάφος στο λιμάνι του Ηρακλείου. Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο «Κρέτα» στο οποίο επέβαινε μόνο το πλήρωμα, που συγκρούστηκε με το καραβάκι «Ζαναντού» -το οποίο δεν μετέφερε τουρίστες και ήταν δεμένο στο λιμάνι.

Η σύγκρουση έγινε τη στιγμή που το φορτηγό πλοίο προσπάθησε να "δέσει" στο λιμάνι.

ΠΗΓΗ: παρακολουθηση κινητου ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΜΕΙΚ ΑΠ δήμαρχος Τήλου: Καταγγέλλει «πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα να αποσυρθεί το «Sea Star»

Παρά τις πιέσεις, τα δρομολόγια του ταχύπλοου θα συνεχιστούν κανονικά, λέει η Μαρία Καμμά«Πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα, παρακολουθηση κινητου προκειμένου να αποσυρθεί το ταχύπλοο «Sea Star», που ανήκει στο δήμο Τήλου και πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς τη Ρόδο, καταγγέλλει πως δέχεται το τελευταίο διάστημα η δήμαρχος του νησιού, παρακολουθηση κινητου Μαρία Καμμά.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, παρακολουθηση κινητου η κ. Καμμά επισημαίνει πάντως πως παρά τις πιέσεις, το πλοίο θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγιά του, ενώ σημειώνει ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση.

Επίσης, παρακολουθηση κινητου θα επιχειρήσει να διεκδικήσει εκ μέρους του δήμου την είσπραξη του 50% των εισιτηρίων από τον χειμώνα, παρακολουθηση κινητου που το πλοίο επιδοτείται με τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Όπως ανέφερε η δήμαρχος, παρακολουθηση κινητου η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου για πλειστηριασμό του Sea Star μετά από προσφυγή τεχνικής εταιρείας για οφειλόμενα ποσά, αναβλήθηκε για το 2016, καθώς ο δήμος έχει προσφύγει δικαστικά εναντίον της συγκεκριμένης τεχνικής εταιρείας για πλημμελή επισκευή, η οποία – όπως τόνισε – ακινητοποίησε το πλοίο, παρακολουθηση κινητου πέρυσι το καλοκαίρι, παρακολουθηση κινητου για ενάμιση μήνα, παρακολουθηση κινητου μέσα στην υψηλή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου.

Η δήμαρχος Τήλου ζητά ισονομία και ισο Πολιτεία και καταγγέλλει πως «υπάρχουν εκπρόσωποι φορέων, παρακολουθηση κινητου επιχειρήσεων και πολιτικοί που δεν στηρίζουν ένα πλοίο το οποίο αποδεδειγμένα έδωσε φτερά ανάπτυξης στο νησί».

Σύγκρουση Παφίλη – Κεδίκογλου για την πώληση του «902»

VIDEO

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274714&catID=3

ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply