ΣΚΑΪ ΣΚΑΪ ΣΚΑΪ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ – Media – Επιστρέφει με μυστικά διακόσμησης

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – Επιστρέφει με μυστικά διακόσμησης ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Η Σίσσυ Φειδά επιστρέφει και πάλι στο τηλεοπτικό τοπίο με την εκπομπή μέσω της οποίας την γνωρίσαμε.

Η παρουσιάστρια και διακοσμήτρια μέσα από την εκπομπή της θα δώσει και πάλι μυστικά και συμβουλές στο κοινό για το πώς να διαμορφώσει τον χώρο του και να φτιάξει ένα ωραίο περιβάλλον με προσιτές λύσεις για όλους. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων βρήκε τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ. Αυτό τον καιρό ξεκινούν τα γυρίσματα και η εκπομπή πρόκειται να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ μέσα στον Ιανουάριο.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Σε συχνότητα απολύσεων τα δημοτικά ραδιόφωνα

Στο στόχαστρο της τρόικας μπαίνουν σύμφωνα με πληροφορίες τα δημοτικά ραδιόφωνα, λατομεια πηλιου όπου η τρόικα ζητεί να εφαρμοστεί αναδιάρθρωση και απολύσεις 700 εργαζομένων, σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας Έθνος.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μείωση του προσωπικού στους δημοτικούς σταθμούς θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους, πετρεσ προκειμένου να συμπεριληφθούν στις 2.000 απολύσεις που θα γίνουν ως το τέλος του 2013, πετρες καρυστου τιμες μαζί με τους  εργαζόμενους στην αμυντική βιομηχανία και τους περίπου 300 επίορκους.

Στη δεξαμενή θα μπουν σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, όλες οι ειδικότητες, δηλαδή δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι. Κυβερνητικά στελέχη τονίζουν σύμφωνα με το Έθνος πως σκοπός δεν είναι να μπει λουκέτο στα δημοτικά ραδιόφωνα αλλά να εξυγιανθούν τα οικονομικά.

Η μείωση του προσωπικού θα γίνει στο πλαίσιο αξιολόγησης των δομών στους ΟΤΑ ως το τέλος του έτους. Τα δημοτικά ραδιόφωνα ανήκουν στην κατηγορία των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου.

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για 4.000 απολύσεις ως το 2013 και 11.000 μέχρι το 2014.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, πετρα λατομειου τιμη ανέφερε πως μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υπαλλήλων των ΟΤΑ. Πρόσθεσε πως πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και μετά η αναδιάρθρωσή τους.

Διέψευσε το δημοσίευμα για μαζικές απολύσεις.

Είπε επίσης ότι θα προσληφθούν μέσω ΕΣΠΑ με κοινωνικά κριτήρια από τον ΟΑΕΔ 3800 σχολικοί φύλακες, τονίζοντας ότι έχουν μπει σε διαθεσιμότητα 2234. Το 10% των δημοτικών αστυνομικών θα εξαιρεθεί από την μετακίνηση, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών. 

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Η Rihanna ντύθηκε… σημαία!

Φόρεσε την ολόσωμη… σημαία της και έβγαλε γλώσσα σε θαυμαστές και φωτογράφους

Περνάει τις μέρες της ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και δίνοντας συναυλίες, οπότε κανείς μπορεί να συμπεράνει ότι έχει μάθει τις σημαίες των περισσότερων χωρών που επισκέπτεται και είναι «εξοικειωμένη» μαζί τους. Τόσο που δε δίστασε να τις φορέσει κιόλας!

 

Στην τελευταία της έξοδο, πετρεσ το βράδυ της Τετάρτης, στο Λονδίνο, πετρεσ η Rihanna βγήκε στους δρόμους της πόλης, ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με σημαίες από όλο τον κόσμο. Το σύνολό της που θύμιζε κάτι από Ηνωμένα Έθνη ή ακόμα και Ολυμπιακούς αγώνες, αποτελούνταν από ένα φαρδύ παντελόνι και μια μπλούζα.

 

Τα έντονα χρώματα των ρούχων της 25χρονης ποπ σταρ «έκλεψαν» για ακόμα μια φορά την παράσταση, πετρες ενώ η εκκεντρική, αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση της RiRi εκφράστηκε και από τη γλώσσα που αποφάσισε κυριολεκτικά να βγάλει σε όσους είχαν συγκεντρωθεί και την περίμεναν να βγει από το ξενοδοχείο της.

 

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=284457&catID=7
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply