Ρόδο προφητεία ζωή ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Τα 7 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε στη Ρώμη

απιστια ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ απιστια ΦΘΗΝΑ απιστια απιστια ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ απιστια ΑΠ Σύντομος οδηγός απιστια για να απιστια την ανακαλύψετε…”

Τα 7 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε στη Ρώμη ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

Σύντομος οδηγός για να την ανακαλύψετεΌλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, λέει το γνωστό ρωμαϊκό ρητό και σίγουρα δε μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Αν τώρα οι δρόμοι σας οδηγούν για πρώτη φορά στην Αιώνια Πόλη, σας παρουσιάζουμε ένα σύντομο οδηγό για να την ανακαλύψετε.  Είμαστε βέβαιοι πάντως πως όσες φορές και αν πάτε στην Ρώμη, ακόμα και αν κάθε φορά κάνετε τα 7 παρακάτω πράγματα αυτή η πόλη θα σας μαγεύει το ίδιο!  

1. Γευτείτε την pizza σας στα σκαλιά της Piazza Di Spagna

Γιατί pizza; Μα γιατί βρίσκεστε στην Ιταλία! Δύσκολα μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο άλλο φαγητό που να σε ταξιδεύει τόσο άμεσα και εύκολα σε ένα άλλο γευστικό επίπεδο από την αυθεντική ιταλική πίτσα! Εδώ θα ξεχάσετε και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ξέρετε έως σήμερα ως πίτσα καθώς βρίσκεστε στην πατρίδα της. Διαλέξτε το κατάλληλο σκαλί στην Piazza Di Spagna και ανακαλύψτε γιατί η Ρώμη ονομάζετε η Αιώνια Πόλη!

2. Πετάξτε το κέρμα στη Fontana Di Trevi

Αφού κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια στο travelplan.gr το επόμενο βήμα θα είναι να αποφασίσετε απλά πότε θα πετάξετε το κέρμα στην Fontana Di Trevi. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνετε και εσείς καθώς άλλωστε σύμφωνα με τον μύθο «εγγυάται» και την επιστροφή σας στην Ρώμη. Φυσικά θα χαζέψετε και την μοναδική αρχιτεκτονική της περιοχής αλλά και το μεγαλείο του ίδιου του μνημείου. Προσοχή! Δεν χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία στους πλανόδιους που θέλουν να σας φωτογραφήσουν εκείνη την μαγική στιγμή. Απλά ζητήστε από κάποιον άλλον τουρίστα ευγενικά να σας φωτογραφίσει και ανταποδώστε το και εσείς. Πάντα πιάνει!

3. Εspresso στο Caffé Greco

Στον αριθμό 86 της V<a href="http://www.%20ESPESPressonews.gr/”> ESPresso θεωρείται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Άλλωστε σπάνια θα συναντήσετε κάποιον που να έχει περάσει από την Αιώνια Πόλη και να μην έχει κάτσει και απολαύσει την μοναδική ατμόσφαιρα του Caffe Greco, αποτελώντας το στέκι πολλών γνωστών προσωπικοτήτων.

4. Αναβιώστε το θρύλο των Μονομάχων!

Μια μεσαιωνική προφητεία λέει πως η Ρώμη θα υπάρχει όσο υπάρχει το Κολοσσαίο. Και ευτυχώς ένα από τα πιο μεγαλειώδη έργα της ανθρωπότητας μοιάζει να στέκει αγέρωχο στο τέρμα της λεωφόρου dei fori imperiali. Επισκεφθείτε το και αναβιώστε τον μύθο των Μονομάχων που αγωνίζονταν για την ίδια τους την ζωή σε μια συναρπαστική ιστορία. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους σύγχρονους «μονομάχους» που θα σας ζητήσουν να πληρώσετε για μια φωτογραφία μαζί τους. Η εμπειρία του Κολοσσαίου αρκεί για ένα ταξίδι στον χρόνο.

5. Ρομαντικό δείπνο έξω από το Πάνθεον

Κλείστε την ημέρα σας με ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα από τα εστιατόρι<a href="http://www.%20ESPESPressonews.gr/”> ESPresso επιβάλλεται στο τέλος όπως επιβάλλεται επίσης και μια βόλτα μετά το δείπνο στην Piazza Navona. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

6. Shopping στην Mercato Monti

Οι Ιταλοί γνωρίζουν όσο κανένας άλλος λαός την σημασία της λέξη μόδας. Γνωρίστε λοιπόν και αποκτήστε άψογο ιταλικό στυλ σε μια ατελείωτη βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής Monti. Retro καταστήματα, vintage ρούχα και αξεσουάρ, ταλαντούχοι ιταλοί σχεδιαστές και cool cafes και bars δημιουργούν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές της Ρώμης.

7. Επίσκεψη στο Macro Museo D’Arte Contemporanea

To Macro (Piazza Orazio Giustiniani) είναι ένα από τα τέσσερα μουσεία σύγχρονης τέχνης που μπορεί να συναντήσει κανείς στην Ρώμη και αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον.  Το μουσείο φιλοξενείτε σε έναν χώρο που κάποτε λειτουργούσε σας σφαγείο ενώ είναι σχεδιασμένο από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Odile Decq.  Μια επίσκεψη εδώ είναι must!

O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.protothema.gr/travelling/article/321334/romi/

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply