Ρόδο ζωή ερευνητές ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Είναι λάθος να κάθεστε με ίσια την πλάτη λένε οι ειδικοί!

Αγγονάρια http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000062.%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1%20%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82.html Αγγονάρια ; ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Επιστήμονες από σκαλεσ εξωτερικου χωρου την Σκωτία διακοσμηση κηπου με πετρες και τον Καναδά ανατρέπουν Σκεπή όσα ξέραμε για τον σωστό τρόπο πατωματα τιμες καθίσματος: πλακες για πλάκες εσωτερικού πλάκες εσωτερικού χώρου χώρου κηπο «Το να κάθεται κάποιος με ίσια την πλάτη βλάπτει την σκεπές σπονδυλική στήλη» λένε…”

Είναι λάθος να κάθεστε με ίσια την πλάτη λένε οι ειδικοί! ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

Επιστήμονες από την Σκωτία και τον Καναδά ανατρέπουν όσα ξέραμε για τον σωστό τρόπο καθίσματος: «Το να κάθεται κάποιος με ίσια την πλάτη βλάπ ΤΕΙ την σπονδυλική στήλη» λένεΜέχρι τώρα πιστεύαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να κάτσει κανείς στο γραφείο είναι να έχει την πλάτη του ίσια-δηλαδή σε κλίση 90 μοιρών. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν σύμφωνα με μία νέα έρευνα που πραγματοποίησαν ερευνητές από την Σκωτία και τον Κανάδα που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σωστή στάση του σώματος είναι το να γέρνει κανείς ελαφρά το σώμα του πίσω στην καρέκλα με την πλάτη του να σχηματίζει αμβλεία γωνία σε κλίση 135 μοιρών.

«Το να κάθεται κάποιος με ίσια την πλάτη βλάπ ΤΕΙ την σπονδυλική στήλη» λένε οι ειδικοί που χρησιμοποίησαν στην έρευνα μία νέα μορφή μαγνητικής τομογραφίας. Όπως έδειξε η νέα μαγνητική τομογραφία, το να καθόμαστε με ίσια την πλάτη στο κάθισμα μπορεί να προκαλέσει πόνο χαμηλά.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Woodend Hospital στο Αμπερντήν στην Σκωτία και συμμετείχαν σε αυτή 22 εθελοντές που δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα με την πλάτη τους. Στο πλαίσιο της μελέτης, οι εθελοντές πήραν τρεις διαφορετικές θέσεις: στην πρώτη έγερναν μπροστά, πλησιάζοντας το πάνω μέρος του σώματος τους στο γραφείο, στη δεύτερη κάθονταν σε ορθή γωνία 90 μοιρών και στην τρίτη έγερναν πίσω στην καρέκλα σχηματίζοντας με τον κορμό τους μία αμβλεία γωνία 135 μοιρών.

Όπως αποδείχτηκε από τις μετρήσεις, η χαλαρή θέση (των 135 μοιρών) είναι αυτή που καταπονεί λιγότερο τη σπονδυλική στήλη, σε αντίθεση με τις άλλες δύο.

«Ένας στους τρεις, υποφέρει από πόνους χαμηλά στην πλάτη λόγω της καθιστικής ζωής. Τα σώματα δεν έχουν κατασκευαστεί για να κάθονται!» τόνισε ο Rishi Loatey μέλος της Βρετανικής Ένωσης Χειροπρακτικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως η Βρετανική Ένωση Χειροπρακτικών το 32% του πληθυσμού περνάει περισσότερες από δέκα ώρες καθημερινά στην καρέκλα ενώ οι μισοί από αυτούς δεν αφήνουν ούτε λεπτό τα γραφεία τους. Τα δύο τρίτα του ποσοστού, κάθονται και αφού τελειώσουν την δουλειά τους στο γραφείο, επιστρέφοντας στο σπίτι.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

Ο… πλατωνικός έρωτας του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Η εξομολόγηση του τέως επικεφαλής του Eurogroup για τον… Έλληνα σκύλο του, που ακούει στο όνομα «Πλάτωνας»!Ο μακροβιότερος πρωθυπουργός χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τέως πρόεδρος του Eurogroup, λαλίστατος σε θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής, φημίζεται -μεταξύ πολλών άλλων- για την επιλογή του να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία τον περασμένο Ιούλιο, εξαιτίας ενός σκανδάλου υποκλοπών, οδηγώντας το Μεγάλο Δουκάτο σε πρόωρες εκλογές, αποφάσισε να «σπάσει» την παράδοση και να προβεί σε εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή.

Σε μια σπάνια στιγμή, μίλησε για τον πατέρα του, τη σύζυγό του, καθώς και για τον… «πλατωνικό» του έρωτα, τον οποίο συνάντησε στη Σάμο.

Είτε εξαιτίας των επερχόμενων εκλογών στο Λουξεμβούργο, είτε λόγω της επιθυμίας του να αναλάβει μια θέση σε κάποιο ευρωπαϊκό όργανο, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Doc του Λουξεμβούργου, αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι ο… «Πλάτωνας».

Παρόλο που η αγάπη του για τη φιλοσοφία είναι επίσης γνωστή, δεν εννοούσε τον αρχαίο φιλόσοφο, αλλά τον πιστό του σκύλο, που ακούει στο όνομα «Πλάτων».

«Ο σκύλος μου ονομάζεται Πλάτων και τον είχα πάρει κουτάβι από το νησί της Σάμου. Τον έχω εκπαιδεύσει να κάνει πάρα πολλά πράγματα, αλλά κάποιες φορές εξακολουθεί να κάνει σφάλματα. Είναι επίσης ένας αληθινός Έλληνας και εγώ αγαπώ τους Έλληνες» εξομολογήθηκε ο κ. Γιούνκερ στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο τέως πρόεδρος του Eurogroup υποστήριξε ακόμα πως στις ελεύθερες ώρες του αποφεύγει να ασχολείται με την πολιτική και προτιμά να βγάζει βόλτα τον «Πλάτωνα».

Μίλησε επίσης για τη σύζυγό του, η οποία, όπως υποστήριξε, είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο στο σπίτι, εκτός από το ζήτημα επιλογής… γραβάτας, ένα ζήτημα που συχνά τους οδηγεί σε καυγάδες.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύζυγό του, όταν σπούδαζε Νομική στο Στρασβούργο, στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αναφέρθηκε επίσης στα παιδικά του χρόνια και στον πατέρα του, ένα μεταλλωρύχο και συνδικαλιστή, ο οποίος του ενέπνευσε την αγάπη για την πολιτική, καθώς και τη συνήθεια ανάγνωσης εφημερίδων.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.protothema.gr/ugeia/article/324293/einai-lathos-na-katheste-me-isia-tin-plati-lene-oi-eidikoi/

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply